Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
A Crysis 2 egy belső nézetű lövöldözős játék(FPS), a díjnyertes [Crytek] fejlesztőcsapatától.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanchore
senior tag
Egyenlőre még ismerkedem velük, de jónak tűnnek nagyon. 1-2 szerveren játszanak csak, viszont ha egyszer bennt vagyok, csak az új pályák közül kínál fel, legalábbis eddig ez volt.
Amúgy sima normál bankkártyával is lehet vásárolni, nem kell hozzá dombornyomott meg cvc ellenőrző kód. Ennél kétesebb hírnevű cégeknél is vásároltam már kártyával, de soha semmi gond nem volt, egy ilyen cég nem hiszem, hogy megpróbálna visszaélni vele.
Oric: igen, egy link van a zip file-hoz, meg egy kódot adnak, amit eddig nem kellett még sehova beírnom, nem tudom hogy maga a zip tartalmaz-e valami egyedi azonosítót. Azt is lehet hogy kifizetem az én kártyámmal, de küldtem előtte egy privit
Origin / Steam: Stanchore
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest