- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
A Crysis 2 egy belső nézetű lövöldözős játék(FPS), a díjnyertes [Crytek] fejlesztőcsapatától.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taplo
tag
Tegnap felvettem pár kört vágatlan hentelést nincs cloak nincs megállás nincs erősebb csapat... mindenki mindenki ellen..... közben az egyik Teamspeaken dumáltak én levoltam némitva igy mikor szolnak hozzám nem válaszolok.... akiknek rajta van a hangja.... sorry de mivel egy csatornán volt nem tudtam kivágni....
remélem akinek van türelme végig seggelni láthat benne ötleteket.... majd bekomentelem azokat a részeket amik szerintem érdekesek lehetnek....
skyline: [link]
parkingdeck: [link]
evaczone: [link]
wallstreet: töltődik még fel....210 perc annyit már nem várok.....
első sorban épitő kritikát várok
[ Szerkesztve ]
építsünk közöséget!!!!! PEACE FOR ALL HUNGARIAN PLAYER !!!!!
-
-
zed01
őstag
Sziasztok!
Elakadtam, rögtön az első pályán. Ott tartok, hogy a legelején leugrok az emeletes házról betöltöm skulóval a pisztolyom, majd kinyírom azt a két csókát akik a parkban téblábolnak, elszedem tőlük a géppityut, írja a nyíl hogy menjek vissza az épület elé a géppisztolyt lőszerrel megtölteni. Megtöltöm, de a nyíl csak oda mutat ahol a lőszerek vannak. Hiába nyomom az use gombot nem hajlandó több lőszert felvenni, fullon vagyok a lőszerrel. Így se előre se hátra. Mit tegyek, hogy a nyíl tovább mutassa az utat?
[ Szerkesztve ]
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson
-
AthlonXP
őstag
Azzal ne törődj. Ha már ott vagy a lőszereknél, akkor indúlj el előre a mapon, abba az irányba, ahonnan jött a két katona. Egészen egy lépcsőig kell menned, asszem egy helikopter is fog ott körözni, már nem emlékszem pontosan, de nem lehet eltéveszteni, mert csak az az egy lépcső van ott. Jó nagy, szóval biztos észreveszed. Szvsz más fele nem is tudsz menni, a lényeg, hogy csak előre a
Lenini úton! -
-v-
addikt
Hello!
Amikor kiírja hogy tactical options avaiable azt meg tudom valahogy nézni? Vagy az mi?
-
Taplo
tag
ultra használom.... oldalazásnál csökkenti a szorást... mint warsban gondolom... már úgy megszoktam....
csuszik a hang a 29.97 fps és a 30 hz külömbség miatt....
oric: én sem emlékeztem,hogy igy állítottam be.... de szerintem mokás.....
inkább arra válaszolj vannak e benne olyan dolgok amiket ha megnézel,hogy miért csináltam... hátha kipóbálod... mert ferko már volt nálam de ti még nem...... majd még rakok közbe commenteket...hogy mit miért probáltam...[ Szerkesztve ]
-
AS
félisten
Nem tudom lehet ennek még utánanézek.
Ami nekem tetszik téged nem lönek hátba, engem meg állandóan ilyen játékmódban pedig én is könnyen lelövök bárkit de mindig csak hátulról kapomLag na igen nagyon laggolt sajnos ahogy láttom, ez lehet elöny de föleg hátrány is, mert nem találnak el mert jól mozgol és lag miatt meg föleg nem, aki viszont egy helyben áll azon nem segít a lagg Viszont ha 2 jól mozgó laggos találkozik na az hosszú csata is lehet akár
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
válasz Black Dragon #3719 üzenetére
Inkább az ellenség NOOB
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Mans20
addikt
Estét
A single mentéseket hol találom a gépen?merrtt nem lelem sehol.
-
-
Ferko75HUN
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Ferko75HUN #3724 üzenetére
Köszi, játszunk eleget. Biztos szép lett a szoba. Remélem készülsz már apaságra.
Live-Die-Respawn
-
janii_l0l
csendes tag
sziasztok,
engem csak az érdekelne, hogy xboxon ugye nincs auto célzás? mert az nagyon lehangoló
-
Źşë'
addikt
nemtom de nekem ez a multi ami a cryban van ez valami ész nélküli agyatlan darálás, semmi értelmét nem látom, egyszerűen nem tudom élvezni - egy darabig talán leköt, de aztán az a tény h össze vissza dobálja be logikátlanul az ellenfeleket a pályára, ez nonszensz... 2x kezdtem úgy el kört hogy az ellenfél közvetlen előttem spawnolt le (2 méterre) ez mi ez?
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
ftomi74
tag
Ha nem tetszik, ne játszatok vele
http://www.youtube.com/user/ftomi74?feature=mhsn
-
Źşë'
addikt
válasz ftomi74 #3736 üzenetére
sztem ez a logikus , csak kíváncsi voltam pár hozzászólásra / reakcióra
am azt gondoltam a wars után h legalább lesz olyan szintű a multi mint ott, hát nem jött be a számításom, a hangok tetszenek, de valahogy nem tud lekötni ez a stílusú rászabadulok a világra egy olyan karakterrel amin lényegében még nanoruha sincs, "csak egy szimpla 2023as" tervezésű katonai ruha
a singli kampány tetszett, maradandót alkottak végre a crytekesek a magyar warhead után... mondhatni talán megtanultak single playert készíteni a németek
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
hali01
őstag
válasz Ferko75HUN #3730 üzenetére
Jó is az ha az ember maga készíti el az új jövevény kuckóját.
De ezzel nem csak a birodalmadnak lesz vége -
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Stanchore
senior tag
Oric: Milyen felbontáson + minőséggel játszol 5770-el? Nekem is ilyen kártyám van, de teljesen vissza kellett butítanom, külső progiban minden minimumon, felbontás vissza véve 1366*760-ra és így megy 60-70 körüli FPS-sel.
Vajon milyen kártyát lenne érdemes venni ehhez a game-hez, ami full hd-ban a közelgő dx11-el nagy felbontású textúrákkal is hozná ezt a 60 körüli FPS-t?
Origin / Steam: Stanchore
-
Taplo
tag
Zsé ha elfogadsz tölem reakciót.... (remélem)
a respawn amiről beszélsz wall streeten 15 respawn pont van... ha tele a szeró pakol a kis aluljáróban szembe ingyen killt bár tényleg a játék hibája de nem okoz gondot wall streeten armorban spawnolsz és rezeg az ujjad a ravaszon....
valóban más mint a crysis wars az egy pcs játék volt ahol a multit egy szűk közösség játszotta világszerte.... ez egy konzol átirat sokkal több játékossal ami még mindig réteg játék a codokhoz képest....
Mint általában az EA kiadványoktól megszokhatuk határidők eladások marketing... supportálás nulla szóval el van b*szva tele bugokkal... De sajnos ez minden játékkal így van... nem hiszem,hogy a BF3 kivétel lesz!
De ettől még szórakoztató, jó azoknak akik régen elbújtak a bázison és onnan snipereztek kifelé meglepő lehet,hogy nincsenek biztonságban....
próbálj ki capture the relayt, assaultot szerintem jobban élveznéd....
viszont idáig ha leültél multizni... akkor órák kellettek itt meg ha van 10 perced vagy negyed órad... játszol két kört kicsit felpörget munka előtt után szünetében....
nagy stratégiát nem kell várni tőle viszont a játékban a bejövő infók alapján...
ki merre van mit hallasz tized másodpercek alatt kell kiértékelni az infókat és dönteni jó kis agytorna plusz hentelés...jaaaa és még valami a crysis széria az ahol a skill különbség hatványozottan kijön amíg más játékban egy gyengébb kezdőbb játékos is le tud lőni ez itt elképzelhetetlen...
nyilván én ezért szeretem.... akit meg mindig lelőnek ha hátba ha oldalba támad... ő meg nem fogja szeretni.... ezért szokot a crysis multi tábor pikk pakk lecsökkeni és csak a PROk maradnak mert ők élvezzik,hogy összemérhetik a tudásukat erős játékosokkal és nem falon keresztül CARLGUSTÁVOZZA ki öket valaki akinek köze nincs az fps játékokhoz... megértem,hogy a valóságban ha rád lőnek egy rakétát akkor meghalsz..de mint játék az olyan akció ahol percenként ölök 10et szórakoztatóbb mint óriás pályán negyed órát barngolni és hátba lő valaki aki 5 perce bújik egy sarokban és meg sem moccan.....
Tisztelettel:
Gigabyte.TBTépítsünk közöséget!!!!! PEACE FOR ALL HUNGARIAN PLAYER !!!!!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Ferko75HUN #3730 üzenetére
Délután én nem leszek, párommal vagyok, majd csak késő délután, estefele. Éjfélig ráérek, utána muszáj lesz aludnom mert reggel meló.
Live-Die-Respawn
-
BandiHUN
veterán
kérdés:néztem a videóid,grat!De érdekelne,hogy milyen kiegekkel,stb.játszol,hogy ilyen gyors vagy és ennyire nincs recoil?Ok,én kemény 14.szinten vagyok,szinte nulla kieggel(sajna eddig mindössze 6-7 órám volt a multira,pl.a héten eddig nem jutottam oda,hogy akármivel is játsszak),de énnekem sokkal lassabb a futás és még holographiccal,célra tartva is sokkal jobban szór a SCAR...
Ha nem akarsz nyilvános tippet,jöhet PM-ben is némi jótanács[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Taplo
tag
válasz BandiHUN #3747 üzenetére
semmi gondom a nyilvánossal..... az ilyen játék stilushoz... a mobility III elengedhetetlen... anélkül nix ugribugri.... csak energy critical.... holographic sitot meg cseréld egy a jó öreg ironsight és lézer kombóra..... amikor lősz az egeret fogd meg rendesen és ha kicsit balra jobbra mellé lősz akkor balra jobbra mozgással korigáld... azok a fegyverek amik nagyot rugnak ebben a játékban talán csak az lmg....nagyon lassan huzd lefelé az egeret vagy pillanatra enged el a lővést távoli célpontnál...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Call of Duty: Black Ops 6
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Horgász topik
- Elektromos autók - motorok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest