- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Aktív témák
-
Kvelstadt
veterán
Van bb topik szal majd folytassuk ott de ere még válaszolok itt off-ba.
Én hinter axe-al kezdtem. Annak van egy hátránya mégpedig hogy kinyitva kétkezes tehát nem tudom hasznàlni mellette a fegyvert azaz nem tudok parryzni.
De én ennek ellenére is szeretem.
Sőt, ezzel vittem végig a játékot és nem is tervezem kecserélni.
Esetleg rakok mellé egy másodlagos fegyvert majd.
Max-ra van húzva és felveszi a versenyt sebzésben a dlc-s fegyverekkel is.
De ez nem is ds. Itt nincs dzsilió fegyver. Szerintem összesen van vagy 20féle és annyi. De nem is kell több mert ezek lefednek kb mindenféle harcstílust.
Szóval a te fegyvered konyitva hoszabb mint az én axeom összecsukva. Ez így egyértelmű de te nyitott mellett is tudod használni s fegyvert míg én nem.
Szóval ebből a szempontból jó döntés volt."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
BOBAKILL
őstag
Sziasztok! Hogy lehet beállítani a gamepadon (vagy a játékban) hogy a bal kart ha mozgatom akkor forduljon normálisan a nézet is amerre megyek? Mint ha az egeret mozgatnám. A jobb karral plusszban ugyan állítható de az más. A célpontokra sem megy rá automatikusan csak ha rányomok a megfelelő gombra. Pedig be van állítva hogy automatius legyen. Még csak most kezdek belejönni a gamepadba, eddig nem használtam. Nem egyszerű így egér+bill után.
-
mad1
veterán
válasz BOBAKILL #1254 üzenetére
A bal analog az iranyitas a jobb a kamera.Ha a jobb kart lenyomod fokuszal,az auto fokusz tudtommal arra szolgal,hogy az egyik mobrol a masikra valtson ami manualis esetben szinten a jobb kar,de nem annak lenyomasa hanem irannyal valtasz.Probald igy megszokni,mert kesobb rajossz hogy igy a legjobb az iranyitas.Legalabb is legtobbunknek nagyon megfelelt az alap beallitas.
[ Szerkesztve ]
Ne szemetelj ! = Steam
-
addikt
Legelején ha leverem a merőkanalas csajt annak van valami negatív vonzata?
Egyébként DS3 után kicsit ütött kopott szegény de legalább 60 fps -
Kvelstadt
veterán
válasz ImpersonatoR #1257 üzenetére
Minek vernéd le? Mert npc vagy miért?
Lesz majd kit leverni bőven. Az npc-ket hagyd csak élni."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
addikt
válasz Kvelstadt #1258 üzenetére
Mert van nala egy effigy.
De amint latom nem sokat er.
Egyaltalan mire jo a human effigy? 30 percig nem tudnak invadelni es ennyi?
Illetve itt az arusoknal nem lehet eladni a targyakat?
Hp bart miert nem lehet visszatolteni maxra? Ha meghalok mindig csokken?
Es a bossok amit dobnak soult azt hol tudom bevaltani targyra?
Sry a sok kerdesert csak a ds3 utan kicsit furak ezek a dolgok. -
Kvelstadt
veterán
válasz ImpersonatoR #1259 üzenetére
Elôször is nem kell offba írni.
Annyit nrm ér egy effigy hogy megölj egy npc-t érte.
Kivéve ha játék végén vagy akkor levághatsz mindenkit ng+ előtt.
Lesz egy npc Gavlan. Olyan mint egy törp és folyamat vedel. Na nàla majd tudsz eladni.
Igen mindig csökken a max èleted hslál után egészen 50%ig. Erre is jó az effigy. Ha benyomod megint maxom lesz az életerôd.
Lesz két npc, az egyik lost bastil-ba a másik meg nemtommianeve tseldora-ba. Az egyiket meg kell gyógyítani a másikat meg kiszsbadítani."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
BOBAKILL
őstag
Sziasztok!
A Bonfire Ascetic hatása meddig tart? Csak az adott területere érvényes? Köszi -
Djuree
félisten
válasz BOBAKILL #1261 üzenetére
és ott se mindenre, van amelyik bonfire csak a bossra adja és a mob-okra nem, és fordítva.
pl.: black gulchnál az első bonfire csak a mobokra, a második titkos bonfire csak a rottenra.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
BOBAKILL
őstag
Köszi.
Majula-i bonfire-ben égetném el, effigyt farmolnék a csontiktól. (rákerestem és ezt az egyik módszert találtam meg a madárfészekbe kell rakni cuccokat) Botor módon elhasználtam az effigy-ket és fél élettel nem öröm játszani; bár így is megöltem Najkát. Mondjuk nem olyan nehéz ellenfél. -
Djuree
félisten
válasz BOBAKILL #1263 üzenetére
van egy hely, ahol ha nincs egy darab effigyd sem, akkor emberré tudsz válni. bár lehet még nem jársz ott. shrine of amanában egy kút asszem. [link] ha tudsz angolul elvileg itt le van írva pontosan hol. vigyázz ne öld meg a nőket akik nem támadnak rád, mert akkor nem tudsz változni. a másik hogy ha a közelükbe csalsz ellenfelet ők is megölik, én sajna így jártam, bár volt effigym bőven de idegesítő volt.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
BOBAKILL
őstag
-
Djuree
félisten
válasz Kvelstadt #1266 üzenetére
ja igen, az must have cucc, az ott van heide towerben, a boss előtt egy ládában, egy lovag ül előtte, azt meg kell ölni csak úgy lehet nyitni a ládát. viszont ha megöli neki fognak támadni a lovagok, amik kis szinten nagyon húzósak. engem az őrületbe kergettek, mert nyilván kis szinten öltem meg én is.
BOBAKILL: asszem arra kell menni (ott úgy tudsz bemenni ha megölöd a 4 great bosst, az iron keepes az egyik, aztán a rotten, a lost sinner meg a pók vagy gyűjtesz asszem 1 millió soult, az elköltöttek is számítanak), de az még onnan messze van ha jól tévedek. de a toturi által említett gyűrűt mindenképp szerezd meg, anélkül nagyon szenvedős.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
BOBAKILL
őstag
-
Kvelstadt
veterán
válasz BOBAKILL #1270 üzenetére
Jobb mint behúzni több ellent mint amit bírsz
Da shep. Én láttam.
Más. Aki pc-n tolja nem tud valami plusz beállítást amivel még lentebb lehetne húzni a grafikát? A hunsub miatt felraktam a dsfix-et meg a jobb textúrát és most küzd vele a laptop.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
BOBAKILL
őstag
válasz Adam_Shepard #1271 üzenetére
Én is s sokat bénáztam Havellel, de végül mivel akkor nem ment a hátbatámafás, ezért a kezdők megoldását alkalmaztam. Vagyis fent ahol már nem jön utánad ott szép lassan leszurkodtam mikor visszasunnyogott. Frontálisan nem ment volna a harc. Ha sokat gyakorolnék a hátbatámadására akkor sima ügy lenne.
Mára elég izgalom volt az Iron King kinyuvasztása. De sikerült hatodjára.
[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
válasz BOBAKILL #1268 üzenetére
Azert nem kell aggodni az effigy miatt, a jatek feletol nem tudod hova rakni annyi lesz. Nameg egy ket coop boss es nem kell pazarolni se.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
BOBAKILL
őstag
Sziasztok. Nekem az alap játék volt eddig de tegnap megvettem a Scholar of the first sin verziót. Kérdésem hogy ha letörlöm és felrakom az újat akkor a mentéseim megmaradnak? Manuálisan esetleg kimentsem és visszarakjam úgy működni fog?
-
Djuree
félisten
válasz Kvelstadt #1279 üzenetére
az ellenségek nem ott vannak ahol a simában, van ahol több van ahol kevesebb és nem is olyan tipusúak. szval elég sok a változtatás. aztán h ez jó vagy rossz nemtom.
hete nincs időm még a ps közelébe kerülni se.
[ Szerkesztve ]
-
BOBAKILL
őstag
válasz Kvelstadt #1279 üzenetére
Jól járnék biztos.
Amúgy az alapjátékot nem vettem meg.. Csak kipróbálni akartam a játékot de beszippantott. Úgy gondoltam megérdemli a fejlesztő cég a pénzt a játékért. )
Sajnos újra kell kezdenem, bár így már egyszerűbb lesz. Az alapjáték vége felé járok (dragon shrine) úgyhogy hamarosan újrakezdem.
Lassan a 3. részt is megveszem majd. Igaz az első részt nem játszottam végig, de nekiállok majd annak is. Elleszek a nyáron. -
Kvelstadt
veterán
Na ez tetszik!
Van vagy 200órám a kettőbe de most megvettem a ps4-es verziót és jó olvasmi hogy lesz benne néhány változtatás.
De gondolom a durab-hoz nem nyultak.
Most játszom az első részt kezdő set-be mert azzal 30% alatt vagyok epuip load-al, meg fegyvernek is csak ilyen könnyebbeket használok mint katana vagy straight sword és a kettőt is ilyen stilusban akarom újrajátszani de azok a 20-30as durabok nem tetszenek."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
BOBAKILL
őstag
válasz Adam_Shepard #1283 üzenetére
Értem, köszi a választ.
-
Kvelstadt
veterán
válasz Adam_Shepard #1288 üzenetére
Dehogy rosz. Csak ha ilyen kényes az rmber mint én akkor kissebb a fegyverválaszték, és sajnos olyan fegyók is kiesnek amik tetszenek
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
Ds2-be is 30% az easy roll határa?
Mert azt tudom hogy a fat roll határát magasabbra rakták de az easy-t nem vágom mert én régen mindig mid roll-ba voltam. Most viszont nem fogom átlépni az easy roll határt az hótziher."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
válasz Adam_Shepard #1291 üzenetére
Köszi a linket! Továbbá elég érdekes táblázat. 70 és 100%nàl ugyan az a helyzet. Bár az igaz hogy 70 felett már mindegy is.
Az is érdekes hogy van 50%os határ is. De annyira nincs szükségem a 10% viszont nagyon kevés szóval maradok a 30%nál."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
BOBAKILL
őstag
Hú srácok! Kicsit el...tam a dolgokat a játékban. Dragon Shrine-ban az ősi sárkányt egyelőre nem kellett volna megcsapkodnom de így sikerült. (most már tudom hogy lehet beszélni is vele és ad valami kulcsot talán..) Nehéz ellenfél, nem is igazán tudok elfutni a lángjai elől amikor felszáll. Az út hozzá is izgalmas nem hogy harc.. De nélküle nem tudok az emlékképekben mászkálni az óriások lelkéért.. Egy megvan már a Black Gulch-ból. Tud valaki valami tippet adni hogy miként lehetne legyőzni a sárkányt? Köszi
-
Djuree
félisten
válasz BOBAKILL #1293 üzenetére
nekem elsőre meglett. tipp: mikor felszáll lehelni, fuss ki teljesen a pálya szélére és ott nem ér el a tüze. de vigyázz le ne szaladj. ki kell centizni mert ha kicsit beljebb álsz eltalál. közben ne állj meg hanem fuss körbe a szélén. ja és ahhoz a széléhez igyekezz futni ami legtávolabb van tőle. aztán visszafutsz belecsapsz párat és megint uzsgyi kifelé. nyilván én is youtube vidiből tudom, de én megnézek minden bosst játék előtt, nem bírom ki, plusz engem nem zavar ha lelövöm a poént, úgyse tudom melyik boss hol van. plusz engem nem a bossok izgatnak hanem az oda vezető labirintusos út. ha nem lennének bossok azt se bánnám, sőt!
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest