- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Aktív témák
-
BOBAKILL
őstag
válasz Šolaire #1303 üzenetére
Nekem eddig az Iron King. 6-7 menet után tudtam megölni. A giga pók is megizzasztott párszor, most meg ugye az ősi sárkánnyal bénázok.
Akit kegyetlenül utálok az a Pursuer...kiidegeltem magam míg kiderítettem hogyan lehet megölni könnyedén. Persze ha nem jól időzítesz akkor nehéz.Az érzés a jó miután megölsz egy hatalmas ellenfelet; a fokozott koncentráció és izgalom után felemelő sóhajtani egyet hogy 'na végre'! Főleg mikor már egy hajszál az élete és meg kell álljad hogy ne csapj oda mert simán megöl ha elfogy a stamina. Türelemjátékra nevel a game.
-
Djuree
félisten
én meg vagy 30x az old dragonslayernek de csak meglett és egyedül csináltam meg.
pursuert is nehéz volt, de pajzsra váltottam és utána elsőre meglett, minden ütését parryztem. nyilván utána ng plusokban meg az istennek sem akart sikerülni.
fume húzós volt, npc-vel is csak sokadjára sikerült.
de sir alonne volt a leghúzósabb nekem, de pajzzsal sikerült, anélkül lehetetlen.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Kvelstadt
veterán
Kinézetre nekem Velstadt a kedvenc. Harcra viszont pursuer. Akkoriban én is nehezebb pàncèlba toltam és még ha gyorsabb is volt valahogy fair play-nek éreztem és nagyon tetszett ahogy kombózott meg lebegett.
Fume knight mikor meglett akkor már könnyen meglett de nem kellemes az emlék mert nem volt kiiktatva az összes ashen idol v mi és csak a terem egyik részébrn ölhettem mert kúlömben az idol töltötte volna az életét."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Politika
- Mesterséges intelligencia topik
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- PlayStation 5 Pro teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fűzzük össze a szavakat :)
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Interactive Brokers társalgó
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest