- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
p_milan
aktív tag
Na hello!
Jó hülyék vagyunk!
bind ''MWHEELDOWN'' ''nextinv''
bind ''MWHEELUP'' ''previnv''
hud_fastswitch ''1''
És már sincs az az idegesítő menü!(..(.)..)
-
.:Richie:.
tag
válasz p_milan #2152 üzenetére
jah csak összekellet tenni, alaplogika
Nem hiszem hogy a CSmiatt lenne, de amikor elindítom és betölti a cumókat és kapcsolódik a serverhez akkor connection time out-tal kilép vagy kidobja ezt a hibaüzenetet: ''TEX_InitFromWad: cs_dust.wad isn't a wadfile''
A winyóm kicsit legyilkolta már az egész rendszeremet. Nem értem, miért látja az amugy is de_dust mapot ami bsp kiterjesztésű, cs_dust-nak és wad-nak. Jah és amugy minden serveren és minden mapon ezt írja...
Valakinek valami komment? -
p_milan
aktív tag
Valaki esetleg tudja, hogy lehet regisztrálni a www.counter-strike.hu oldalra
Mivel a reg menüben nem lehet a regisztráció gombra kattintani! :S(..(.)..)
-
[pod]Diablo
őstag
Ha valaki tud egy jo mid clant ahol van tgf,akkor please szoljon!
Előre is köszönöm!!"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
p_milan
aktív tag
Csatlakoznék én is ehhez a kéréshez!
(..(.)..)
-
.:Richie:.
tag
[pod]Diablo meg Milan mindketten MID klánt kerestek, akkor csináljatok eggyet. És hirdessétek hogy tgf ON. sok sikert
-
[pod]Diablo
őstag
válasz .:Richie:. #2158 üzenetére
waaaa Én nem csinálok már több clant Most megint szervezni a dolgokat.Nekem mostmár csak olyan clan kell ahol csak a játékra kell koncentrálnom.
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
p_milan
aktív tag
Na ezzel is egyet értek!
Kérdés, Az elöbb néztem a 69N-28E - Logitech meccset, és ilyen érekes dolgokat láttam, hogy a fegyverek váltásakor ,illetve használatkor az animásió eltünt. (gránát dobásnál, egyszerüen csak elrepül)
Na ezt hol lehet beállítani, mert nem nagyon találtam ilyet!(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
Demo avi-ba mentésekor ki lehet venni valahogy a pofázásokat,meg a miegymást, hogy csak a tiszta játék látszódjon?(..(.)..)
-
[pod]Diablo
őstag
válasz p_milan #2162 üzenetére
Hi.
Na szoval ha Frapsal csinálod,akkor ki lehet kapcsolni a hangot.De ha moviehoz csinál veszed fel aviba,akkor inkébb csináld startmovie és end movieval,ez lementi a demobol amit fel akarsz venni a cstrike mappába,és azokat nyisd meg Virtualdubba,és azzal mentsd le aviba.Így hangaj se lessz,és sokkal jobb minűségű,mint frapsal."Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
p_milan
aktív tag
válasz [pod]Diablo #2163 üzenetére
Köszi!
De azt csak nem tudtam meg, hogy hogy kell a szövegeket eltüntetni belőle. Mert ugye viewdemo-val ha inditom, startmovie -> benne lesz alapból minden szöveg!
(..(.)..)
-
[pod]Diablo
őstag
válasz p_milan #2164 üzenetére
jaaaa jo bocsi.Mondom azt is.Tölsd le ezt a dolgot,és akkor letunnek a cuccok.De ha berakod akkor mikor normálisan cszel akkro is eltünnek.Szal szerintem 1 másik accal csinálj moviet.[link]
mod: Itt még van pár hasznos dolog moviekészítéshez:[link]
[Szerkesztve]"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
Renegade88
tag
Na reh
Tegnap egész este azzal fáradtunk egy haverral hogy tudjunk neten keresztül jáccani, de sehogyse akar működni Hamachi szoftverrel probáltunk VPN-t létrehozni, ez sikerült is, de mikor pályát csináltam nem látta a szervert a tulsó gépen s hasonlók"Egyensúly kell amíg állsz"
-
Dictator^
veterán
válasz Renegade88 #2166 üzenetére
hamachival pedig egyszerű dolog, néha azzal lehet gebasz , hogy hülyén osztja ki az ipket
ekkora a csbe csatlakozáskor egy vmi RESTRICTED üzenetet kapsz belépéskor..
asszem valahogy meg lehet csinálni, hogy az ipétek első 2 száma eggyezzen pl: 10.0.x.x !
utána menni fog. legalábbis nekünk ment.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
elektro
aktív tag
Hali
Szerintetek van rá lehetőség, hogy a cs 1.6 a vistával is menjen?
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
-
Dictator^
veterán
válasz Renegade88 #2168 üzenetére
[link]
igaz nemet de ertheto, csinalsz egy aliases.txt a hamachi mappaba.
pl ha a te ipd 5.17.x.x. a haveroke meg tok mas
akkor a txtbe kb igy kell irnod a dolgokat:
5.10.16.62 5.17.16.62
5.12.145.24 5.17.145.24
5.14.34.175 5.17.34.175
5.16.55.220 5.17.55.220
tehat az o ipjuket 5.17.x.x nek fogja venni.. nekunk igy ment.
amugy uj hamachival 30napig hasznalhatod az extra cuccait, ott sztem beallithathatjatok mindezek nelkul az ip-t egy tartomanyba..És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
p_milan
aktív tag
Hello!
Haverom problémáját tolmácsolnám.
Kb 1 hete jelentkezett nála, hogy se egy barátot, se egy szervert nem lát a steam alatt. A account jó, és be is lép, illetve a VAC status is good. Semmit nem csinálta géppel, egyszer csak elment. Végigkérdeztem ilyeneket, hogy tűzfal, router... semmi. Újrarakta már az egészet, de akkor is ez a hiba. Azt mondta azóta lett rossz,amióta felrakta a Battlefieldet. Nem tudom, hogy lenne e esetleg közük egymáshoz!
Magába a CS-be belép,de neten nem tud csatlakozni sehogy!
Valakinek valami ötlete, mi lehet a baj?(..(.)..)
-
elektro
aktív tag
válasz [pod]Diablo #2171 üzenetére
Tudnál segíteni hogyan ,mert nekem a steam sem hajlandó elindulni
-
elektro
aktív tag
válasz .:Richie:. #2176 üzenetére
hi
el sem indul a steam,ezt az üzenetet írja:
Steam.exe (main exception): Cannot open blob archive file:
CMultiFieldBlob(mem-mapped file): Filed to open existing file, Win32 Error 5 ''
A hozzáférés megtagadva.'' -
elektro
aktív tag
úgy látom senki nem használ vistát,aki meg igen az meg nem szereti a cs-t
-
p_milan
aktív tag
HEllo!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha a steamben rákattintok egy szerverre, vagy a friendsben egy ismerősre, hogy join game,csak a CSt hozza be,és ennyi. A szerverhez nem csatlakozik. Hogy lehet beállítani,hogy egyből csatlakozzon is?(..(.)..)
-
mr.mitnick
csendes tag
ilyenkor konzolba nyomsz egy retry -t és belép...valszeg valami baja van,a reason-t(okot) is a konzolban olvashatod!
Keresek diamondback,copperhead egereket,msnen elértek!
-
mr.mitnick
csendes tag
hello! nekem aza problémám lenne,hogy most lett routerünk,a CS teljesen okésan működik,de ha az srv kereső semmit nem hoz be,és 2 joinolás között 5 perc kell hogy ujra csatlakozni tudjak valahová...szerintem a router blokkolhatja...de friendsben behozza rendesen meg minden,szal nemtomhol van a hiba!
amugy egy alap ötlet: ha valakinek a Steam user ID ticket-tel kapcsolatban ir reason-t,az csináljon egy szimpla steam rr-t,és jó lesz ;)Keresek diamondback,copperhead egereket,msnen elértek!
-
mr.mitnick
csendes tag
AMUGY 1.6BAN MID-HIGHSKILL TAGFELVÉTEL VAN A CLANOMBA,msn: oliver888@freemail.hu jelentkezzetek,hétvégenként naponta 5-6 war van...
-
Salak
aktív tag
válasz mr.mitnick #2182 üzenetére
Melyik klán ez? Csakmert egyből midhigh..
"Winners never quit and quitters never win."
-
mr.mitnick
csendes tag
msn továbbiakban,amugy inkább mid,mid+,a highot kihagyjuk
-
mr.mitnick
csendes tag
válasz mr.mitnick #2181 üzenetére
valakinek ötlete van? nem nagy gáz,de zavaró---->pgcc-t meg felemelték,egy óra 450 forint {o.O} a kis csibészek jól kib***k velünk ^_^
-
mr.mitnick
csendes tag
Az a kérdésem lenne,hogy valakinek van-e valami jól bevált HUNPRO cfg.-je? itt a játékbeli beállításokra gondolok....nem srv cfg-re! persze GPSGUI van a legujabb,csak nincs rendes cfg-m...! előre is köszi...és persze msn: oliver888@freemail.hu
-
holinorby
tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani h melyik fájl kezeli a cs-ben a kedvenc szervereket??
Bele szeretnék írni egy jó pár szervert és nem akarom egyesével bemásolni...
Köszi! -
holinorby
tag
Senki???
-
Agostino
addikt
Üdv.
Csak engem zavar, hogy a stat ablak felett ott figyel egy reklámocska?
Holnap a pályák lesznek tele?hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
-
Agostino
addikt
Csáó.
Tudod azért ilyenkor nagyon szét tudnék rúgni pár segget.
Szánalom az egész az a nagy büdös igazság.
Dust 2... is... CT spawn, rohadt nagy fehér vagy milyen tábla, gyönyörűen ki lehet szúrni ha valaki ott settenkedik B kukkolóból, többé nem rejti jóindulatú homály...
Mellesleg Sourceban is ez a helyzet, vagy csak szerencsétlen 1.6 döglött lovába rúgnak bele még jó nagyokat, hogy már csak azért se élvezhessi a maradi juzer a kedvenc játékát? Minek kell ez? Csak azért sem fogok megvenni semmit sem, amit ott reklámoznak... szar banda.
Azok a postok meg amik most erre jönnek, és okoskodva kifejtik, hogy hát a Valve meg az ő tulajdona meg még én örüljek, azok inkább menjenek fussanak egy kört a házuk körül, több értelme lesz.
*sóhaj*hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
p_milan
aktív tag
Hello!
Burstfire script --> ban 1hétre... Nem is hallottam még erről,de van néhány szerver ami ezzel dob ki... Aztán megnéztem mi ez,de akkor sem használok ilyet!!! Miért hiszi azt a szerver, hogy mégis?(..(.)..)
-
Zenty
őstag
válasz Agostino #2191 üzenetére
Minek kell? Pénz miatt! A sok az aktiv felhasználó ,de nincs havidij ,és hát kihasználják...!
A Valve meg nagyon elkurvolt ,mert lehetett volna ezt lightosaban is csinálni...
Pl az elején ugy volt hogy a hosted by kis ablakba lesznek a reklámok a connectelésnél.Meg a vásárló menünél azt kész.
Ugy láccik mapok-ért több pénzt kapnak...
De szerintem változtatnak még ,mert volt egy olyan szöveg az egyik fejlesztőtöl ,hogy ha nem teccik a népnek lightoznak
[Szerkesztve]Guild Wars - Zenty a survivor
-
Armando_19
őstag
válasz mr.mitnick #2182 üzenetére
Na majd játszhatunk egy 1:1-et és meglátjuk.
-
Zenty
őstag
''Doug Lombardi elmondása szerint nem szeretnének egy Time Square-t varázsolni a de_dust2-ből, de mindenképpen be fogják vezetni a reklámokat, csupán csak idő kérdéses, hogy mikor. Elsősorban falakon, különböző textúrákon, a scoreboardon, valamint a HLTV és spectator felületen képzelik el a reklámfelületeket, melyet az IGA értékesít majd számukra.
Azért döntöttek az 1.6 mellett a Valve munkatársai, mert továbbra is ez a termékük rendelkezik a legnagyobb és legstabilabb játékos- és nézőállománnyal, valamint nem szeretnének egyszerre az összes modjukban kísérletezni az újítással. A reklámokat nem opcionálisra tervezik, így nem lehet őket majd se szerver se kliens oldalról ki-be kapcsolgatni,''
cs.hu
És itt van pár kép tőlem akit érdekelnek ezek gyönyörüségek
[link]
[link]
[link]
( egyébként a régi dust 2 logo stilusába a többi ugy nem is lenne rossz!)Guild Wars - Zenty a survivor
-
Zenty
őstag
intel reklám elcsipve
[link]Guild Wars - Zenty a survivor
-
Agostino
addikt
K*rvára fel tudja az ilyen duma b*szni az agyam...az, hogy tisztelet nem ismerik!? Ilyen régi és patináns játékot, így megaláznak? Ott az az elcseszett szórsz nyomják azt tele reklámokkal, kísérletezzenek ott... ragozhatnám de nem teszem. Egyrészt mert nincsen értelme, süket fül effektus érintett részről, másrészt meg csak még jobban felhergelem magam.
Mod.: nem tok írni.
[Szerkesztve]hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Zenty
őstag
válasz Agostino #2199 üzenetére
Azt már nem linkeltetem be ,de kérdezték a valvetől miért oylan sorozatnál szorakoznak a reklámal amit már 3 éve elhanyagolnak?
Nem válaszolt rá,de azt nyilatkozta hamarosan cs 1.6 -ba is bele fog kerülni egy új voice rendszer ,meg a source fizikai tapasztalatokat vértezve a pisztojokat is át akarják kalibrálni 1.6-ba...( LOL)
Ha ezt megcsinálják téleg szégyen lesz az egész
[Szerkesztve]Guild Wars - Zenty a survivor
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest