Hirdetés

Aktív témák

• Kódos

aktív tag

Múltkorában szó esett ray dhimtiröl hogy mennyire ügyes ami tény és hogy mennyi soulja van.[link] Ebben a videóban az elején lehet látni mennyi playtimeja van a karakterén ami 729-es úgye az újabb videókba már 802-es ami szerintem +100 órát tesz hozzá vagy lehet többet de inkább azaz érdekes hogy már akkor 26483213812321831 soulja van ami szerintem lehetetlen cheat engine nélkül mivel 729-et valahogy meg is kellet lépnie soulbol ami szerintem majdnem a mostani souljának a fele 1 lvluphoz akár hogy számolom farmolással vagy anélkül ez akkor legalább NG+80 ahol még szerintem mindig nem elég a soul multipliter ahoz hogy ennyi soulja legyen valakinek egyszerűen kevés a 180 óra nyilván offlineba van hogy a csalásért ne vágja ki a rendszer mert egyik videójába sincs soha másik játékos ghost ként más részt meg lehet ps kontrollerel játszani gépen is.vannak videók ahol a patcheket mutatja be hogy ez rosszabb annál ez kapott nerfet stb amit manuálisan is le lehet frissiteni torrent oldalakról nem muszáj ahoz steam.Szerintem csal sokan hypeoljak ügyes meg minden de 0 zero hit boss runt már más is rakott fel 9 számjeggyel kevesebb soul mennyiséggel :(

Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye

Aktív témák