- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
Ilsyde
őstag
válasz DeckardCain #1964 üzenetére
Remélem némelyik felkerul eBayre mert akkor lecsapok rá
-
Ilsyde
őstag
válasz Wolverine #1969 üzenetére
Nem tudom ki hogy van vele de engem kulonosebben nem nyugozott le a gameplay video PvP arena resze. Aggodom hogy igazad lesz es az erejuket a multi kiegyensulyozasaba fektetik ahelyett hogy az egyjatekost tupiroznak.
Ez a PvP resz egyebkent kisertetiesen emlekeztet a Bloodline Championsre ami enyhen szolva is jobb. Mar majdnem egy eve kalapaljak az egyensulyt, eleg sok karakter van es teljesen ramennek a skill-based jatekmenetre (nincsenek veletlenszeru sebzesek, celozni kell a kepessegekkel stb.). Az az erzesem hogy a Diablo 3 ezt soha, sehol nem fogja felulmulni es a jatek nem is ezen reszere kellene koncentralniuk.
-
Ilsyde
őstag
válasz DeckardCain #1975 üzenetére
Bizony. Túlságosan koreai RPG beutése van, miniszoknyában rohangálnak a noi karakterek meg repked a mágus a levegoben mikozben varázsol. Már csak az hiányzik hogy sikongasson meg elélvezzen két fájerból kozott.
Remélhetoleg a skilleffekt-animációk megnyirbálása csak az elso lépés. -
Ilsyde
őstag
A játék bejelentése után és is húztam a számat a megjelenítés, effektek meg a WoW benyomás miatt de azóta kijott az SC2 ami bebizonyította hogy ugyan a régi hangulat és grafika sajnos elveszik, a játékmechanika és professzionalizmus viszont sokkal fejlettebb.
Nem kell félni... ugyan kicsit más, de maradandó alkotás lesz. -
Ilsyde
őstag
Furan nez ki, amolyan szurke kod (ize, köd) borit be mindent mintha el lenne allitva a kontraszt. De mindegyik videon hasonloan tompak a szinek.
-
Ilsyde
őstag
válasz Wolverine #2508 üzenetére
Csak arra kell vigyazni hogy ha uninstallalod/felulirod az authenticator progit vagy ujrahuzod/elveszited ( ) a telefont, akkor elotte valaszd le az accountodrol kulonben nem tudsz tobbet belepni es mehetsz vissza a customer supporthoz.
Ilyen szempontbol jobb a bileta, csak penzbe kerul (10 euro ha minden igaz). Mondjuk ha azt veszited el akkor meg tokmindegy. -
Ilsyde
őstag
Arrol olvastatok valamit hogy a zart beta mikor kezdodik? Kivancsi vagyok hogy az az 1000 ember aki kapott kulcsot a legutobbi Blizzconon mikor es hol tud majd regisztralni.
-
Ilsyde
őstag
Eddig en is ugy tudtam hogy mult het, esetleg a mostani eleje de most valami nagy keveres van. Megvontak a kulcsot a kulsosoktol akik "egy hiba folytan" bekerultek a F&F betaba, ennek ellenere viszont vannak paran akik meg most is streamelik es toljak pedig sem baratok, sem Blizzes csaladtagok (pl. a yogscastos skacok).
Azt hittem van valami biztos datum de ezek szerint tenyleg nincs. Mindegy, decemberben igyis-ugyis vege lesz a betanak es raszabadulhat mindenki a jatekra.Kivancsi vagyok hogy ennek fenyeben a Torchlight 2-t mennyire fogjak Schaefer bacsiek elsietni
-
Ilsyde
őstag
Blizzard nem azt mondta hogy mindenkeppen ki akarjak adni meg iden? Aztan decemberre celoztak.
A betanak meg nem kell feltetlenul sokaig tartania, harom honap meg igyis-ugyis belefer (hiszen a F&F mar elkezdodott).Ugy latom a coolshopban meg mindig 25 fontert aruljak
-
Ilsyde
őstag
Hát tegnap még 25 font volt a coolshopnál, ma már felemelték 31-re
Az jár a legjobban aki még tavaly rendelte elo. Akkor - szerencsére - még szinte mindenhol 25 font volt. -
Ilsyde
őstag
Valaki mar arul "beta kulcsokat" az ebayen de ezek szerintem mar nem ervenyesek a Diablo 3 betara, csak az SC2-re (azok az idok meg mar elmultak).
-
Ilsyde
őstag
Na, akkor ennyit a decemberi megjelenesrol. Talan ha hozzaerto embereket engednenek be tesztelni (es nem csaladtagokat meg random noobokat) akkor nem tartani olyan sokaig a beta fazis
Most nem magamra gondolok, hanem olyanokra akik a mai napig is orrverzesig toljak a Diablo 2-t. -
Ilsyde
őstag
válasz Wolverine #3060 üzenetére
Ja, de kiadas utan meg azert megy a siras mert ossze-vissza tatong a balance es elkezdik ontani a patcheket Mindig ebbe a hibaba esnek.
Mindegy, ennyivel is nagyobb eselyem van bekerulni a betaba. Turelmetlen sem vagyok, tavaly majusban rendeltem elo, szerencsere meg a dragulas elott.
Akkor meg 25 font volt, most mar 40-be kerul. 2012-re lesz az 50 is -
Ilsyde
őstag
válasz CooLM@$TeR #3069 üzenetére
Attol fugg, melyik bolt. En a GAME-tol szoktam rendelni, ott annyiert kapod amennyiert eppen akkor adjak. Ha kozben dragul (es dragult is rendesen, eloszor felment 30-ra, 35-re aztan most 40) akkor kuldenek egy levelet hogy terad az arvaltozas nem vonatkozik.
Ha minden igaz, akkor a zavvi is ilyen. Igazabol nem is tudom hogy melyik nem.Angliaban lakom igy nincs gondom a postazassal de ha Mo.-on lennek akkor is innen rendelnem. Bar akkor csak a kulcsot kernem mert nekem sem lenne kedvem kivarni mig ideer
Mondjuk Starcraft 2-nel beszoptam mert azt is 25 fontert rendeltem elo 35 helyett de lemondtam mikor hire kelt hogy lesz CE. Aztan lattam mi van abban meg mennyibe kerul (70 font) ugyhogy kenytelen voltam ujra megrendelni az alapot, de az akkor mar 35 font volt
-
Ilsyde
őstag
válasz Cyberbeni #3102 üzenetére
Lesz egyáltalán értelme craftolni... vagy vásárolni? D2-ben is mindig az volt hogy csomó pénzt koltottem valamire aztán fél órán belul találtam egy jobbat de legalábbis is egy hasonlót.
Veszel/craftolsz valamit aztán tolod tovább a játékot, de mivel elég gyorsan lépsz pár szintet ezért jobb cuccok esnek ergo felesleges volt az egész.
-
Ilsyde
őstag
válasz Cyberbeni #3125 üzenetére
Elvileg számít a fegyver sebessége is. Tehát ha gyorsabban lehet vele utni, akkor gyorsabban lehet vele castolni is.
Én itt csak azt nem értem hogy mi állítja meg a játékosokat majd abban hogy a varázslónak egy órmótlan kétkezes fegyvert adjanak a kezébe, ha az sebez a legtobbet.
-
Ilsyde
őstag
válasz #PeTeY# #3128 üzenetére
Nem értem én sem, blue postban volt hogy a fegyver gyorsasága befolyásolja a casting time-ot:
"Most skills scale with weapon speed as well. So yes, if you get a bigger, slower weapon, you do more damage with each cast of your skill...but if you have a faster weapon, your skill fires off faster and you can use it more often."
Elég nevetséges lenne ha minden kari egy bazi nagy kalapáccsal rohangálna. Talán tesz ellene valamit a Blizzard.
-
Ilsyde
őstag
Nem azert nem akarnak 4-nel tobbet engedni mert nem lehetne. Azt akarjak hogy cooperativ legyen a multi es ne legyen megint az hogy a 8 jatekos 2-3 fele szaladgal vagy csak xp-t leechel mert hozza sem fer (vagy nem is akar hozzaferni) a mobokhoz.
-
Ilsyde
őstag
"Tiltva van a moddolas egy PC-s jateknal"
10 eve ettol a mondattol mindenki szivrohamot kapott volna
-
Ilsyde
őstag
4 részes Diablo 3 Blizzcon video:
http://www.youtube.com/watch?v=LY3wqAsVvWo&hd=1
http://www.youtube.com/watch?v=XrrNidq0890&hd=1
http://www.youtube.com/watch?v=3QFNkoa0qW8&hd=1
http://www.youtube.com/watch?v=u-Zd7YD3uuM&hd=1Rengeteg dologról szó esik, érdemes oket végignézni/hallgatni.
-
Ilsyde
őstag
Authentikator az bezony hasznos, csak akkor van baj ha a telo behal
Beta tesztes levelekkel nem is kell foglalkozni, eleg ha felmentek az eu.battle.net oldalra es bejelentkeztek. Ha kiirja a jatekaitok kozott a Dio 3-at akkor bekerultetek a betaba, ha nem akkor nem.
-
Ilsyde
őstag
válasz Stalker-2572 #3573 üzenetére
Ha érdekel az eredeti Diablo lore akkor érdemes elolvasnod el az elso rész kézikonyvének végét, elég sok info van benne (replacementdocs.com-ról le lehet kapni).
Egyébként meg a wikit érdemes nézegetni (diablo.wikia.com). Ott a black soulstone-ról is írnak pár sort de nem sokat lehet róla tudni.
-
Ilsyde
őstag
válasz Khelben #3615 üzenetére
Diablo 3 annyira MMO mint a Guild Wars. Semennyire
AH csak egy felulet ahol cuccokat lehet adni-venni, de ne ugy kepzeld el mint a WoW-ban ahol egy kulon helyet meg NPC-ket kell hozza meglatogatni. Ez fuggetlen, eBay szeru bolt lesz amit akar a lobbybol is el tudsz erni. Fuggetlenul attol hogy eppen jatszol-e (egyedul vagy masokkal) vagy nem.
-
Ilsyde
őstag
válasz -conrad- #3620 üzenetére
Attol fugg mi a preferenciad. Alapjaban veve nem kompetitiv a jatek hanem co-operative, ergo nem szamit hogy milyen a felszerelesed mert nem emberek ellen jatszol. Diablo 2-ben is rohadt nehez volt egyedul tolni Hell-en, termeszetesen itt is az lesz. Ha csapatban vagy (negyen lehettek egyszerre a partiban) akkor nem annyira problemas mert a masik harom emberke daral helyetted mig te ott alldigalsz
PvP az viszont szopo ha nincs eleg idod farmolni vagy nincs eleg penzed bevasarolni. De ha hidegen hagy a PvP akkor meg kit erdekel (egyebkent is vannak erre a modra jobb jatekok, mint p. a Bloodline Champions).
-
Ilsyde
őstag
Az ido penz, de ez visszafele is igaz. Aki a nap nagy reszeben dolgozik meg a csaladdal van az a maradek egy-ket orajat nem farmolassal akarja majd eltolteni hanem felaldoz egy kis penzmagot, megveszi a cuccokat amire szuksege van hogy aztan nyugodtan elvezhesse a jatekot.
Akiknek meg nincs elkotelezettsege azok meg ugyis orrverzesig farmolnak es teleszorjak az AH-t mindenfele cuccal a fentieknek
-
Ilsyde
őstag
De jo hogy elorendeltem anno 25 fontert. Kar hogy a CE fog kelleni, az biztosan lesz vagy 70
Torchlight 2 is csak jovore lesz, ma derult ki
-
Ilsyde
őstag
válasz ooooobi #3783 üzenetére
Kulcsot nem kuldenek, de ahogy irod egy-ket nap alatt megerkezik a DVD. Utana csak annyibol all hogy felbontja a csomagolast es elkuldi neked a kodot.
Zavvitol meg soha nem rendeltem - a GAMEtol veszek mindent - de az a szokas hogy a megjelenes elott napokkal feladjak hogy odaerjen idoben. Peldaul ha penteken jelenik meg akkor szerdan mar kipostazzak. -
Ilsyde
őstag
válasz Cyberbeni #3962 üzenetére
Oh, a PLAY. Olyan gyakran cserelgetik a megjelenesi datumokat, mint mas az alsonemut
Egyebkent jo kis bolt, sokszor vannak szuper akciok elektronikai cikkekre stb. de ilyesmiben annyira megbizhatoak, mint az Amazon. Semennyire. Nem jatekokra specializalodtak igy nincsenek annyira benne a ritmusban.
Ettol fuggetlenul remelem hogy most az egyszer veletlenszeruen eltalaltak
-
Ilsyde
őstag
Ha igy haladunk akkor siman. Stacraft 2 megjelenesi datumanak bejelenteset a polcokra kerules elott harom honappal ejtettek meg, ennyi erovel a Diablo 3-nak is kell ~90 nap azaz aprilis kozepe elott nem lesz belole semmi.
Meg a WoW-osokat is illik elotte jol megfejni, ugyebar -
Ilsyde
őstag
-
Ilsyde
őstag
Jaja, olvastam a cikket amit linkeltel. Miert nem mondjak azt, hogy kabbe korea, akkor kiadjuk a jatekot mindenhol mashol. Siman megtehetnek. D3 nem eppen egy e-sport jatek
Minap azon csodalkoztam hogy a Collector's Editiont meg sem lehet rendelni itt Angliaban. Pedig ez lenne Europaban a legnagyobb piac (a nemetek utan). Nem sietik el a dolgot.
(a standard kiadas mar ket eve elorendelheto)
-
Ilsyde
őstag
válasz wikings2 #4021 üzenetére
A Starcraft 2 CE-t pont emiatt passzoltam. Eleg ramaty volt amit adtak hozza, talan az avatarok ertek valamit de azert en sem fizettem dupla annyit.
D3 CE-je tetszik, az avatarok meg a grafikai/kozmetikai cuccok egesz kellemesek. Draganak draga lesz, de olyan jatekert fizetek amit hosszu honapokig/evekig fogok nyuzni ugyhogy nem zavar annyira. Mondjuk ha valami buta aron adjak akkor max. ebayrol szerzem be vagy eladom ott ami nekem nem kell (artbook, zenei CD, WoW pet stb.)
-
Ilsyde
őstag
válasz Wolverine #4029 üzenetére
Én is az alapár kb. duplájára gondolok, az SC2 35 font volt mikor megjelent, a CE verziója meg 70.
Igazából arra irányult a kérdésem hogy miért nem lehet még elorendelni. Megnéztem már egy csomó online boltban de nem létezik a CE, csak az alap. Nem értem mi van, ennyire a levegoben lóg még az egész?
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest