- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
Ilsyde
őstag
új kaszt: Viking Warrior
-
Ilsyde
őstag
válasz Cybertrone #4983 üzenetére
Minél tobb Blizzardos játékod van, annál kevesebb az esély hogy kapsz kulcsot
-
Ilsyde
őstag
Egyetértek! Csomó pénzt koltottunk a játékaikra, ennyivel igazán megtisztelhetnének minket a huségunkért. Úgy dontottem hogy ezek után mégsem veszem meg a játékot. Remélem éhenhal a sok kecseg Blizzardos!!
Komolyra fordítva a szót... Szopó, de a legtobb bétában sajnos ez van. Nagyon kevés fejleszto nézi azt hogy ki az aktív játékos mikor százával kuldik a meghívókat.
Nem baj, legalább nem unjuk halálra a játékot még megjelenés elott -
Ilsyde
őstag
Most meg április 17-én jon a teljes.
-
Ilsyde
őstag
válasz CooLM@$TeR #5091 üzenetére
A twatter-en Game Director-nek tunteti magát, gondolom arra gondolt.
DB3-at meg elég konnyu kitalálni hogy mi, ha már itt a D3 topikban vagyunk... Bár elég furcsa rovidítés, azt meg kell hagyni
-
Ilsyde
őstag
Ketto Diablo 3-mal kapcsolatos prezentaciot lattam a GDC felhozatalaban:
Giant Toads and Zombie Bears: Technical Art Re-envisioned for Diablo 3
Julian Love (Blizzard Entertainment)
Wed 5:00PMThe Art of Diablo 3
Christian Lichtner (Blizzard Entertainment)
Thurs 2:30PMUgy gondoljatok hogy ezek kozul az egyiken fogjak majd bejelenteni a megjelenest? Mindketto grafikai temaju ahol nem tunik relevansnak a jatekkal kapcsolatos hirek bejelentese. Raadasul mindkettore csak csutortokon fog sor kerulni (europai idore atszamolva).
Vagy lesz kulon Blizzard booth?
-
Ilsyde
őstag
Szerintem megvarjak aprilis 1-et es bejelentik hogy nincsenek megelegedve a D3 minosegevel ezert sajnalatos modon beszuntetik a fejlesztest.
En biztos nem hagynam ki ezt a ziccert ha megtehetnem. Legfeljebb kirugnanak utana, de tortenelmet irnek -
Ilsyde
őstag
válasz lordjancso #5194 üzenetére
Esetleg nezd meg hogy a TEMP mappadban nincs-e ugyanilyen nevu, kiterjesztes nelkuli fajl.
-
Ilsyde
őstag
válasz lordjancso #5200 üzenetére
Telepitot letoltotted ujra, biztonsag kedveert?
Safe mode-ban is probald meg, ha ugy menne akkor valami progi szol bele. -
Ilsyde
őstag
válasz lordjancso #5205 üzenetére
Ujrainditod a gepet es elkezded nyomogatni az F8-at mig be nem jon egy menu hogy melyik meghajtorol akarod inditani a gepet. Kijelolod a HDD-t es megint elkezded nyomogatni az F8-at mig be nem jon egy masik menu, ahol el tudod donteni hogy standard vagy safe mode inditast akarsz.
Safe mode-ban valoszinuleg nem fog menni az internet de ha a telepito elindul akkor tudod hogy valami applikacio szarakszik es nem a fajl vagy a vinyo stb. hibas. Ha safe mode-ban sem megy, akkor van gond.
-
Ilsyde
őstag
válasz lordjancso #5207 üzenetére
Admin jogokkal rendelkezel? Probaltad masik meghajtora telepiteni?
Az egesz betaban nincs annyi jatekido mint amennyit a telepitessel szenvedsz
-
Ilsyde
őstag
válasz lordjancso #5209 üzenetére
Es ha nem C:\-n vannak a telepito fajljai es nem is C:\-re akarod telepiteni? Akkor is rinyal?
-
Ilsyde
őstag
válasz Wolverine #5211 üzenetére
Csokkentettben sem megy? Az jo...
Pontosan melyik mappaba akar pakolni a C:\-n? Ha ezt tudjuk akkor at lehetne iranyitani egy masik meghajtora (mondjuk D:\-re, ha van olyan). Bar nem hiszem hogy ez segiteni fog ha csokkentett modban sem ment, de egy probat talan meger.
-
Ilsyde
őstag
válasz lordjancso #5214 üzenetére
Igen, itt voltam ugyhogy olvastam a hozzaszolasokat.
En arra vagyok kivancsi hogy at tudnad-e pakolni a telepito fajljait masik meghajtora (es onnan futtatni - pl. ird ki DVD-re vagy tedd a D:\-re), Wolverine-t meg arrol kerdeztem hogy hova telepit C:\-n hogy megadhassunk neki masik helyet.
-
Ilsyde
őstag
válasz lordjancso #5220 üzenetére
Fog az, csak elotte torold ki a C:\ProgramData\Blizzard Entertainment\Battle.net mappat.
Meg a D:\TEMP-et is, ha esetleg van olyan. -
Ilsyde
őstag
válasz lordjancso #5222 üzenetére
Akkor kifogytam. Majd probald meg amit Wolverine ajanlott.
Viszont lehet erdemes lesz kideritened hogy mi a baj (irj Blizznek stb.) mert a teljes jatekkal is lehetnek majd gondjaid. Mondjuk van ra ugy fel eved szoval nem kell sietni -
Ilsyde
őstag
válasz Stalker-2572 #5239 üzenetére
-
Ilsyde
őstag
Minden DRM tiltja az accountok megosztasat (Steam, Origin, BNet stb.) de igazad van, egy szavuk sem lehet ha azzal magyarazod hogy dinamikus az IP-d, esetleg VPN-t vagy proxy szervert hasznalsz kulonbozo okokbol kifolyolag. Amikhez semmi kozuk.
Vegulis kolcsonadasrol van szo amit a torveny nem tilt.
Csak zarojelben: Nem ritka egyebkent az sem hogy kisebb csoportok kulon accountokra vesznek jatekokat (mondjuk Steamen) es megosztjak a tagjaik kozott. Peldanak kedveert igy lehet legalisan 13ezer forintos jatekokat 2-3ezerert beszerezni.
@bélanéni lol
[ Szerkesztve ]
-
Ilsyde
őstag
Levelet is kaptatok, vagy csak megjelent magatol?
-
Ilsyde
őstag
Blizz Coin? Nem ugy volt hogy ket AH lesz es az egyikben arannyal a masikban meg penzzel lehet kereskedni? A utobbit meg at lehet utalni Paypalra vagy WoW elofizetest venni belole?
-
Ilsyde
őstag
-
Ilsyde
őstag
Nem rendeltem még én sem toluk, de Amazon partnerek és 4.8/5 ratingjuk van úgyhogy megbízhatóak.
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest