Hirdetés
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
A Crysis 2 egy belső nézetű lövöldözős játék(FPS), a díjnyertes [Crytek] fejlesztőcsapatától.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz VoidXs #12720 üzenetére
Persze hogy megy, nem értjük, hogy mi van a háttérben, steamen volt vmi olcsó maximum edition árusítás és a szerverek azóta is mennek, tele újonccal, fy-vel és laser scarral.
Szóval gólarányjavítás és mókával töltött minden perc.
Még a többség így a votekicket sem ismeri, szóval megéri játszani.C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz VoidXs #12746 üzenetére
Akkor tévedtem. Nem maradt más, mint: YhunYkx
VoidXs: letöltötted már a nanowarsot? Biztos olvastad már a hnt-n a dolgokat.
Péntek, vagy szombat este tarthatnánk egy teszt gamenight-ot azok számára akit érdekel.
Esetleg mivel nyári szünet van a fiataloknak és Stan is ráér szerdán, az a nap is jó lehet.[ Szerkesztve ]
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz VoidXs #12758 üzenetére
Benne vagyok, hogy megnézzük végre a wars-ot is, mivel sajnos lehúzták a rolót c2-ben nincs már a beteges kényszer, hogy elérjem a 100k killt.
Szinte minden este leszek most ha be nem alszok 4-5 napig.
Ha jössz ts-re legalább kiokítasz minket a wars lan mód használatáról.C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
Thunder82
aktív tag
válasz VoidXs #12766 üzenetére
XDD ha így lenne mindenki azzal játszana ! Am + ha tényleg működne akkor azt találd ki hogy a dedicated szerverhez hova kell beírni, mert ha azzal mükszik akkor érdemes belépni/elindítani a C2-t, ha nem akkor FAKE !
- [HNT] - ::Hungarian National Team:: # tHUNderKILLLER # tHUNderKILL3R
-
-
kona005
senior tag
válasz VoidXs #12843 üzenetére
Azt nem próbáltam, de anélkül nem is játszanék vele, 8GB ram meg egy HD 7970-nek elégnek kell lennie, full csitkán az első pályán 60-80fps-em volt...
(#12844) Slystyle: Sajnos úgy sem ha kiválasztom a mentést meg úgy sem ha a Continue-ra nyomok, ha kezdek egy új játékot akkor megy szépen minden de ha kilépek akár hol tartottam nem akar betölteni, nem tudom mi a kutyafüle lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest