- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
A Crysis 2 egy belső nézetű lövöldözős játék(FPS), a díjnyertes [Crytek] fejlesztőcsapatától.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
Nem tom, de én nem sok csalóval találkoztam még.. Mondjuk az 1-ben jobb volt a power struggle a járművekkel, ez elég MW2-s lett az egész. De sztem nem rossz a multi, a legtöbb pálya eléggé bejön.
Multihoz már kicsit kevés a 4870 maxon, nem szaggat, de kevesebb fps-nél belassul az egész mozgás, "egér lagg"-os. Lassan lehet érdemes lenne újítani, úgyis jön majd a BF is, stb.AtHoS #3168: Gondolom eBayen vetted. Onnan nem nagyon szoktak előbb megjönni a cuccok, meg amúgy is elég változó. Nekem pl. Amerikából 1,5 hét alatt megjönnek a cuccok, KÍnából meg főleg az 1-2 dolláros kis dolgok van, hogy egy hónapnál is több.. Bár sztem nagyrészt a vámon ülnek rajta. Angliából az a 2 hét nem sok
[ Szerkesztve ]
-
medvezsolt
senior tag
válasz Kezdő vagyok #3250 üzenetére
Szerintem egy 5770essel simán fogod vinni. De lehetséges, hogy némi kompromisszummal, tehát nem biztos hogy fullHD-ben, totál extrém, él simítva. Sőt.. valószínűleg nem.
" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
zoleeno1
veterán
válasz Kezdő vagyok #3250 üzenetére
bírni fogja 5770 a full HD-t, ha a játék alapbeállítását használod hardcore-on. Ha hozzá nyúlsz külső progival, akkor már kevés lesz.
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
Kezdő vagyok
őstag
Értem,csak nekem 5750-esem van,nem 5770-em.
A kérdés,azzal működik-e? -
need
addikt
Sziasztok...
Kissé elakadtam.. vagy is nem igazán értem mit kell csinálni...? mert amit gondolok az nem müxik..!
Próbálom körül írni miről van szó...
Tehát...igazán nem tudom megítélni hogy a közepe a vagy a vége felé járok mivel nem tudom hogy milyen hosszú!
Lifttel megyek föl az emeletre ott vár pár Alien azokat leszedem maga a szoba össze van robbanva a másik emelettel ki kell menni kívülre egy rámpa szerű akármire és messze távolabb van egy helikopterszerű valami ami lefele lő vagy őt lövik igazán nem derül ki!
Mi a bántott kell csinálni ezzel a repülő valamivel..? mert lelőni azt nem tudom..???D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
Kephamos
addikt
Megvan a JAV és a 22-es szint.
-
pempellini
senior tag
Ez elég rövid volt
Gigabyte Z77X-UD3H,Intel I5 3470@3800mhz,Chieftech 450w,Sapphire 7770 vapor-x 1Gb,Zalman 9700 cu.
-
need
addikt
válasz Ferko75HUN #3261 üzenetére
majd holnap reggel nyüszögök vele...
thx mindenkinek
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
oriic
HÁZIGAZDA
Április 9-én újra lesz developer event ahol a játékosok ellen lehet játszani.
Live-Die-Respawn
-
Finwe
őstag
Bocs, hogy nem köszöntem el de lépnem kell, a mikrofonom meg valószínű tönkre ment.
Finwe
-{PoH}- Patriots of Hungary
-
medvezsolt
senior tag
válasz Kezdő vagyok #3255 üzenetére
írták fentebb, hogy vegyél egyel gyengébb procit és akkor megtudod venni az 5770et. (a procit feltudod pöccinteni 2 kattintással).. és máris jobb géped lenne..
Persze ha már megvan, akkor tárgytalan" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kérnék mindenkit aki a listán rajta van hogy vegyék fel egymást is friend listára a játékban, hogy minél többen legyünk akik ismerik egymást. Így ha valakinek le szeretne lépni mondjuk pihenni, akkor más át tudja venni a squad készítést.
Live-Die-Respawn
-
F34R
nagyúr
válasz Kezdő vagyok #3255 üzenetére
FullHD nem fog menni nekem is ilyen karim van.
Más
Fel akarom rakni a patchet elkezdi keresni de dob egy hibaüzenetet hogy nem találja pedig a : D\-n van .
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Próbáld manuális patch-et:
http://akamai.cdn.ea.com/eadownloads/u/f/eagames/crysis/patches/Crysis_2_final_1.2h2_Patch.exeLive-Die-Respawn
-
csacsa1988
csendes tag
Szerintem jó a játék meg minden de mindig lefagy, egy kevés idő után, kiírja hogy a crysis 2.exe hibát észlelt és ennyi. Volt már hasonló problémája valakinek?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz csacsa1988 #3283 üzenetére
Több problémája is lehet. Windows hiba, hardware hiba, stb. Driverek frissek? Patch-ek le vannak szedve?
Végső esetben újratelepítés?
Nekem mára ennyi volt a játék srácok, hulla vagyok, holnap délelőtt leszek, délután párommal vagyok.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Ferko75HUN
senior tag
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
El akartam indítani ma a játékot a külső grafikai beállításokkal (eddig is azzal volt, de most ki akartam próbálni az 1.6os verziót amiben van extreme beállítás) Viszont így azt írja nem találja a játék könyvtárat. Ezzel lehet valamit csinálni vagy reinstall az egész?
kösziI5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
-
Carvus
senior tag
-
AS
félisten
Hu nagyon jó volt Crysis.2 szeron játszani, DHS-el csúnyán irtottuk a népet
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
JoolsNOS
veterán
válasz Ferko75HUN #3287 üzenetére
Hd readyben játszok azaz 1366*768. Ezzel 44fps a minimum de inkább a 60as vsync határ a gyakori. Vsync nélkül 100 fölött is fut. . Full hdban külső tájnál néha lemegy 30 alá kb 25ig. De minden highon szűrőkkel.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz JoolsNOS #3290 üzenetére
Köszi!
Akkor gondolom, bár nem pont ugyanez lesz nekem, 1440x900-al simán megbirkózik majd közepes beállításokkal nálam is.Nervus: Napokban keveset játszottam, időm sem volt, meg nem volt kedvem már sírni TS-n a srácoknak, hogy állandóan "dia filmezek"
Az új patch óta, talán jobban is mint eddig.
Tegnap is katasztrófa volt,mikor együtt toltuk este.[ Szerkesztve ]
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
GAbre
veterán
Üdv kérdezném,h találkozott-e vki olyannal,h kilépett a játék és asztalra került az emberke!?
1ik ismerősöm ilyenről panaszkodik!Avatar
-
medvezsolt
senior tag
válasz Kezdő vagyok #3279 üzenetére
FullHD-t TV miatt akarod?
Mert ha nem, akkor kisebb felbontáson menne szerintem magas körüli beállításokkal." A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz JoolsNOS #3295 üzenetére
Töröld le a programot, majd az autoexec.cfg fájlt a crysis 2 játék gyökérkönyvtárából. Utána tedd fel újra a programot, indítsd el, és kérni fogja a játék könyvtárát. Simán csak a crysis 2 gyökérkönyvtárat kell megadni, ahova telepítetted.
Így működnie kell.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
JoolsNOS
veterán
Eddig ment is, de mióta kipróbáltam az 1.6os verziót azóta nem. Cfg-k le mindenhonnan, program le, és úgy se megy. Még ha a program és cfg nélkül simán próbálom akkor se. Ráadásul csak kölcsönben van a héten, úgyhogy sztem reinstall lesz.
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
LLKobe
veterán
1.2 patch:
"- Javítva a Nano Catalyst pontok elvesztése az egyjátékos módban"
Ez tényleg igaz? Valakinek tapasztalat?
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
oriic
HÁZIGAZDA
A number of users have reported they continue to have problems with the Nano Catalyst bug after patch 1.2.0, while others report it fixed. We're investigating to work out what could be causing this issue.
A mycrysis.com-ról. Tehát a probléma többeknek megvan még.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Horgász topik
- Elektromos autók - motorok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen notebookot vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest