- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kistusik
tag
válasz Ra's al Ghul #71984 üzenetére
Én silver elit rangon vagyok. Itt annyira nem fordul elő. Ritkán WH gyanus emberek vannak. Viszont haverék nova 2-4 sok emberen látszik a skill. De rengeteg wh-s van. Aimot nem.nagyon használnak mert az feltünő. Nem tudom milyen volt előtte, de én még megvettem. De csak akkor kezdtem el játszani miután ingyenes lett. Magasabb szinten több a csaló mivel folyton nyernek nő a rangjuk.
-
lemusz
addikt
Több van, nyilván. Az élvezetes csalóminimalizáló játékmenet kulcsa, hogy először is prime-os legyél, másodsorban pedig hogy jó legyen a te, illetve a premade lobbid trustfactora.
-
Spet
addikt
Hogy ingyenes lett a játék, eléggé megváltoztatta a dolgokat az elején.
Sokkal több volt a csaló, felpörgött a primes-s vagy prime közeli accountok árulása (amiket ma is meglehet ezeket vásárolni vásárolni). Azóta ez egy kicsit visszafogottabb lett (helyette vannak DDos támadások cs go szerverek helyett), de megnőttt a smurf-ok száma, aki direkt jön sz0patni az alacsonyabb rangúakat, de persze a csalókról sem szabad megfeledkezni.
Most, hogy babérkala, duplakala között mozgok, észrevehető, hogy van rengeteg ember aki csak boos-tolva van, képessége, reakcióideje, tudása nincs meg hozzá (vagy csak baromira rossz napja van).
Érdemes pár embert magad mellé összekapni, aki képes csapatjátékkal foglalkozni, nem csak panaszkodik, és ismeri a pályákat (vagy csak azt a pályát, amit legtöbbször játszatok)
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest