Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bambi33

    csendes tag

    válasz gazpityu #31100 üzenetére

    Szia.

    Elolvastam az egész kálváriádat.
    Amit nem értek: veszel egy használt, gyári garis laptopot kereskedőtől, majd gariztatod ez+az miatt.. utána minek is foglalkozol, minek is zaklatod a kereskedőt? - a tescoba ha veszel valamit, 3napig cserélik majd utána mehetsz a szervizbe, nem a tesco foglalkozik a problémáddal! - elküldenek a problémáddal együtt a melegre- ez esetben a kereskedő felháborodását megértem.
    2. használtan veszel egy laptopot, nem gyári konfig, ez benne van a pakliban, valószínűleg a kereskedő sem gyári konfiggal vette, mivel már használt gép volt, tehát valószínűleg már magánszemélytől vásárolta ő is. Te így vetted meg, hogy előtte nem ellenőrizted le, hogy ez most gyári kiépítés vagy sem, az már a Te hibád. Ha gyárit akarsz, akkor úgy keress, vagy vegyél dobozos, zsír újat! Abban biztos minden gyári lesz, hacsak a kereskedő, forgalmazó nem bővítette már! - ez előfordul.
    3. NAV-os sógorod hiába emlegeted, ez szánalmas. A hardverapró nem arról szól, hogyan basszunk át embereket lopott cucokkal! Jó lenne, ha leszállnál a magas lóról és tisztelnéd ezeket az embereket!
    4. A dell mindent megtett ezek szerint amit csak lehetett..ha cserélik a gépedet, kiveszed belőle a többlet ramot, kiveszed belőle a 3G Modemet és ennyi. A csere gépedbe pedig beleteszed őket. Mi ezzel a gondod??? Úgy látom sokkal nagyobb problémát csinálsz ebből az egészből, mint amekkora! Ráadásul ha cserélik a gépedet, szerintem már 6230-as szériát fogsz kapni...bár ebben nem vagyok 100%-osan biztos.
    5. Szervizes felajánlotta a segítségét itt a fórumon keresztül, azzal sem éltél...csak fikázod a kereskedőt folyamatosan!-a saját hozzá nem értésed miatt másokat hibáztatsz stb...pl mi lenne, ha cserélnél benne RAM-ot?-még ha tesztelt RAM-ok is, én ezt simán kipróbálnám.
    5. Idézed folyamatosan a vele váltott szövegeket: erre kaptál engedélyt???
    6. Nem félsz, hogy üzletrontásért feljelent?-mert én már simán megtettem volna! - és hogy miért?-mert az írkálásaid alapján, itt sokan tudják, hogy kiről van szó, ez több mint aljas a részedről!-gyári garancia esetén ki ad még fél évet előre?- valószínűleg gyári garival hirdette, ezt Te így vetted meg!- szép lenne, ha az emberek így állnának hozzá a dolgokhoz, mint ahogy most ezt Te teszed.
    Talán el kéne gondolkoznod a többi hozzászólásokon is, és magadnak megoldani a problémádat, mert ez itt már több mint unalmas!
    Az eladó felajánlotta jó sok idő múlva még a cserét is, de Te azzal sem éltél, hanem ezen felbuzdulva rögtön kérted tőle a Nortonod kifizetését, kompenzációját stb. amihez az eladónak megint csak semmi köze!!! Csodálkozol, hogy felháborodott???

    Nem szeretem a hazug, inkorrekt embereket...

Új hozzászólás Aktív témák