- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
-
Mobilarena
Aktív témák
-
Krytec
tag
Billentyűzeten lenyomva tartod a bal CTRL-t, gamepadon nem tudom.
-
Šolaire
veterán
Mivel Miyazaki mester nyilatkozott hogy ez lesz az utolsó Souls játék amiben az ő keze munkája is benne van ezért minden sarkát megnézem a játéknak☺
Döglött Róka: Akkor nem csak én vagyok szöszmötölő játékos.
Más:nekem rendesen megjelent a katedrálisban Patches most revansot vehettem mikor az első részben belerúgott egy gödörbe☺
Nekem ma offline volt a játék kiírt valami javítást. Remélem holnapra rendbe teszik fps drop elég idegesítő néha.[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
válasz Döglött Róka #404 üzenetére
Én is. Leírnád hogy kell betörni másokhoz? Szerintem most szereztem meg ami kell hozzá a katedrálisban.
red stone meg mar meg van valami cracked red eye orb is [ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Döglött Róka
veterán
En a wolf covenantban tolom, az random hiv be engem masok vilagaba ha epp a Sage elott randaliroznak. Egyebkent Red eye orbbal lehet invadeelni.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Šolaire
veterán
válasz Döglött Róka #406 üzenetére
Köszi☺ katedrálisba is van egy covenant. Lehet kipróbálom.
“Praise The Sun” \[T]/
-
batai15
félisten
találtam egy nagyon jó farm helyet, és tök könnyű megolni a bosst( high wall alatt akit érdekel)
Ki is farmoltam a dark armor setet, de eddig minden páncél gyengébb volt mint az alap knight set.
Van értelme lecserélni ezekre?[ Szerkesztve ]
-
peternac
tag
mint írták, a hagyma páncél (megvehető, Onion bro FTW!) és a Lothric Knight set (könnyen kifarmolható Lothric knigtokból, pl. a Vordt boss előtti részen) izmosabb az alap Knight setnél, de jóval nehezebbek is
én jó pár pontot raktam a Vitality-ra+Havel's ring, de így is súrolom alulról a 70% equip loadot -
batai15
félisten
válasz peternac #411 üzenetére
megmondom őszintén nekem a farron set, meg fallen knight set jön be azt akarom majd meg szerezni.
Igazából a pajzsot is el akarom hagyni majd.
Jut eszembe, a parryt hogyan tudnám könnyen meg tanulni?
infusionok közül mit ajánlottok? jelenleg most raw van a kardba ,de lehet valami jobb kellene .[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
Raw szerintem mindig gyengebb mint az alap, foleg ng+ban. Fentebb meg van egy kepem, hogy en milyen setet hasznalok de leirom.
Wolf chest + arm
Farron helmet
Firelink legHavel gyuruvel 50% korul vagyok es Dark swordot Dragonrider bowot meg Medium shieldet hordok.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
mad1
veterán
Csinaltam +10 battle axe al par damage tesztet a road of sacrifices palyan a madar embereknel:persze ez valtozo melyik mob mire erzekeny.
1:erot gyujto tamadas,
2:levegobol lecsapas,kisutessel.
3:plekni kombo.
Heavy:680,766,155+648
Sharp:607,790,149+620
Refined:659,758,239+632
Raw:497,669,119+517
Simple:417,526,69+452
Chaos:452,513,83+499
Lighting:403,515,68+477
Dark:438,559,80+482///2 dark attack gyuruvel pedig:467,598,86+517
Blood:499,644,116+506
Poise:-ll- ugyanaz
Hollow:640,748,157+649
Simaval a legjobbak az ertekek 669,783,165+678
Szval refined meg jo lehet.
Szivem szerint sima fegyo felplusszolva dark exerek,meg dark resin az eleg tuttko[ Szerkesztve ]
Ne szemetelj ! = Steam
-
Šolaire
veterán
Beléptem a watchdogs covenantba. Valaki leírná mire is jó pontosan?
[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
szarvasbogár
aktív tag
Üdv!
három karekterrel letudva a stuff. mágus (könnyedén) dex (vért izzadva anyázva vicsorogva..) str (kettő között)
mágussal lehet ,hogy megnyomom még ng+ -ban is, pár side story még nem tiszta jó lenne felgörgetni mindet.
elvileg a héten jön a digi is és végre kipróbálhatom online is a dolgot első utam lesz valakihez betörni és szétvarázsolni még a seggét is
még ez a része izgat kicsit amúgy már picit elfáradt a cucc nem is nagyon játszottam a napokban inkább belekezdtem a dying light-ba amit nem bántam meg mert a játék finoman szólva is ultrabaszó
igazság szerint csak kölcsön kaptam tesztelésre ,hogy hogy mutat az új tv-n (sony 55 col 4K a kicsike) annyira élénk ,hogy majd kifolyik a szemem pedig az előző masina is egy kellemes full hd 40"-es volt de ég és föld a kettő ,jó vétel volt csak bírjam retinával..[ Szerkesztve ]
-
Šolaire
veterán
válasz szarvasbogár #419 üzenetére
Jó gyors voltál én dexes vagyok akkor készítem a xanaxot
“Praise The Sun” \[T]/
-
mcwolf79
veterán
válasz szarvasbogár #419 üzenetére
Én eddig egy full str-es karakterrel toltam végig NG+-ig, most dex-essel megyek.
Nem tudom lehet csak a "rutin" de valahogy ezzel jobban haladok, mint a str-essel. Bár ott sztem abban nagyot hibáztam,hogy a HP-t előnyben létesítettem a staminánál. Itt sztem az az igazi "élet" ,mert hiába a HP,ha nem tudsz elvetődni,és 2-3 ütéssel lecsapnak.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
szarvasbogár
aktív tag
a vége felé nekem is jól jött volna pajzs nuku csak kitérés lényegében én szopattam saját magam..
wolf : igen azt eleinte én is benyaltam kicsit str-el már valószínűleg azért ment könnyen.
dexes karin még páncél sem volt néha ,hogy minnél gyorsabb legyen. jó móka volt minden kör -
Šolaire
veterán
Köszi ☺ bát az első részben nehezebb volt megszerezni. A skálázódás egyszerű egy zweihander strength-re skálázódik egy uchingatana pedig dexre. Én katanás vagyok most az szimpatikusabb ezért dexre pakolok. Ha a nagy kardokat szereted akkor menj erőre. A fegyvereket ha az inventoryban megnézed a statjait hogy mi a követelménye hogy tudd forgatni ott látod hogy dex,strength,faith kell hozzá. Olyan nincs hogy melyik jobb szerintem. Az a kérdés hogy milyen fegyokat szeretel.
[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
batai15
félisten
válasz Döglött Róka #430 üzenetére
vagy nem úgy megy ez az egész, hogy 24 erő kell pl ennek a kardnak , meg 16 dex . Ha ezek meg vannak akkor hogy kapjak rá bónuszt akkor mit kell növelni? vagy innentől már nincs bónusz?
-
<Lacy85>
addikt
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni.A játék látja/kezeli az olcsóbb (4-5eFT) kontrollereket is, vagy mindenképp xbox 360 kell neki?
Ez az egy játék van, amit kontrollerrel játszanék, és ha nem muszáj, akkor nem veszek nagyon drágát.[ Szerkesztve ]
-
<Lacy85>
addikt
UP: bocsi, telóról írtam, és nem vettem észre, hogy ez a konzol részleg
-
batai15
félisten
válasz Döglött Róka #434 üzenetére
Néztem , de nekem nem tiszta.
-
ron8
senior tag
Sziasztok! Uj vagyok a játék világában. Nagyon tetszik de az én képességeimet bőven meghaladja. Esetleg tudnátok adni pár jo tanácsot a harchoz ill. a karakter fejlesztéshez?
-
Šolaire
veterán
válasz Döglött Róka #441 üzenetére
Én szerintem a közepén tartok
kezd bekeményiteni a játék ☺ 31 óra.most járok a 2. Firelink shrine pályán “Praise The Sun” \[T]/
-
v450
tag
Itt is NG+7 a végső szint?
-
Yodamest
veterán
Én még a 2. résszel bohóckodok kicsit, aztán jön ez, de itt is úgy van, hogy a mágus az easy mode? Vagy itt már nem olyan drasztikus a diffkó mint korábban?
-
vhunor
őstag
válasz Yodamest #447 üzenetére
Inkább a DS1-hez hasonlít a rendszer, mint a DS2-höz. Sokkal lassabb a varázslás, de ismét van pár erős spell. És hát alapvetően továbbra sem kell (néhány kivételt leszámítva) közel menni, így hacsak valami nem magic resistant (amire ott a pyro alternatívának), távolról le lehet bohóckodni.
-
Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Horgász topik
- NASCAR
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest