- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooby
aktív tag
Sziasztok,
Vasárnap 14 órai kezdettel keresek Durielre 2 embert 50/fő nyitásra.
Üdv,
Minek az?
-
Hubba12
senior tag
Sziasztok! 62-es vagyok most wt4-ben, hogyan tudnék leggyorsabban 100-as lenni? Mit kell tolni hozzá? (Druida)
[ Szerkesztve ]
Csak az ASUS!
-
grimm2015
senior tag
Ha valaki ugyanúgy járt volna a frissítéssel mint én, hogy VGA sokkal frissebb drivert kér, de nincs hozzá... (De hogy 3+ verzióval )
https://dotesports.com/diablo/news/how-to-fix-drivers-out-of-date-error-in-diablo-4Battlenet: Grimm#22690
-
mephi666
nagyúr
válasz grimm2015 #17107 üzenetére
ilyen figyelmeztetést én már kezdetektől kapok ryzen3 2200g-vel dedikált vga nélkül ok-ra továbbmegy és semmi gond
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
grimm2015
senior tag
válasz mephi666 #17108 üzenetére
De nekem nem ment tovább...
Továbbá most van valami női robot hang, ami mindent kommentál amit csinálok, ha rámegyek bármilyen beállítás stb mondja "return to game" "options" a skilleknél is mondja amin az egér van.
Ezt hol lehet kikapcsolni? (nem volt ilyen eddig)Battlenet: Grimm#22690
-
Gubu0101
veterán
Most loptam facerol Ezeken a helyeken varhto az uj event boss.Es a jelolt iranyban farmolhato.
Tegnap este 4-5x belebotlottam,semmi erdekeset nem dob.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
PunkZoli
aktív tag
kalap szar ez az event.
Farmolhatsz egy jóval silányabb helltide-on kozmetik vackokat, amiket ha kiütöttél nem tűnnek el a boltból, azaz újra megjelennek, nehogy tudd mit vettél már meg. -
TrollBalint
addikt
válasz grimm2015 #17109 üzenetére
Ez az a narrátor lesz, valakinek már volt itt ilyen jellegű gondja. Sajna a megoldásra nem emlékszem, de az options-ben ki lehet kapcsolni, csak nem rémlik az opció neve. Első körben az audio-nál keresném.
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
v2_rider
tag
Megjött ma nagypapi is. 😀 Kezdtem a szezont egy rugóval, azzal ki is esett pár über cucc, csináltam egy nekrót is mert kellett a nagypapi, de nem akart kiesni. Szóval csinaltam egy barbárt is (brutál az 50millás overpower, pedig még nem is maxos), azzal meg kb a 10. kör szolóban kiesett a kard. Eddig 3 shako, 2 andariel, 2 doombringer, 1 gf, 1 amulett.
-
LittleBoss67
aktív tag
Van a téren az új winter totem, de, hogy rákban aktiválódik? Minden feoldva ( két küldi, lll-as szint) de megérintve csak kifényesedik, ki ir valamit, azt semmi. Valahol át kéne engedjen, de nem. Sokan csak ott toporognak, de egy se tudott mit kezdeni.
Valaki valamit ? -
Gubu0101
veterán
válasz LittleBoss67 #17119 üzenetére
Az nem is csinal semmit,csak valami + dmg kapsz.Mikor ra klikkelsz kifenyesedik es annyi.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
need
addikt
Sziasztok..
Ez a Midwinter Blight Event megnéztem a videot.. abban a sorrendben lefutottam..
A Dungik nem villágosak hogy mi nyitja ki azt a 3-at..D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
attiati
veterán
lvl68 totemem damage-a 2000 felett van (sacred rare)
Közben már 86-os szinten vagyok és kieső 80-as totemek jóval kevesebbet tudnak (upgrade után is). Pedig már vagy 200db-ot megnéztem.
Ennyire megismételhetetlen lenne az a lvl68-as totem?
-
5150head
senior tag
-
attiati
veterán
válasz MegalodonS #17128 üzenetére
Max upgrade mellett hasonlítom össze.
Próbaképpen eltoltam 7-8 totemet max upgrade-ig.
Az upgrade általában 200 damage-t javít és még így is elmaradnak 3-400al a fentitől.Emiatt is kérdezem, hogy a fenti 1900 dmg/sec kiemelkedőnek számít egy totemnél?
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz MegalodonS #17130 üzenetére
Értem, akkor várok. Érdekes, hogy 15 szinttel ezelőtt kiesett egy ilyen és azóta sem jön több.
-
-
-FreaK-
veterán
válasz attiati #17129 üzenetére
Az alap damage az item lvl-hez van kötve, tehát ha esik egy magasabb ilvl, az biztosan többet is fog sebézni (base dmg). Ezen felül meg ott vannak a statok, ott meg kell nézni hogy a te buildednek mi a stat prioritása és arra gyúrni.
Ott van még az enchant is az occultist-nál, azzal egy statot tudsz módosítani arra ami kell.Kérj meg valakit hogy vigyen el egy pár duriel vagy akár csak varshan körre és akkor ott fog esni 925ös item.
-
MikeWazowski
veterán
Eddigi legjobb és legigazabb videó.
link[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
soo277
őstag
-
Kylesa
aktív tag
válasz MikeWazowski #17134 üzenetére
Arra számítottam, hogy amint megszűnik a conduit shrine hatása, egy dörgő hang megszólal: "GRRR, FRESH MEAT!"
it's a danger pretty here in Night City
-
Scooby
aktív tag
Vasárnap 14 órai kezdéssel van még 1 hely 50/fő Durielre. Ha valakit érdekel írjon.
Üdv,
Minek az?
-
basaharc502
aktív tag
Más tapasztalt már hasonlót?
Lassan 2 napja szenvedek a Battle.net-el....Le akarom (akartam) tölteni a Diablo IV-et, de egyszerűen képtelenség...a letöltési sebesség nemcsak hullámzik, hanem földbe áll másodpercek alatt..olyanra is képes, hogy a komplett vezetékes netet megszakítja.
Ilyen legutóbb az overwatch 2 letöltésekor jelentkezett, az is valami kínhalál volt...A Warzone, vagy az MW3 gond nékül max sebességgel jött le....ez mi lehet??? -
Kylesa
aktív tag
válasz basaharc502 #17139 üzenetére
Nekem ez segített (bár még így sem volt tökéletes), nem tudom, próbáltad már-e.
A Battle.net app-ban, Settings -> Downloads menüpont alatt, a Download Limits résznél a "Latest Updates" és a "Pre-release Content" előtti négyzeteket pipáld be, és mindkét értéket állítsd 99999999-re.it's a danger pretty here in Night City
-
LittleBoss67
aktív tag
Adna valaki egy bulid elérést Ball Lighning-hez? A Maxrollossal vittem végig 100-ig, de nekem valami nem stimmel, mivel a buildből csak Godslayer hiányzik, és annyira gyenge a mana visszatöltés, hogy egyszerre csak 2 ballt tudok kitenni üres területen (+4 BL)
Láttam olyan buildet ahol fő statként mana resource nem is szerepelt, mégis pikk-pakk töltött.
A pályán boldogulok, de NM-ben még 62-nél többet nem próbáltam (2-3x le is ütnek.Abból gazdálkodom amit a pálya ad. Van is vagy 30 E sigil.)
Szóval próbálnék valaki mástól BL-t.
Még egy dolog: Zirrel kapcsolatban szeretném tudni konyhanyelven, hogy lehet a terület szintjét emelni (eddig nem érdekelt, csak a kötelező feladat miatt csináltam meg 1x)? -
félisten
válasz LittleBoss67 #17142 üzenetére
A chain lightning aspect megvan?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
boogie84
veterán
válasz LittleBoss67 #17142 üzenetére
Próbáld ki ezt: SEASON 2 BEST SORCERER LIGHTNING BALL 100% CRIT 150% ATK SPD (MALIGNANT RING UPDATE POISON VER)
De ha nem megy a NM100 akk felejtsd el a Zir dungit. Az új glypg amúgy is nagy területet fed le, 50-es szinten növekszik a mérete úgy rémlik...(ebben nem vagyok biztos)
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz boogie84 #17145 üzenetére
Az a baj, hogy nincs félretéve semmi, ami a maxrollos endgame nem kért. Ezért van csak Raiment, Esu's, Fist of Fate (vagy Frostburn), Tibault's is van de sajna cserélnem kellet mert ugye csak itt lehet + BL (már ha kötelező az 5-ösnél magasabb szint).
Képtelenségnek hanzik, de ennyi idő alatt nem találtam értelmes csukát,kesztyűt fejest, fegyvert (vagyis majd semmit).
Amúgy kétkezessel megyek mert ami esett egykezes szintúgy olyan tulajdonságokkal volt, hogy még 1800+-ost is törtem. Offhand még csak-csak de alja.[ Szerkesztve ]
-
5150head
senior tag
válasz LittleBoss67 #17146 üzenetére
Blood harvestet kell tolni. Ömlik a loot meg a lego/aspect is. Aztán tudsz variálni/összeszedni ami még nincs.
Nem játszok soso-t de a csapattársak akik nyomják dagger+focus-t használnak. Az kell a ballhoz ha jól rémlik, de majd kijavítanak ha tévednék. -
gulupeti
senior tag
Akartam délelőtt kérdezni, hogy hányas szinttől érdemes nekimenni Durielnek, mert azt még nem csináltam, de végül nem kérdeztem, csak kipróbáltam, 92-es szinten vagyok a ball sorccal.
Első kör. Vagy ez mostanra gondolom már nem akkora kuriózum, ha ilyen könnyen dobja?
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest