Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Quent1n

    senior tag

    válasz gollum #4544 üzenetére

    Igen, kerestem de aztán letettem rola mert sikerült a Vistat rendes müködésre birnom. Amugy meg javaslom aki tleg legális oprendszert akar, az azért ovatosan kezelje ezeket a hüdeolcso xpket vistakat akár itt a ph-n akár máshol. A legtöbbet nem használhatod legálisan mert vagy a matriva nincs meg vagy már aktiválta és oem a cucc, stb stb. Sok esetben a számla sincs meg. Szoval én inkább letettem erről. Nekem full legális cucc kell nem ilyen félig-legális ugyh ha xp kel megveszem boltba az a tuti. Megnéztem a Vaterás Vistat. Boltba 154 rugo ö meg oem árban dupla változatot ad harmad annyiért.. Persze mindent megemlit, h mien szupi, de kiváncsi vok ha rákérdeznék, számla van e, mit mondana. Lehet h full rendben van tleg, de azért egy kis előitélettel kezelem az ilyen bomba ajánlatokat.. :D

    Egyik ph-s hirdetésben megkérdem h milyen az xpje dobozos vagy oem. Erre visszakérdeznek, h mi az az oem.... no comment... :)

    A videokarirol meg cucka elmondta amit tudni köll nem irom le mégegyszer. Az nvidia szereti kicsit tulmisztifikálni a quadro szériát, de a valoság azért kicsit más.

    Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...

Új hozzászólás Aktív témák