Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
-
Mobilarena
Aktív témák
-
Rony949
őstag
válasz ThySoul #1733 üzenetére
A Soul of Cinder tartalmazza az összes olyan ember lelkét, akik már "meglinkelték" a tüzet, ezért van ilyen sok harcstílusa. A második fázis pedig pakkra Lord Gwyn, a legelső személy aki "meglinkelte" a tüzet (egyszerűen nem tudok jó magyar szót a link-re). Tehát gyakorlatilag itt több személy ellen harcolsz.
-
BOBAKILL
őstag
válasz ThySoul #1733 üzenetére
Ne csodálkozz ha a Bloodborne után nem volt annyira nehéz a ds3. Bár azért könnyűnek nevezni nagyképűség lenne. Hasonló a harcrendszer, a mozgások. Itt ráadásul van pajzs is. Mondjuk a BBban meg visszatölt egy rész életet ha visszavágsz.
BB után nekem sem annyira vészes a ds3, mégis a hangulata, pályák miatt bármikor szívesen újrajátszom. Sztem nem unalmas, a küldiket is csinálom, mindig tanulok valami újat. Akárcsak a BBban.
Előre fosok a dlc bosstól...sztem pvpben egyszer az ő fegyverével gyaláztak meg egy szinte véget nem érő kombóval...szívás volt. Mondjuk fura volt hogy gurulni se tudtam semerre közben.
Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest