Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Bazsi1987 #3655 üzenetére

    Szerintem fifti-fifti.. Division 2-höz tudom nagyjából hasonlítani.. Ott is volt Season Pass, amit nem volt kötelező megvenni, de ha megvetted ilyen nemtom fél évente 3000 forintért akkor kaptál skineket, plusz ládákat, geart, relative értékes crafting materialt.. de semmi olyat ami bármilyen érdemi előnyt jelentene másokkal szemben.

    Cserébe a kedvenc játékodban a kedvenc karaktered egyedibben nézett ki mint akik nem költöttek erre.. DE és itt jön a másik 50%, hogy kontent is kell (ene..) mellé.. új pálya, új játékmód stb..

    Szerintem minden ilyen "looter" játéknak a motivációs kulcsa az elérhető fejlődés. Ha nem fejlődik a karaktered, nem erősödik, nem változik, akkor unalomba fullad. Ha irreálisan nehéz fejleszteni akkor is.. tehát kell egy arany középút ahol értelmezhető farmolással elérhető és hasznos dolgokban, itemekeben, skillekben, kinézetben fejlődni tud, és utána ezt a fejlődést a gyakorlatban is újra hasznáni tudod, tehát neki tudsz futni magasabb fokozaton, etc etc..

    Ha nem lesz meg a jó balance és a jó Season ritmus, akkor el fogjuk unni, el fogjuk dobni, és nem fogunk venni egy harcminckettedik unique skint a karakterre amivel nem játsszunk..

    És igen, azzal is egyet értek, hogy ha egy 70-100 eurós játék a mindennapi szórakozásod lesz a következő 2-3-5 évre, akkor simán megéri rákölteni még negyed évente 1 pizza árát..

    Kövezzetek meg (van köztetek nő?! (c) Brian Élete.. :DDD ) de én nem iszom, nem járok kocsmázni, nem dohányzom, egy rakás dolog van amire másokkal ellentétben én nem költök havi több tízezer forintot.. k*rvasimán van 3-5000 forintom akár havonta is arra hogy egy D4 szintű jétékba toljam be inkább, ha az valóban hosszú időre leköt és szórakoztat..

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák