- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Aktív témák
-
Šolaire
veterán
válasz Kvelstadt #294 üzenetére
Lehet vegyíteni a két dolgot. Tegnap egyedül leöltem egy bosst. Utána raktam le egy jelet. Nemsokára be is hívtak. A srác teljesen más irányba ment mint ahol a boss van. Bejött 2 piros fantom. Nehezen de megöltek. Nagy élmény volt a harc. Lényeg:megmaradt a felfedezés öröme de a multis móka is nagyon szórakoztató volt.
Djuree:multi nem csak arról szól hogy 4-en daráljátok a bosst meg az ellenséget. Amikor 4-en daráljátok egymást na az jó móka. Lehet vegyíteni a 2 fajta játékstílust és akkor nem sérül a felfedezés öröme sem.[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Djuree
félisten
válasz Döglött Róka #300 üzenetére
hát nem sokat tudok róla.
amúgy biztos jó móka a pvp, mert tegnap sanctum city-ben, a dragon shrine-ban vagy hol, jött jester thomas invadereskedni, hát nem volt már estusom sem, mondom tuti halál, hp-ja is volt bőven, a dark orb alig vitte. elcsaltam egy vastag oszlophoz és kerülgettük az oszlopot, mondom ha meglő végem mert nem tudok hp-t tölteni, de elég jól ment a dolog ellene, körözve az oszlop körül, már fele hp-n volt meg én is, erre lerakott egy warmthot, felvitte a hp-ját, meg az enyémet is. de utána már megtanultam h kell ellene körözni h ne lőjön meg, és kinyirtam. meg párszor belelépett a földön lévő tüskékbe is és benne is állt. tartott vagy 10 percig simán. de ha ez az ökör nem rakja le a warmthot sztem megölt volna.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Döglött Róka
veterán
A PvP hihetetlen adrenalinfröccsöt ad És az még csak egy npc volt, rendes játékosok ellen az igazi
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
herrkoser
tag
Sziasztok!
Első playthrough után megosztanék pár észrevételt a játék kapcsán. FIGYELEM, SPOILERES lehet a hozzászólás!!!
Összességében a játék hangulatos, számomra hozza az elvárt minőséget. Ez a Bloodborne ütemű harcrendszer valahogy kevésbé szimpatikus, valamiért a Souls széria számomra azonos a lassabb, taktikusabb megoldásokkal, míg a Bloodborne a maga pörgésével úgy jó, ahogy van a saját műfajában. A keverék megoldás kevésbé nyerte el a tetszésem, de meg lehet szokni. Kicsit zavarónak érzem azt is, hogy a normál enemyk között is a legtöbb mintha végtelen staminával rendelkezne és feltűnően agresszívabb minden lény, mint a korábbi részekben. Ha nem figyelsz, a legkisebb gyökérpálca is le tud gyakni 2 másodperc alatt.
A karakter buildelés terén is vannak még hiányos foltok. Mintegy 31 óra alatt mentem végig sima NG-n az opcionális bossokkal együtt. Volt pár retalent is tesztelés végett, így lehet valamit rosszul csinálok, de nekem úgy tűnik, hogy a varázsló orientált karakterek nem annyira effektívek, mint a kitápolt melee-k. Souls 2-ben imádtam a melee/caster hibrid buildeket, de itt sokkal jobban boldogulok a sima melee megoldással, ami kicsit egysíkúbbá teszi a játékot. Persze ahány fegyver, annyi játékstílus, így ez mindenképp megmaradt plusz pontként.
A boss fightokat nagyon élveztem. Pontiff után érezhetően van egy nagy difficulty spike a játékban, de enélkül nem is lenne Dark Souls. Sokan mondják, hogy a Nameless King a Soulsborne széria legnehezebb bossa. Szubjektív vélemény, de sztem Bloodbonre dlc-ben NG+ fölött Ludwig és Orphan of Kos is sokkal nehezebb.
Első playthrough után nekiálltam a platinum trophyhoz gyűjtögetni. Na hát a korábbi DS részekhez képest ez egy igazi szopóroller. Iszonyat mennyiségű cuccot kell begyűjteni. Az NPC questek teljesen jók, na de a covenantok... Lehet az a baj, hogy a covenant itemeket nem sima NG-ben kellene farmolni lvl 100 közelében, de online alatt invasion elvétve akadt, offline metódussal a Darkmoon Covenant itemeket pedig Luck builddel, Avarice fejessel és CGS gyűrűvel is több mint 10 órába került kifarmolni és hasonlóan gyilkosnak ígérkezik a Mould-Makers is. A Sunlight hátha könnyebb lesz jolly coopban NG+-ban. Lényeg, hogy a platinum trophy igazi gyilkos a 3. részben.
-
Döglött Róka
veterán
válasz Kvelstadt #305 üzenetére
Nem lenne probléma, ha nem nulla tapasztalattal a hátatok mögött osztanátok az észt az online módról. A "az egyedül kell játszani" és ehhez hasonló kijelentésektől akadok ki, hiszen te is és Djuree is durva tévhitekben van mind pvp mind coop tekintetében.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
batai15
félisten
Üdv, igaz pcn, de játszom rajta. Kezdő tippeket írnátok? Illetve dualwield karit akarok, tudnátok benne segedletet adni? Köszönöm
-
Döglött Róka
veterán
Kezdokent dual wieldre azt mondanam hogy ne, bar a pajzsok ebben az epizodban elegge gyengek tekintve hogy mennyire agresszivak az ellenfelek. endurance-ra rakj sokat mert kell a stamina a kitereshez.
Mas, en is befejeztem. 50 ora, lvl 100 Johet az ng+ wikivel mert az osszes mellekszalat elcsesztem
-
Kvelstadt
veterán
válasz Döglött Róka #306 üzenetére
Ha írtam olyat hogy KELL akkor elírtam. Dehogy kell.
Amit írtam nem szent. Jöhet az ellenvélemèny mint pl a tied. A kérdező meg majd átlagot von le belőle.
Menj keress egy fórumot ahol mindenki olyan vér profi mint te és soha senki nem ír el semmit, nem ír fèlre semmit és mindent tökèletesen tud és csak azt írja ahogy látni és játszani kell ezt a játèkot.
Ezt a csapat luzert meg hagyd a fenébe.
Mi elvagyunk, téged meg csak idegesítünk a hülyeségünkel meg a helytelen irásunkal.
Én ilyenbe nem ölnèm az energiàm."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Döglött Róka
veterán
válasz Kvelstadt #309 üzenetére
- Nem idegesítesz
- Nem értem mire a csapat lúzer, ha magad mellé képzelsz embereket azonos véleménnyel, attól még nem lesz meg a vélt igazságod.
- Duzzoghatsz, nem hat meg.
- Vannak itt olyanok is akik nem ragaszkodnak érthetetlen módon egy online játék offline móddal való megerőszakolásához.
- Nem tudom mibe ölöd az energiád, nem is érdekelIkea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Adam_Shepard
addikt
Na jó, azért, amikor bementem a Firelink Shrineba kicsit ámultam
Iszonyat furcsa a BB után, főleg, hogy az első bosshoz nem is használtam shieldet (gondolom a későbbiekben muszáj leszek)
[ Szerkesztve ]
.
-
Döglött Róka
veterán
válasz Adam_Shepard #311 üzenetére
A stílusodtól függ. Én pl a végén már csak íjat használtam.
-
Peat;)
veterán
Azért elég sok játékmechanikai bug van a játékban. Volt hogy ki akartam csalni egy ellent, hát eltűnt a drágám. Volt hogy beakadt az ellen, már csak nyilazgatnom kellett kedvemre. A grafika igazából nem fejlődött sokat, effektekkel feldobták itt ott, jobban csillog.
Jó kis game, megfogadtam hogy ezt már nem veszem meg a 2. rész után mert nem csak hogy gyengébb volt mint ds1 de a verziókavarással(nem kompatibilis mentések) és árazással elég pofátlanok is voltak. Ez a 3. rész úgy gondolom élvezetesebb mint a második, de nem éri el az első rész hangulatát, mert túl kevés benne az újítás. 1x órám van benne, szerintem megéri az árát a mai játékok között mindenképp, de nagyon örülök hogy a fejlesztők valami újba akarnak fogni elmondásuk szerint.
-
Šolaire
veterán
Cathedral boss letudva már csak ki kell jutnom innen☺ pályatervezés zseniális.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Djuree
félisten
válasz Adam_Shepard #311 üzenetére
felesleges a shield, én a 2-ben sem használok, csak akadályoz és lassít. a shieldes ellenfelek a legsimábbak, lassúak, elfogy a staminájuk a pajzsolással és végük...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Döglött Róka
veterán
Tudnam cafolni pvpben nagyon meg lehet egy weapon skilles vagy strikeos shielddel az ellent. A lothric knightok meg igen fajdalmasak.
-
Adam_Shepard
addikt
Na most ott tartok, hogy nem tudom merre is induljak. A Fire Shrinenál felül oldalon kimentem a 3 boltíves részen ahol balra van egy félig leeresztett létra és a másik irányban volt egy katanás fazon (4x mentem neki szerencsére leesett az 5. alkalommal) és egy ajtó ami a masik oldalrol nyilik. Merre kell menni? Van ez a 20.000 soulos valami ami a tornyot nyitja ki. azt megéri kifarmolni?
Ja és ha a katanánál egy X van de tudom lengetni az nem jelenti még azt hogy normálisan is tudom használni?
[ Szerkesztve ]
.
-
Döglött Róka
veterán
válasz Adam_Shepard #317 üzenetére
Shrine bonfire, travel.
-
Adam_Shepard
addikt
-
Kvelstadt
veterán
válasz Döglött Róka #310 üzenetére
Am játszom online. Nem utàlom. Co-op meg nagyon jó. Szeretem!
De ebben a játékban elsősorban a single tetszik.
De figyelj, régóta megy ez már köztünk és részemről elég volt mert ennek sosem lesz vége.
Próbàltam de nem tudok veled kijönni. Van ilyen de azért megpróbàltam, hátha találunk valami közös hangot de nem fog sikerülni, ne eröltessük tovább.
Kb a ds1topik óta ismerlek és eleinte nem gondoltam hogy csak nèhàny hsz-ed olyan lekezelő (nem csak felèm) de aztàn láttam hogy ez vagy te.
Nem is bírtalak.
Most a ds3 topik indulásakor volt egy olyan pillanat mikor azt hittem normalizálódik a helyzet de már látom hogy nem fog.
Szóval van egy ajánlatom amivel mindketten jól járunk.
Csináljuk azt hogy nem olvassuk el a másik üzenetét ami t meglátjuk a nicknevet vagy az avatart.
Szerintem müködhet.
Te is itt leszel meg én is de nem kell tovább egymással baszakodnunk.
Még így utoljára én kérek bocsánatot az írásom miatt!
Szóval ez az utolsó hsz-ed amit láttsm és reagáltam rá.Viszlát és további jó fórumozást!
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Döglött Róka
veterán
válasz Adam_Shepard #319 üzenetére
Aha oda.
@toturi: Szemelyeskedsz es tul komolyan veszed a dolgokat. Azert mert kulonbozo velemenyen vagyunk meg nem kell rinyalni.
-
Ry0K3N
senior tag
Indíts knightot, onnan el tudod dölteni strenght dex vagy vagy quality buildet akarsz e csinálni. Lesz lehetőség hogy reseteld a kiosztásodat később majd.
Dual wield felejtős szerintem, vannak kifejezetten olyan fegyverek amiket csak párban használhatsz de egy pajzs mindig el fog kelleni.
Ha egy boss vagy terület nem megy nem szégyen behívni segítséget kis jolly cooperationre, főleg hogy minden egyes coop boss killért ad Embert így az sosem lesz hiány.Egypár link angolul:
korán megszerezhető fegyverek, melyik jó melyik nem stbvégigjátszás to do list, ha valamelyik npc-vel nem beszélnél vagy kimaradna valami
"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
Döglött Róka
veterán
-
Ry0K3N
senior tag
"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
Ry0K3N
senior tag
Na megvolt abyss watcher is. Ez a bossfight überete nálam az Artorias harcot az 1-ből. Ide 100% még jópárszor becoopkodom magam.
-
nanorambo
őstag
Knightnak melyik early game weapont ajánljátok? A gyári longswordöt, a broadswordöt, vagy az unchigatanát?
-
Ry0K3N
senior tag
válasz nanorambo #333 üzenetére
Őszerinte a gyári alap kard. De a broadsword sem rossz bár én nem szerettem a movesetjét így maradtam az alapnál. Azt meg lecseréltem azóta claymore-ra. Bár most hogy tudok venni titanite shardot így kicsit kísérletezgetek.
-
Krytec
tag
Ezzel az Old Demon Kingel mit lehet kezdeni? Úgy forog mint egy 220V-os motor, nem lehet mögé kerülni szemből meg leköveti a rollokat.... Nevetséges ez a boss csak íjjal tudtam lelőni
-
batai15
félisten
A katanat hogy lehet könnyen meg szerzeni? Kb leheteten megölni azt a dögöt. Ijjat és lőszert hol lehet venni?
-
nanorambo
őstag
Pont odáig mész a katanás csávóhoz, hogy rádszaladjon (ne közelebb) állj a perem szélére és amikor nagyon (nagyon!) közel van, sétálj és ess le a peremről, ő is követ. Újraéledsz és felszeded a soulokat és a lootot. Persze így elveszik az Ember.
Lehet hogy nem fog elsőre sikerülni.[ Szerkesztve ]
-
Ry0K3N
senior tag
-
Šolaire
veterán
válasz nanorambo #337 üzenetére
Az nagyon jó kis kard. Mondjuk ami dobja nagyon meglepett simán beleszaladtam kinyírt egy párszor.
batai15:katanás ember kemény az elején nem szabad blokkolni amikor elfogyott a staminája akkor adni neki én másodjára le tudtam győzni.[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
v450
tag
válasz Döglött Róka #330 üzenetére
210 lvl-en is van ott Pvp? Este megnézem ott.
-
batai15
félisten
ha később palossal akarok menni, akkor mire rakjam majd a statokat? elején stamina meg hp gondolom knightnak nem?
-
batai15
félisten
Hát nem tudom ki hogy van vele, de szvsz nehezebb mint az első rész legalábbis nekem. A lovagokkal igen meg gyűlik a bajom
-
Šolaire
veterán
Egy jó kis összefoglaló írás:
[link]“Praise The Sun” \[T]/
-
batai15
félisten
Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Crypto Trade
- rtx 4060 Ti választás?! Melyiket válasszam
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest