- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
Ilsyde
őstag
válasz headhunter86 #21059 üzenetére
Azert vannak hogy nehezebb legyen meglatni a potionoket, gemeket stb.
Igy akarta a Blizzard elerni hogy kulonlegesebbnek hasson ha kek/sarga/barna/zold cucc esik.
-
Ilsyde
őstag
Wizardnal az egykezes olyan szempontbol talan jobb lehet hogy az off-handbe mehet cucc ami ad egy valag int-et meg minden mast, ezzel is kompenzalva azt hogy a fenya nem sebez olyan nagyot. Kiveve ha talalsz valami igencsak kellemes ketkezest. Arra meg ott vannak a +attack speed ekszerek.
-
Ilsyde
őstag
válasz mikromanus #21126 üzenetére
Hasonlo van nekem is (sebzesileg), csak nem ad str/int/dex bonuszokat. Van benne egy socket meg +crit hit dmg es annyi. Nagyon nehez jobbat talalni ertelmes aron az AH-n.
-
Ilsyde
őstag
Inferno Act 1 barbárral kivégezve. Nem volt unfair a kihívás csak picit figyelni kellett néha az életerore. Párszor azért meghaltam mikor championok jottek mert egyiket sem akartam életben hagyni Esett is egy legendary (semmi olyan aminek hasznát venném).
Volt mindenféle négyes kombináció, egyik legrohadtabb talán a vampiric shielding molten extra health lehetett de pár nekifutásra megadták magukat azok is. Bossok nagyon konnyen hullottak, csak a HP-juk sok így picit uncsi a sok csapkodás.Inferno Act 2. Hááát... Mondom pár perc erejéig megnézem de annyiból állt a dolog hogy a legelején belémkarmolt az egyik fehér macskaember, a másik megdobott egy bombával és ropi. Második nekifutásra két szúnyog nyírt ki úgy hogy még pislantani sem volt idom, harmadjára korulvett négy macsek és másodpercek alatt szétkarmoltak. A városkapu checkpontjáig jutottam. Mára ennyi.
Ez így érdekes lesz, mert olyan AH-s Infernós cuccok vannak rajtam amiknél nehéz lesz jobbakat találni (tudom, mert már nézelodtem). Kicsit tobb vita kellene, de úgy hogy a resist ne menjen lejjebb.
-
Ilsyde
őstag
Ehh... Akkor nem csak én akadtam el.
Gondoltam rá hogy átszaladok az Acten de az lenne a lényeg hogy lootoljak. A ketto meg kizárja egymást.
[ Szerkesztve ]
-
Ilsyde
őstag
válasz radi8tor #21882 üzenetére
Nem tunik soknak de sokkal magasabb crit chance-t nem is fogsz kapni targyakbol. Szerintem ez a legjobb ebben az amuletben.
@Jazz szazvalahany life reg semmit nem er 60-as szinten, de ha minden cuccodon van akkor azert szepen osszeadodik. Str meg vit bonusz megint nem er sokat mert egy valag kek amulet esik hasonlo statokkal (nekem is van mar vagy nyolc ami 100 felett ad ket-ket statbol, jovobeli kariknak).
Azert jo ez az amulet mert minden van benne. Ha lenne all resije is akkor milliokert el lehetne passzolni. Bar lehet hogy igy is megveszi annyiert valaki a crit miatt
[ Szerkesztve ]
-
Ilsyde
őstag
válasz Steven #21920 üzenetére
Megjelenes ota ezzel szenved tobb ezer ember. Eleinte eleg volt csatlakozni a general chat channelre, aztan a Blizzard patchelt valamit es az sem segitett.
Utana az volt a modja hogy csatlakoztal a channelre es par percenkent irtal bele valami (szet is volt spamolva rendesen emiatt). Megint volt egy Blizzard update es utana ez sem mukodott.Nemreg az amcsi forumon rajott valaki hogy a port triggering megoldja - de ez meg routertol fugg. Nekem segitett, azota nincs gondom. Csak ket hetet kellett vegigszenvednem Probald ki hatha a tieden is be lehet allitani, mert ez megoldja.
Mig a Blizzard el nem cseszi ezt a fixet is egy updatettel... -
Ilsyde
őstag
Attack speednek abszolut nincs kihatasa a sebzesre, amit a Damage mellett latsz az csak amolyan elnagyolt atlagsebzes szeruseg.
Pelda: van egy kardod aminek a dps-e 12. 6-10-ig sebez, az attack speed meg 1.5.
A strengthed legyen mondjuk 25, legyen egy amuleted ami ad 3-5 damage valtozot meg 10% attack speedet.Ez azt jelenti hogy ((6+3+10+5)/2+25%)*(1.5+10%)=24.75 megy a Damage rublikaba.
Olyan skillt hasznalsz ami 200% weapon damage-el sebez. Azaz ((6+3)+25%)*2 es ((10+5)+25%)*2 kozott fogsz utni, azaz 22.5-37.5-ig. Ergo a Damage szart sem jelent.
...remelem nem szamoltam el
-
Ilsyde
őstag
válasz persil #21948 üzenetére
Az, hogy te nagyobb számot látsz kiírva a Damage mellett az attack speed miatt az nem azt jelenti hogy nagyobbat sebzel, hanem hogy tobbszor utsz. Csak a dps novekszik.
Ezért lehetnek jobbak a kétkezes fenyák ha cd-s vagy mana intenzív képességeket használsz. Lassabban utnek, de nagyobbat. Magyarán ha van 100 furyd és 30-ba kerul egy speckó támadás akkor nem mindegy hogy 400-at sebzel gyors egymásutánban (egykezes + attack speed) vagy 600-at lassabban (lomha kétkezes) mert mindegyik 30-ba kerul és három után mindenképpen kifogysz szuflából.
Ugyanígy ha van egy skill aminek 15 másodperces a cd-je akkor is hiába van neked 50% attack speedes szerkód, mert akkor is csak egyet losz el 15 másodpercenként és ignorálva van a sebesség.
-
Ilsyde
őstag
válasz frame>24 #22145 üzenetére
Hellen vasaroltam be en is mert eleg sokat haltam championoktol es nagyon lassan haladtam. Viszont 60-as szint alatt nem erdemes, sot nem is szabad penzt kolteni - csak fegyverre -, addig valahogy fel kell vergodnod magad. Akar visszamehetsz nightmare-re is, ha ott neked konnyebb.
Amint megutod a 60-at, vasarolj be infernos cuccokbol es kesz. Nekem peldaul eleg volt 3-400k hogy lecsereljek mindent, beleertve a fegyvert. Nem muszaj mindenbol sargat venni, kek cuccok sokkal olcsobbak es majdnem ugyanolyan jok.
Sajnos ez egy ilyen jatek, minden attol fugg hogy milyen felszerelesed van.
-
Ilsyde
őstag
válasz Gorneck #22166 üzenetére
Persze, olyat vegyel ami a szintednek megfelelo. Filterben allitsd be hogy hanyas vagy, aztan rendezd sebzes szerinti sorrendbe a fenyakat es vedd meg az egyiket amit realis aron adnak. Ne ijedj meg ha tobb szazezerert vagy millioert latsz valamit mert sok a barom. Lapozz bele es talalni fogsz par tizezerert is ugyanolyat.
Mojot is nezhetsz (kek eleg, nem kell sarga).Rengeteget fog jelenteni a jobb fegyver.
-
Ilsyde
őstag
válasz Gorneck #22171 üzenetére
Nincs kulonosebb trukkje. Esetleg meg annyira figyelj hogy probalj meg minel nagyobbat sebzo fegyvert beszerezni (ne a dps-t nezd, az nem szamit). Nem baj ha lassabb, ugyis veges manabol kell gazdalkodnod.
@maross neha en is hasznalom de kicsit bosszanto hogy a max. osszeggel nem rendelkezo cuccokat igy nem listazza ki
-
Ilsyde
őstag
válasz MrCsiT #23052 üzenetére
Az az EULA semmit nem ér Európában mert itt az Uniós torvények élnek.
Amúgy meg Blizzard are now under investigation by the Korean Fair Trade Commission
Egyébként kérhetsz refundot és kapsz is, de nagyon kevesen élnek ezzel.
-
Ilsyde
őstag
válasz Djuree #23320 üzenetére
Titan Quest 2 nem lesz mert a THQ kirugta a fejlesztoket. Azota indie studiot alakitottak es a Grim Dawn-t keszitik.
Torchlight 2-t en is ajanlom, nagyon jo lett/lesz. Hozza a jo oreg Blizzardos minoseget.
-
Ilsyde
őstag
-
Ilsyde
őstag
válasz #59070464 #23998 üzenetére
Igen, azaz. Nem mindegy hogy 336dps mellett 180-300-at sebez a fenya, vagy ugyanennyi dps-nel 360-480-at csak kicsit lassabban, mert attol meg nem lesz egyik kepesseg sem olcsobb hogy kisebbet sebzel.
Egykezest azert javaslom mert igaz hogy kisebbet sebeznek de gyorsabbak, es az off-hand cuccok (ezt neveztem orb-nak, ide tartoznak azok amiket bal kezbe, pajzs helyere teszel) siman kompenzaljak es olyan lesz mintha ketkezessel rohangalnal.
Igen, sok int fontos a sebzes miatt is, a vita meg hogy ne halj bele az elso utesbe. Nyilvan ez utobbi masodlagos.
Azt is olvasd el amit Ghoosty irt
edit: Kovetok kepessegeit leoszthatod ujra ha a bal felso portrejukon jobb-klikkelsz.
[ Szerkesztve ]
-
Ilsyde
őstag
válasz #59070464 #24009 üzenetére
Az off-hand akkor lehet jo alternativa ha ad annyi bonuszt (sebzes, int, vita meg miegymas) ami kompenzal azert hogy nem ketkezesed van. Egykezes fegyverek mindig gyorsabbak, igazabol azon is mulik a dolog hogy milyen buildet hasznalsz.
Ha sok benne a proc - olyan kepessegek, amik %-os esellyel aktivalhat valamit mint pl. stun - akkor gyorsabb fegyverekkel erdemes futkarozni mert gyakrabban lep eletbe az effekt. Ez a barbarnal nagyon fontos lehet (ket torrel stunlockolhatsz szinte minden ellenfelet).
De ha csak sebzesre mesz ra akkor a ketkezes lehet hogy jobb valasztas mert nem szamit ha lassabb. Viszont ott nem fogsz annyi bonusz attributumot kapni mert nincs off-handed.
[ Szerkesztve ]
-
Ilsyde
őstag
válasz Cingáriusz #24077 üzenetére
AH nelkul meg se probald a Hell-t mert csak idegbajt kapsz tole. Legalabb egy jol sebzo fenyat vegyel, azzal elevickelsz 60-ig.
Ezt toltsd ki es segitunk hogy min alakits.
-
Ilsyde
őstag
válasz Cingáriusz #24082 üzenetére
Call of the Ancients skillt dobd, helyette WotB. Passzivokhoz valogasd be a Berserker Rage meg Brawler kepessegeket.
Karakterrol tenyleg kellene egy shoti, valoszinuleg alacsonyak a statjaid, az a gond. Egy valag defense, resist, str meg vita kell a barbarnak. Sajnos te is pont a legfinnyasabb kasztot valasztottad.
-
Ilsyde
őstag
SSD-n van nalam is, nincs akadas a konfigomon pedig a ping ritkan megy 150ms ala. Haver panaszkodik allandoan lagra mikor co-opozunk (sima vinyo, C2D, 4GB RAM, meg most vett valami radeoncsodat a jo kis 9800GTX+ helyett ).
-
Ilsyde
őstag
Barbár után a wizard a második magas szintu karim (amaz 60-as, ez most 56-os). Act 3-ban járok Hellen, annyira easy mode az egész hogy szinte már nevetséges. Barbárral ossze-vissza borultam még a fehérektol is onerobol osszeszedett cuccokban virítva. Wizarddal meg a championoket is viszonylag konnyed bedarálom (egy-két halál azért elofordul ha túl makacs vagyok, esetleg "jó" kombinációt fogok ki), pedig AH-ban még nem jártam vele
-
Ilsyde
őstag
Végre lesz értelme co-opozni is Infernón. Nem semmi.
-
Ilsyde
őstag
válasz Nordic #26606 üzenetére
60-as barbár meg 60-as wizard után egyértelmu hogy az utóbbival sokkal konnyebb játszani. De olyan szinten hogy az már nevetséges. Jelenleg annyi a kulonbség a két karim kozott hogy a barbinak picit tobb az armorja meg a HP-ja, viszont kisebbet is sebez.
A wizard meg ugyanúgy felcsapja ám magára a valag armort adó cuccokat (mert nincs strengthez kotve a használatuk), ugyanúgy kap egy csomó vitát felszerelésbol, resistjei alapból magasabbak az int miatt, a képességei nagyobbakat és/vagy teruletre sebeznek, nem vernek szét mert távolról lovoldozol de ha melléd áll a mob akkor sincs gond mert majdnem annyi armor/hp/resist van rajtad mint a barbáron (vagy bekristályozod magad aztán uthetnek).
Persze, lehet mindkettovel haladni... de nem mindegy hogy potikat szlopálsz meg ossze-vissza halsz és sikítva rohansz AH-ra, vagy elnyomsz pár blizzardot meg hidrát aztán míg csoportostul halnak a mobok addig konyvet olvasol ládákat nyitogatsz nagy unalmadban. Ezzel most le is írtam a normal-nightmare-hell játékmenetet, levetítve mindkét kasztra.
-
Ilsyde
őstag
Használd a gyémánt armort (elnyel kb. 21k sebzést) vagy kicsit pumpáld fel a resisteket. Én kétkezes kalapáccsal "varázsolok" és úgy tankolom Butchert meg a tobbi mobot havernak aki DH-val nyomja. Nem láttam még értelmes egykezes+offhand kombót de biztosan van. Valahol.
-
Ilsyde
őstag
válasz GeneraL_XTX #27411 üzenetére
Wrath of the berserker skill muszájos, immunitást ad fagyasztásra stb. Revenge is muszáj az utolsó rúnájával. Leap nem kotelezo de nem árt (ha menekulni kell vagy stunolni). Resistekre meg gyúrnod kellene, 300-400 alatt csak szenvedésbol áll a játék.
Ja és ne az enchantressel menj hanem a templarral, felgyógyít meg stunolja az ellent ha para van.
[ Szerkesztve ]
-
Ilsyde
őstag
válasz ooooobi #28550 üzenetére
Mindig átlaggal számol a játék. Ha haverodnak 100% van, neked meg 0% akkor (100+0)/2=50% MF-je lesz mindkettotoknek co-opban. Ha van mellette 5 valor akkor 175% meg 75% lenne de (175+75)/2=125%-ot kaptok mindketten.
Egyébként nem kell elolvadni az MF-tol, ha példának kedvéért 0,2% esélyed van rare-t találni akkor 200% MF-el is csak 0,6% lesz belole.
Aktív témák
- LEGO klub
- Autós topik
- Külpolitika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest