Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #65675776

    törölt tag

    válasz atike #127997 üzenetére

    Az nem. Csak már kissé rosszul vagyok attól, hogy a legtöbb "Milyen akármit vegyek..." topicra rátelepedtek a sznobok. Szóval mint láthatjuk nincs:
    KV főző 100k
    daráló 35k
    TV 400k,
    notebook 300k
    telefon 100k és 6" alatt (ezt a kört ez a topic is lefutotta pár hete, ha jól rémlik Zola kérdésével kapcsolatban). Stb.

    Ezek a topicok szinte kivétel nélkül elszakadtak az emberek valós igényeitől, de akár úgy is mondhatnám, hogy en bloc a valóságtól. Bezárkóztak a maguk kis elefántcsont tornyába, és a csillogás elvakította őket. Talán a fej/fülhallgatós működik rendesen. Ott nem akarják meggyőzni az embert, hogy akár 5-10x annyiért vegyen valamit, mint amennyit szán rá. Gondolom azért is, mert abban a topicban nem sznobok, hanem valódi hozzáértők adnak tanácsot, akik valóban tudják mi a különbség a kategóriák, és eszközök között, és képesek a feltett kérdésre válaszolni, a megadott paramétereken belül. De egyébként bárhol máshol nézem (legalábbis külföldön) a szakmai oldalakat, minden témában képesek kategóriákban gondolkodni. Nem padig csak és kizárólag csúcs és prémium eszközökben gondolkodni, és azokat próbálni leerőltetni az emberek torkán. KV témában is. Érdekes módon képesek $50 (15-18k) alatt is ajánlani jó KV főzőt. Ami itt megy a fórumon a legtöbb ilyen témában, az már egyszerűen szánalmas.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák