- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kretenallat
senior tag
válasz lemusz #61082 üzenetére
ez ízlések és pofonok kérdése. talán jobb hasonlat lenne azt mondani, hogy minden map felújításon esik át, különösen, hogy a legtöbb rework elég népszerű volt, kb csak a nuke teljesítményproblémák jutnak eszembe, mint negatívumok.
a karakterek egyensúlyozása meg olyan, mint amikor pl belenyúlnak a fegyverek sebzésébe, valamilyen szinten ízlés kérdése a dolog. a tec9próknak nem tetszene a tec9 nerf, micsoda meglepetés, de a közösség racionálisabb része szerintem egyet ért abban, hogy az a pisztoly túl sokat nyújt az árához képest. hasonlóképpen a p250 meg a 57 is.
az ump is elég népszerű mostanában, azon kívül kb mac10 meg mp9 van, kifejezetten azért mert azok jó kakik armor ellen... lehet, hogy ott sem ártana egy kis faragás, mivel egyszerűen 1250ért túl jó ármor ellen. sklnek szerinted tetszene, ha nerfelik? viszont ott van az a kérdés is, hogy az ő elfogult véleménye számítana-e.
amúgy karácsony közeledtével elkezdek álmodozni:
- új user interface: amiben nem kell kilépni a lobbiból egy beállítás módosításához
- 128 tick: (ébren álmodozok) nem jön be a faceit annyira, nekem meg a hasonló nuboknak elég az MM meg annak a rangrendszere, a fcaeites eredményekkel nehéz vagizni azoknak, akik azt se tudják mi a faceit és a nova4 már magas rangnak számít nekik
- pisztolynerf
na, én ennyit kérnék Tibi bácsitól. mások? (igyekeztem a nagyon elvetemült kívánságaimat kihagyni, pl source 2, vagy pl olyan hang, ami nem nyomja le 100fpssel a gépem...):: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::
-
-
kretenallat
senior tag
válasz lemusz #61196 üzenetére
wow, az izgalmasan hangzik. a -high al még sosem próbálkoztam, eddig nem volt szükség rá, lehet, hogy ma azt is kipróbálom a hrtf kedvéért. viszont, bár az irányok javultak, maga a hangminőség nekem nem tetszik, olyan, mint ahogy a kolléga leírta fentebb: nagyokat nyelek, hogy kiduguljon a fülem. ez mindenkinél így van, vagy nem általános probléma? volt valami patchelés, hogy javítsák a hangok felskálázásának minőségét, nem tudom, az pont erre irányul-e.
:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::
-
kretenallat
senior tag
válasz lemusz #61294 üzenetére
... és mint ahogy tegnap is elmondtam, nincs semmi bajom vele, csak ideges voltam, mert éppen kvázi egyedül verte a HRt, akiknek drukkoltam. ez persze annyira már nem illene bele a narratívába, hagyjuk ki.
egyébként fura, hogy az, hogy kilépsz egy ph mix meccs közepéről nem tartozik a ph fórumra, de egy mondat, elhangzott egy meccsnézés közben, az igen.
amennyiben JW ott lett volna velünk TSen, akkor nem neveztem volna malacnak, mert nem akarnám elrontani a kedvét. arra nem számítottam, hogy szegény lemuszban túlteng az igazságérzet és így elrontom a napját és álmatlanul fog forogni az ágyikójában is.
-
kretenallat
senior tag
válasz CosmoBacsika #61317 üzenetére
valami interjúban írták, hogy a HR azért elég sokat alakult játékstílusban, hogy őt helyzetbe hozzák.
de jó lenne, ha nem válna belőle következő NiKo... hjajj.
-
kretenallat
senior tag
válasz Shkiz0 #61405 üzenetére
Azért a gondolatra is összefutott a nyál a számban egye fene, ha esik egy cbble láda HR meccsen DF mvp körből, akkor kinyitom xD
Sajnos nem láttam a meccset, nem vagyok elég kemény, hogy 5 óra alvással jöjjek dolgozni, de asszem ezt érdemes lesz visszanézni.
-
kretenallat
senior tag
válasz IMIIKE1998 #61568 üzenetére
nézd át a hangbeállításokat, mert szerintem valami profil el van baszva. egyébként meg inkább hagyj fel a CSvel, mintsem olyan hangerőn játssz, ami fájdalmat okoz, mert végleges halláskárosodást fogsz szerezni, és ez nem lehetséges, hanem biztos.
szóval nézd meg, nincs-e valami valami profil elcsúszva. plusz lehet találni CSGOhoz profilt, amivel kiemelheted a trappot valamilyen szinten, azzal is játssz el.
a fültisztítás pedig tuti nem árt. nem kell hozzá semmi extra, csak langyos víz meg egy üres fecskendő, mosdd addig, amíg minden kijön.
milyen fejhallgatót használsz? valami normális, vagy esetleg valami gagyi? az is lehet az oka annak, ha a trappot szarul hallod szerintem.
amúgy boldog karácsonyt mindenkinek, szedjétek fel a kilókat, legyen mit leadni szilveszter után!
[ Szerkesztve ]
-
kretenallat
senior tag
Na, uraim, van itt délelőttös műszak? Lehet, hogy hetekig délután fogok dolgozni, nap közben meg csupa jóemberrel lehet találkozni MM-en, így aztán nagyon érdekelne, hogy rajtam kívül van-e, aki délután 2 előtt játszana. (LE környéke, hazai idő szerint van a 2 óra)
Továbbá holnap nem dolgozom, mixelnék akinek nem én vagyok a legszörnyűbb rémálma, jöjjön majd játszani.
-
kretenallat
senior tag
válasz CosmoBacsika #62002 üzenetére
Már vettem egy jó mintát az elérhető idiótákból, tegnap egy meccs, ma kettő. A mai kettőben volt egy egy művészlélek, aki halál után időnként úgy döntött, hogy meggyőz minket a zenei tehetségéről... az egyikük ráadásul lőtt egy laza 52 fraget, kíváncsi lennék, hogy ilyen agykapacitással hogyan.
-
kretenallat
senior tag
Uraim, Logitech G403 39 euróért, ingyenes szállítással magyarországra az amazon.de-től. [link]
-
kretenallat
senior tag
GPS5 asszem, amikor kint volt a szabadtéren egyéb programokra is lehetőség és votl ez a beöltözős szumó. első körre megkaptam BA-t (BelabA), akinek szerintem a combja olyan volt, mint nekem a derekam. második körre skizo-t, a többire már nem emlékszem, akinek valami baja lett a végére, de talán csak a lába, mert játszani azt tudott utána is.
Olyan voltam, mint a viccbeli bajnok, aki a sakkozókat boxban veri, a boxolókat meg sakkban. Na mindegy, nekem innen emlékezetes BA. Meg nyertem egy 1.1A-t.
-
kretenallat
senior tag
válasz #51920256 #62234 üzenetére
kevésbé megosztó, mint az, hogy egy veletek játszott meccs óta nincs kedvem PHmixre menni. szerintem abba se menjünk bele, hány ember inaktív, mert kiégették a lazulós tagok. van tryhard nap, ahol ha jössz, akkor komolyan kell venned (nincs vagy, ennyire legyünk felnőttek). van lazulós nap, ahol funolhatsz, szerintem irányító se nagyon lesz, lehet menni oda szétröhögni a fejünket. a jelenléttel lehet szavazni, hogy melyik az életképes. van egy tippem, hogy melyik fog nagyobb közönséget vonzani.
mindenki megkapja, amit akar és nincs az a tehetetlen düh az emberben, hogy felmegy játszani és mások más elképzeléssel jöttek, másként érzik jól magukat és nem tehet semmit az ember. valaki rosszul fogja magát érezni, mert nincsenek szabályok. rég meg kellett volna már lépni.
mellesleg a hozzáállás szerinti osztás kevésbé megosztó, mivel jöhetsz mindkettőre, csak a hozzáálláson kell állítani. a szint szerinti szerintem rosszabb lenne.
[ Szerkesztve ]
-
kretenallat
senior tag
Nem fogsz 10 olyan embert összerántani a fórumlakók között, akik azonos kategóriát képviselnek a fentiek közül
Egyet nem erteni er?
Szerintem megoldhato a dolog, ha elore tisztazott, hogy az adott napi jateknak mi a celja/elvarasa.
Mint ahogy en sem toroltem le senkit abbol a triobol, aki kiegetett, nemregiben MMet is jatszottam az egyikukkel, nem koveteltem, hogy keressunk helyette mast (MM rangban is kilogott lefele a sorbol, lett volna kifogas) DE o egy kicsit komolyabban vette aznap, en egy kicsit komolytalanabbul es jol mukodott, ha jol emlekszem ket v harom meccset is letoltunk.Ne alljunk mar ugy hozza, mintha az emberek keptelenek lennenek alkalmazkodni elvarasokhoz, a legnagyobb gond az, hogy EDDIG nem voltak tisztazva az elvarasok. Ha felosztjuk a napokat tryhardra es funra, akkor mindenki eldontheti, hogy tud-e az adott napnak megfeleloen jatszani, en is tudom funra venni, ha ugy dontom, hogy akarok jonni, vehetek negevet meg csattogot, yolorushol a koma akkor megyek vele, mert ez egy olyan nap.
Egyeb:
A gond az, hogy eddig nagyon tisztazatlan volt az elvaras, pontosabban nem volt. Amikor elkezdtem mixelni SOKKAL tryhardabb volt az egesz, aztan jott a kodiak stream es a tarsasag kibovult, az elvarasok pedig megoszlottak. Nekem nem tetszett, inaktivabb lettem. Szerintem nem is vagyok egyedul. Nem kenyszerithetem masokra az en elvarasaimat, de van, aki ugy gondolja, hogy a politikai korrektseg neveben nekem viszont kotelessegem mosolyogva bologatni arra, hogy mas ramkenyszeriti, amit o akar.A CS egy kompetitiv jatek, azert jatszom, mert szeretem a kihivasokat, fejlodni akarok, megnezni, meddig jutok.
Szerk: amugy lehet, hogy csak egy kozos so:ro:ze's kellene mindenkinek, hogy lenyugodjon.
[ Szerkesztve ]
-
kretenallat
senior tag
válasz shaddy1027 #62312 üzenetére
nem tudom, hány évesek az ellenfelek, így nehéz reportolni. opciók:
Violent or repulsive content - Youth violence
vagy
Child abuse
esetleg, mivel nem hackerek:
Hateful or abusive content - Abusing vulnerable individualsLehet szavazni.
-
kretenallat
senior tag
válasz strynox #62396 üzenetére
én várhatóan gépközelben leszek, ha valaki szeretne játszani, akkor legalábbis a szervert be tudom indítani. én nem szeretnék beleszólni, hogy ma milyen nap legyen, tegnap kellett volna ittlennem. ha addig snow vagy valaki más el nem dönti, hogy milyen komolysági fokú legyen a mai nap, akkor majd lehet szavazni részemről.
-
kretenallat
senior tag
válasz strynox #62513 üzenetére
mert az több szervert kívánna, ugyan úgy, mint a 128 tick, vagyis pénzbe kerül. ráadásul folyamatosan pénzbe kerül, ellentétben az egyes szoftverfejlesztésekkel, amik egyszeri költségek, ráadásul függetlenek is a játékosszámtól...
-
kretenallat
senior tag
-
kretenallat
senior tag
ez egy kicsit másként működik a mikrotranzakciós játékoknál. egyszerűen nincs határa annak, hogy mennyit fizethetsz ki, így nem szükséges lecserélni a játékot, sőt, kifejezetten káros lenne.
1, megosztaná a játékosbázist (nézd meg, milyen port kavar minden egyes update, vagy pl a classic offensive népszerűsége, pedig szerintem már azért túljutottunk az 1.6 szintjén)
2, ha megléped, hogy gyakorlatilag értéktelenné teszed a játékosok felhalmozott gyűjteményét, akkor a további játékaidba már nem fognak az emberek befektetni, ez pedig ellehetetlenítené a céget/játékot.nem, itt nem lesz klasszikus értelemben vett folytatás, inkább upgradek, újabb, jobb skinek lesznek, esetleg a régiekhez "nem készülnek el" a 4K felbontáshoz a textúrák vagy tudomisén.
-
kretenallat
senior tag
válasz hun-man #62760 üzenetére
nem panaszkodnék... nem hagytad bekapcsolva a twitchet valamin?
más: ahogy látom az én bizalmam a dán csapatokban megalapozatlan volt. rajtuk bukik az ember, szép.
három accounton esett összesen egy cache láda, amiből esett egy világoskék aug skin, FT állapotban. remek, még csak 3 db volt belőle, bár ez az első szuvenír. bármelyik másik skinnek örültem volna:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::
-
kretenallat
senior tag
válasz Adebayor #62771 üzenetére
a szintedet két fő változó írja le, az egyik kvázi a rangodat meghatározó érték, a másik pedig ennek a változónak a kiegészítésére szolgáló "volatility". az kb arra azt mutatja meg, hogy az első érték mennyire stabil, megbízható.
minél több meccsed van, annál megbízhatóbb az eredményed, a volatility megy lefelé, stabilabb lesz az értéked. az első meccseid alatt a volatility kb az egekben van, egy-egy vereséggel akár több szintet is bukhatnál, ami eléggé le tudja törni a játékos kedvet. na ezért nem érdemes az első meccs után megtudni az eredményed. hogy miért tíz win és miért nem húsz meccs totálban? hogy valamit teljesítened is kelljen, mielőtt rangot kapsz, gondolom, különben kapnál egy rakás idiótát, akik nyugodtan AFKznak 3-0 után, mert "ez a meccs már el lett bukva, legalább a darabszám megy felfelé".
a napi kettes limitet illetően csak tippelni tudok , de szerintem azért, mert egy kezdőnek nem feltétlen a comp mm a legjobb játéktapasztalat, és kifejezetten letiltani meg nem merték. szerintem az igazi megoldás az lenne, ha végre lenne casual 5v5 ingyen páncél nélkül, nem lenne non-prime mm, level 21 után kezdhetne el az ember rangért játszani.
-
kretenallat
senior tag
válasz vzsryl #62778 üzenetére
te már ellőtted a puskaport. de akkor ezek szerint én is kifuthatok idővel, az utóbbi három majoron, ezt is beleértve dobott egy egy ládát. (colombus-mirage, cologne-train, atlanta-cache, lassan eljutunk egy overpass vagy cbble ládáig is )
-
kretenallat
senior tag
beszéljünk a lényegről: lett deadfoxnak MVPje?
-
kretenallat
senior tag
válasz gtamate2 #62827 üzenetére
minden tétmeccsen cumiznak, aztán 15 körnél visszajönnek, mint az MMes prók szoktak és nem lehet őket megállítani. és ezt már hányszor eljátszották. egyébként szerintem nem aimot használnak, én az audiofeedjüket is lehallgatnám, hogy őszinte legyen.
-
kretenallat
senior tag
válasz CosmoBacsika #62891 üzenetére
emiatt mondtam azt, hogy kíváncsi lennék a fejhallgatójukban mi szól. redditen írta egyszer valaki, mint lanon is nehezen lekövetkető csalás, hogy ha a célkereszted enemyn áll, akkor egy kis hangocskát hallani pl.
-
kretenallat
senior tag
nézd, részemről csak egy vélemény, de én valóban hihetetlennek tartom, hogy ennek az egy csapatnak ilyen bámulatos lelkiereje van, hogy bár impotens farok módon verik őket jobbra balra, több majoron több meccsen, hirtelen magukra találnak mindig és onnantól hiba nélkül hozzák a meccset.
hálistennek ilyenkor, hogy egy jelentéktelen porszem vagyok, így a véleményem miatt enm fogják senki kezét eltörni, esetleg tévesen, de az én véleményem akkor is az, hogy az SK nem tiszta. ha meg kéztörésről lenne szó, biztos jobban utánajárnék a dolognak.
egyébként pedig az óvintézkedések jók és örülök is neki, hogy vannak, a gond az, hogy mindig van benne emberi tényező és ennél fontosabb dolgokat is meghackelnek. lásd ahol admin áll a VP mellett és bár be sem lehet vinni telefont, úgy kellett szólni az emberünknek, hogy húzassa ki a gépből közvetlenül a kamera előtt. és az sem valami szegedi netcafé lan volt, hanem ha jól emlékszem akkor az epicenter, nem kis díjazással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Honor Magic V2
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
- ÚJ Sigma 35mm f/1.2 DG DN Art (Leica L mount)
- Új Gamer PC Ryzen 7 5700X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4 3200Mhz/750W 2-3 Év Gar
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Samsung Galaxy Tab A8 SM-X205 10.5" LTE
- Apple Iphone 14 pro 128 GB 1 év Garancia.Ibrány Szabolcs út.11 TEL:30/2605667
- XBOX SERIES S 512GB GARANCIA: 2026.07.11-ig Hibátlan, gyönyörű állapot
- HP Pavilion 15 - 15.6" FHD IPS / i5-1135G7 / 16Gb / 512Gb NVME / Iris Xe / B&O / AX / HUN backlit
- Új 8BitDo ultimate 2C - Black Wukong edition eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest