- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Aktív témák
-
Adam_Shepard
addikt
Tervezunk egy co op ps4 runt. Kinek van meg innen?
.
-
Djuree
félisten
nekem nem kellenek a bossok, anno a might and magicekben sem voltak, mégis a 6-ban pl. 500 órám volt. engem maga az út vonz, a sok felfedeznivaló, nekem nincs türelmem 30x nekimenni egy bossnak, főleg mikor a fél pályát át kell verekednem h megint meg tudjak vele harcolni. ugye kedves lud and zallen?!
de ugye kinek mi okoz örömet, nekem nem a hajtépés.
nyilván csak a bossokat nézem meg, azokat is csak egyszer, az odavezető utat nem. a bossokat is igyekszem vmi csellel kinyírni, vagy npc-vel, egyedül csak ritkán sikerül.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
BOBAKILL
őstag
válasz Šolaire #1303 üzenetére
Nekem eddig az Iron King. 6-7 menet után tudtam megölni. A giga pók is megizzasztott párszor, most meg ugye az ősi sárkánnyal bénázok.
Akit kegyetlenül utálok az a Pursuer...kiidegeltem magam míg kiderítettem hogyan lehet megölni könnyedén. Persze ha nem jól időzítesz akkor nehéz.Az érzés a jó miután megölsz egy hatalmas ellenfelet; a fokozott koncentráció és izgalom után felemelő sóhajtani egyet hogy 'na végre'! Főleg mikor már egy hajszál az élete és meg kell álljad hogy ne csapj oda mert simán megöl ha elfogy a stamina. Türelemjátékra nevel a game.
-
Djuree
félisten
én meg vagy 30x az old dragonslayernek de csak meglett és egyedül csináltam meg.
pursuert is nehéz volt, de pajzsra váltottam és utána elsőre meglett, minden ütését parryztem. nyilván utána ng plusokban meg az istennek sem akart sikerülni.
fume húzós volt, npc-vel is csak sokadjára sikerült.
de sir alonne volt a leghúzósabb nekem, de pajzzsal sikerült, anélkül lehetetlen.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Kvelstadt
veterán
Kinézetre nekem Velstadt a kedvenc. Harcra viszont pursuer. Akkoriban én is nehezebb pàncèlba toltam és még ha gyorsabb is volt valahogy fair play-nek éreztem és nagyon tetszett ahogy kombózott meg lebegett.
Fume knight mikor meglett akkor már könnyen meglett de nem kellemes az emlék mert nem volt kiiktatva az összes ashen idol v mi és csak a terem egyik részébrn ölhettem mert kúlömben az idol töltötte volna az életét."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Šolaire
veterán
Ezért érdekes ez a sorozat😃 mindenkinek más a nehéz nekem az old dragonslayer elsőre meglett de a béka bossal például sokat szívtam pedig semmi nehéz nem volt benne. Sir alone boss az egyik legstílusosabb boss szerintem gyors nagyon😃
toturi:veldstadt is jo boss vagy kétszer agyonvert a bunkójával😃
Fume legnagyobb kedvenc már csak aző kédvéért veszem elő a játékot bemegyek segiteni. Statisztikák szerint a legtöbbször nála halnak a.játékosok.mad1 : blue smelter na őt utáltam eljutni is nehéz volt hozzá ivory fagyasztott kapuk nélkül kemény engem felőröltek először😃
Ahogy elnézem már nem sokan vagyunk😃[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Adam_Shepard
addikt
Igazabol nem is tudomhogy miert kerdezem de a terkepes fazontol kapott kulcssal bemenve a hazba majd az also reszen az ilyen catacombs/blighttown akar majd lenni, ugye? Mar abbol is furi hogy racsaptam a csontira es adott annyi soult mint a varfalas resz egyszerre
Spoiler gombot pls!
[ Szerkesztve ]
.
-
Kvelstadt
veterán
válasz Adam_Shepard #1310 üzenetére
Az csak annyi. Egy pince.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
mad1
veterán
válasz Adam_Shepard #1310 üzenetére
Hat ott van 1 EF shard es nem egy kulon palya.
Az igaz hogy 700soult ad csontira.
Huntsman corps a csontvazas palya.Ha az hianyzikNe szemetelj ! = Steam
-
Adam_Shepard
addikt
A Bastilleban az a kovács mikor fog értelmes dolgot is csinálni, vagy mi kell neki? mert most csak kalapál maga elé és beszél össze- vissza.
.
-
Kvelstadt
veterán
válasz Adam_Shepard #1313 üzenetére
Majd ha begyujtod neki a fákjár meg odaadod s dull embert amit a másik irányból szerezhetsz meg. Menj a fészekhez ami pursuer után volt és ahol lerak a madár ott lesz egy ládában. S ez kurvansgy könnyítés lett. A nem scholar verzióban még iron keep-ben volt a dull ember és az a rész még odébb van.
-
Adam_Shepard
addikt
Megvannak a skeleton kingek. Azon az erdos reszen mehettem a masik iranyba es ott volt egy npc invader meg egy nagy fuggohid. Oda be kell mennem vagy mehetek az undead zöld trutyis helyre?
.
-
Djuree
félisten
válasz Adam_Shepard #1315 üzenetére
az csak opcionális boss. de érdemes leölni azt is mint minden bosst. trükkös.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Kvelstadt
veterán
válasz Adam_Shepard #1315 üzenetére
Régen volt ott egy sublime bone dust de ebbe a verzióba úgy megvan kavarva minden hogy 10ből kétszer vsn ott egy cucc ahol volt a régiben.
-
Adam_Shepard
addikt
A Gutterben ha meggyujtom az összes gyertyát akkor történik valami?
.
-
Kvelstadt
veterán
válasz Adam_Shepard #1318 üzenetére
Igen! Nem a vak sötétbe fogsz kínlódni.
-
Kvelstadt
veterán
válasz Adam_Shepard #1322 üzenetére
Na ezt megnézem majd én is.
Azt a nagy bogarat meg sosem bántottam. Elvan ott magának és nem ellenséges."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
válasz Adam_Shepard #1324 üzenetére
A tüskés cserepeket ne közelről törd szét.
Smelter fejet? A smelter set sisakra gondolsz? Mert azt az árus fogja árulni a smelter halála után és ha már elég soult költöttél el nála."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
válasz Adam_Shepard #1326 üzenetére
Vagy öltözz le. Csak annak a durabja romlik ami rajtad van.
-
Adam_Shepard
addikt
Most jártam utána kicsit jobban és tök jópofa az az újítás, hogy ahol vannak ilyen scone-ok (fáklyák) azokat meggyújtva előjön mindenhol egy npc pl. és az Aldia keepben is dob egy Aldia keyt.
Ill. (nem jut eszembe a neve) ahol lehet a ködös erdőbe meg még másik 2 helyre is menni BF-nél levő füstölő (malacok?) dobják a Black Knight Ultra GS-t kétszer is.
[ Szerkesztve ]
.
-
Kvelstadt
veterán
válasz Adam_Shepard #1328 üzenetére
Egy helyen gyujtottam meg eddig és azóta majdnem minden területen megtámad ugyan az az npc invaser szóval most egy darabig hagyom a fákjákat.
-
Rony949
őstag
Körkérdés: Kinek mi a kedvenc fegyvere?
Nekem a dexes fegyók jönnek be igazán, azon belül is a katana kardok. A jelenlegi végigjátszásomnál egy +8-as Uchigatana-m van és nagyon jól elvagyok vele. Rövid időn belül viszonylag nagy sebzést okoz.
A greatsword-okat sose szerettem. Hatalmas sebzés ide vagy oda, a harcstílusomhoz túl lassúak.
-
Rony949
őstag
Ez a Doors of Pharros akkora egy rakás szar hely.
Megyek-megyek, erre egyszer csak "being summoned as a grey spirit". Mondom mi a franc, én nem csináltam semmit. Na mindegy, meghaltam, mert az ellenséges játékos simán levert, oldalán a játékbeli ellenfelekkel. Visszakerülök a megszokott helyemre, lecsekkolom hogy veszítettem-e valamit, de minden rendben volt. Fasza, mehetünk tovább.
Eltelik egy jó 10 perc és megint "being summoned as a grey spirit". Na menj már a p*csába! Ugyanaz a szitu, csak itt már fejszék is röpködtek felülről. Meghaltam. Nem baj, megint visszakerültem a megszokott helyemre.
Megint eltelik egy kis idő és...igen....harmadjára is...."being summoned as a grey spirit". A JÓ ÉDES ANYÁDAT, HAGYJÁL MÁR JÁTSZANI!!! Megint meghaltam, de most úgy, hogy a játékos már kapásból mögöttem volt mikor lespawnoltam. Insta halál.
Három megidézéssel megúsztam és levertem a helyi boss-t. Húztam is innen p*csába. Mi a francért kell elkúrni az embernek a kedvét ilyen szarságokkal? Ezek azok a dolgok amik miatt annyira nem szeretem ezt a 2. részt.
-
Kvelstadt
veterán
válasz Rony949 #1330 üzenetére
Na ebben igazad van. De nem kell az egfigyi annyira. Én nem hívok segítőt dmgem meg tudnak ha hollow wagyok is. Majd a dark kurker-re kell pár mert az tuti nem lesz meg elsőre de már most van 49 és még iron keep-et most fejeztem be.
Djuree
Szerintem jön mindenhol ahol meggyujtod a fàkjàkat. Majd a végefelé megkeresem és begyujtom mindet hogy sz is meglegyen de most még elég az az egy npc invader az adott terület npc invaderei mellett.
Iron keep-be mire átmentem a hídon és elértem a bejáratig jött kettő és ebből egyik sem a fáklyás miatti volt.Rony949
Régen a közepes fegyvereket szerettem mint pl great sword-ok és greataxe-ok. Az ultragreat cuccok viszont sosem tetszettek.
Most már a kisebb gyorsabb fegyverek tetszenek azaz straight sword-ok és katanák.
Most viszont kipróbáltam egy kaszát ami gyors is meg hoszabb mint a katana szóval ha erősebb is lessz akkor lehet aztal fogom befejezni.
a nagyon kicsi fegyverek viszont nem tetszenek mint rapier-ek meg daggerek. Tufom hogy mocskos dolgokat lehet beadni velük de azok nekrm már nem fegyverek egy dark douls nevü játékban.
Másik hozzászólásodra meg annyit hogy lépj ki a covenantból és akkor nem idéznek be.
Ott neked az lenne a dolgod higy védd a területet mert az egy pvp area.
Mondjuk ha kilépsz akkor meg invadelni fognak.
Esetleg legyél offline mig átmész azon a részen."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Djuree
félisten
válasz Rony949 #1335 üzenetére
egyszerű, kapcsold ki az online részt addig. én a játék feléig ki is kapcsoltam, addig úgyis levert volna mindenki, meg kellett tanulnom játszani. aztán meg a nagy szint miatt nem jöttek. egyszer jött be talán vki, arcoskodott, aztán nem mert közelebb jönni, nem tetszett neki a zweihander, 1 csapással a fél élete odalett, beszaladt csomó nmy közé, csak utána kapott egy nyilat az arcába. tök vicces volt, szép komótosan elővettem az íjjat, az a hülye meg nemhogy rámjött volna gyors, inkább várt, táncolt a nyilak elől, de az egyik csak elkapta és pápá.
ja meg valaki akkor jött be mikor afk voltam, nem ölt meg mert látta nem mozdulok, megvárt még visszajöttem. nem tudom meddig várt, mert vagy 2 óráig afk voltam. nyilván utána kinyírt, felkészült jól, nekem erre nem volt időm, meg ügyes is volt.
bb-ben is csak egyszer invadeltek, azt levertem könnyen.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Rony949
őstag
Nem érted, nem invadeltek, hanem engem idéztek meg egy másik játékos világába.
Mondjátok hogy lépjek ki a covenant-ból de én csak a Blue Sentinels-nek vagyok a tagja, az meg csak akkor idéz meg máshova, hogy ha rajtam van a Blue Seal gyűrű, vagy hogyha használom a Cracked Blue Eye Orb-ot, viszont egyiket se használtam. Ráadásul ilyenkor blue phantom-ként világítok, nem szürkeként.
Úgyhogy nem értem, tényleg.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz Adam_Shepard #1342 üzenetére
smelter hammer
pancake ftw!LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Adam_Shepard
addikt
-
Djuree
félisten
válasz Adam_Shepard #1344 üzenetére
-
mad1
veterán
-
Kvelstadt
veterán
válasz Adam_Shepard #1347 üzenetére
A sanier's spear-nek meg van 500-as furabja és nincs is olyan támadása ami eszi a durabot mint pl a smelter sword heavy attackja. Mondjuk cserébe onfuse nélkül nem is skálázódik semmi statra.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest