Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vzsryl

    nagyúr

    válasz szabog4 #1584 üzenetére

    AK47 elég combos az egyhites fejeshez.

    (#1585) PeL: Ilyen legendát még nem hallottam. Én a tényeket ismerem. Ha fixen, magas az fps-ed, akkor azért vagy előnyben, mert gyorsabban, pontosabban fogsz lőni, és kb. reagálni sem tud a kisebb fps-el az ellenfél. Anno 1.5-ben volt max. 40fps-em, amivel be tudtam lőni néha a kötelezőt, de amikor 100fps-em volt, akkor előkaptam a megymagköpködőtt vagy a hajszárítót, és végig rusholtam a mapokat. Persze pubon.
    GO-val nem pubolok egyáltalán már (eleinte egy keveset), hála a matchmakingnek. Itt az első hozott kör után T-ben egyértelműen a MAC10 (uzi) a nyerő. Fejesen kívül mást nem is lehet vele lőni, úgyis odarántja magát. Aztán ha van 3 hozott kör, akkor ott figyel a 8000$, vagy még több. CT-ben pedig az MP9 hasonló, de azzal van hogy 3db fejest kell egy emberbe tolni, mert általában 49hp-t szed.
    KP-ból meg Glock és P250 a nyerő. Erősek, pontosak.
    Továbbá minden tunker fegyvert erősen lefelé kell húzni, kezdetben balra, majd jobbra. Bár az AK-t eléggé elcseszték, mert teljesen máshogy kell vele tunkolni, mint a többivel. 1.6-ban nagyon adta, de itt külön imát kell eltolni érte, hogy "Uram, adj hitet!".

    megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

Új hozzászólás Aktív témák