- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:Richie:.
tag
De nem te voltál, az egyedüli, aki kajázta is.
Ja, én is néztem, hogy ez a hül*egyerek (te) mindig leakar késelni, mondom akkor én is megpróbálom. De egyszer kiba*ztam veled, nuke-on felmásztam a hegyre, te meg nem tudtál utánam jönni.
Na megyek, nyomok egy CS-t, és ha fent vagy, akkor jol le TKzlak. -
V.ki
aktív tag
válasz .:Richie:. #2001 üzenetére
Jo volt a mai clan war,nem?
[FOS] clan vs mittomenkik
Amugy amikor a nukeon maszkaltal a hegyre,neztelek is rendesen
De aruld mar el,hogy csinalod?Radioban elmondtad,de ugy nem sikerult.
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
válasz lopezking #1983 üzenetére
ha át akarsz látni a falakon töltsd le ezeket a pályákat,és játsz a botocskáiddal.:[link] és ha azt akarod hogy fejre álljon a célkereszt akkot tanulj meg lőni és próbálj ugy játszani,mint én.. Addig is maradj a botokkal.Majd akkor gyere ide vissza ha már több mint 10 low botot megtudsz ölni.Köszi.
más: Valaki inne szokott a Kolonián játszani?
[Szerkesztve]"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
tag
Ja, jó volt, jól elgyepátak minket. Jó [FOS]-ok voltunk.
A nuke-os felmászás, simán guggolva kell felmásznod folyamatosn nyomod hogy előre, aztán közben a sarok felé fordulsz, és amikor fent vagy akkor ugrasz egy picit, hogy stabilan megálljál. Ennyi, de pill megnézem hogy bizti guggolva-e, mert hirtelen nem nagyon emlékszem. pill... -
tag
grt me! Pont rosszul írtam az egészet.
Na szóval, csak elindulsz rá (állva) és NE fuss neki csak menj rá, nem kell ''walk''olnod se.
És kövesd a két sziklafal közös élét és nyomd folyamatosan az előrét. Ha tetejénél, meg ne ugorj, hanem guggolj egy pill-re és tá-dáám fent is vagy
Remélem érthető voltam. -
tag
válasz [pod]Diablo #2003 üzenetére
Ja ott is szoktam jáccani, mert ha elkap a chello korlát érdekes módon csak ott jó a pingem...
Sokan fikázzák, de én szeretem azt a servert.
Téged is szoktalak ott látni [F]atal, most néztem az adatlapod -
V.ki
aktív tag
válasz .:Richie:. #2005 üzenetére
ok mar ertem kozbe megyek vissza Karikara es jol lemakollak
-
[pod]Diablo
őstag
válasz .:Richie:. #2006 üzenetére
jaja.Én is kedvelem azt a szervert.Azt birom mikor jaccik valaki fent a szervern,és ott monjda hogy mien iszonyat szar ez a szerver,de még is ott játszik
[Szerkesztve]"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
tag
válasz [pod]Diablo #2008 üzenetére
Jó, én is ilyen vagyok. Azon a serveren kell mondani ahol vagy, nem másikon.
Én pl, ha a lamason járok és megint elkezd laggolni, mindig mondom hogy milyen csöves, szar server. De az, amugy is.
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
válasz .:Richie:. #2009 üzenetére
hát ja. Én azért nem szoktam mostanság a lamason jatszani,mert mikor játszottam rajta 1 csiter általába volt fent a szerveren.
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
V.ki
aktív tag
válasz .:Richie:. #2009 üzenetére
na most meg FPD vs FOS
most mi vertuk oket,de kozben 1. jott az a hulyegyerek ''kislili'' aki elb*ta az egeszet mi meg TKztuk CSerebe,2. lefagyott ez a szar es utana nem vette eszre a modemet,azzal kinlodtam.
Berliner meg a kis haverja mit osszepattogtak mar nem?
Meg tactical shieldel mit ossze kinlodtunk de berlinernek az se hasznalt ugy is lelottuk
[Szerkesztve] -
tag
Háát, ez nem is volt igazán war, de ha az lett volna akkor alázzuk őket. Amugy az a kislili, az egyik gyökér haverom volt. Nem én hívtam, jött magátol.
Huh, én utálom azt a shieldet, nem lehet vele késelni.
Ja, amugy gyorsan villogni, tudod hogy kell? Pofon egyszerű, a lámpát az egér görgőjére állitsd és kész is. Görgeted fel-alá... Ki, gondolta, volna, mi??
Ja, amugy már van pár gyerek friendsben, akik kihívtak minket, szóval már csak vmi skill is kéne a Fun-OS ''clannak''.
Nagy a pofánk, ezért mki, minket akar megverni waron.
[Szerkesztve] -
ferkoboy
senior tag
Huhh mit találtam... Jó tudni h ilyen topic is van PH-n. Ezt elmentem a régi szép idők emlékére... De jo is volt anno napi 16-18 órát függeni vizsgaidöszakban 1.5 majd 1.6 elött....
Tudd ki vagy, hová tartasz, s ne feledd honnan jöttél!
-
V.ki
aktív tag
válasz .:Richie:. #2012 üzenetére
na vazze,ilyen haverjaid vannak?? de akkor mert nem ment a francba mikor mondtuk neki?
Ja a warral kapcsolatban szerintem nem a nagypofa miatt akarnak megverni,hanem mert olyan qrva jol jaccunk publicban,kivancsiak,h mit tudunk waron -
[pod]Diablo
őstag
válasz .:Richie:. #2012 üzenetére
Egy war?
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
tag
Publicon sztem kevés jónak lenni. Ide más is kell, csak még nem tom mi az, majd kialakul...
Cruel Angelsekkel fogunk most nyomni, csak intézni kell még két embert, meg kell idő, hogy mki ráérjen.
Diablo: Amig, nem vagyunk öten, addig nem mehet, de ha gondolod, egy 3v3-at nyomhatunk.
Majd vegyél fel, te is friendsbe. -
[pod]Diablo
őstag
válasz .:Richie:. #2018 üzenetére
oks
-
[pod]Diablo
őstag
oks
-
V.ki
aktív tag
na megvolt a war,szarra is vertek a nev kotelez
ja meg a war elott a keses szerveren mindennek elmondtad azokat a *******kat
[Szerkesztve] -
tag
Ja a rohadt kis férgek, az admin nem engedett jáccani, mindig megölt, mert féltek a késemtől, az angol lamik. Teszem hozzá, jogosan
Ja, a warrol ne is beszéljünk... De, én tudtam hogy nyernek, de azé jó volt. [F]atal, kössz a beugrást. Majd legközelebb, mi alázzuk őket. Remélem -
[pod]Diablo
őstag
válasz .:Richie:. #2022 üzenetére
sziv.Hát ja én is remélem.Amúgy eddig hányszor játszottatok együtt?ahogy észrevettem nem lesztke ti olyan rossz clan,csak nem szoktatok még össze annyira sztem.meg kéne úgyebár TS vagy Ventri.
-
tag
válasz [pod]Diablo #2023 üzenetére
Egyszer 3v3aztunk, más még nem volt. Meg eggyütt publicolunk
Ja, kéne ventri is, csak At4-nak problémája van a mikrofonnal, reméljük majd megoldja. -
V.ki
aktív tag
válasz .:Richie:. #2024 üzenetére
hat majd igyexem,de valsz. a hangkari a ludas,ami integralt,de a mikro is meger egy cseret...
-
tag
Na, At4, tegnap nagyon jók voltunk. Igaz, megint kikaptunk a cruel angelstől, de azért már hoztunk köröket De te amiket leműveltél... Bes*artunk rajtad. GRT! Csak, mindig magányos farkasoztál és sokszor olyan helyeken jártál, ahol épp senki nincs.
Egy kis csapatmunkát Atis!!!
Egy körben nem voltál, kezdőn álltál, azon beFOStam, megindulsz a glockoddal és milyen szépen leszedted a coltost. Volt sok jó megmozdulásod, csodálkoztunk is rajtad és nem hittünk a szemünknek. -
V.ki
aktív tag
válasz .:Richie:. #2026 üzenetére
fejlodok vmit azert meg en is
Ja,a glock vs colt-nal mar majd befostam h most doglok meg es pont az uccso golyoval szedtem ki
De a Desertes fejesem az alagutbol...na az volt az eddigi legnagyobb HSem -
[pod]Diablo
őstag
Megtudja nekem mondani valaki hogy mi miatt lehet az hogy mostanaba az utóbbi 1 hétbe a steam mindig lagol.Folyamatosan 400 felett van a pingem,akármit csinálok.legalábbis a cs.Mert czzni nem igen szotkam mostanaba.Nemtudja valaki hogy mitől lehet?
-
V.ki
aktív tag
válasz [pod]Diablo #2028 üzenetére
milyen neted van?mert ha chello,akkor nekem is volt ilyen...turnézik a lag
-
Agostino
addikt
válasz [pod]Diablo #2028 üzenetére
Üdv.
A leguccsó steam frissítést elszúrták, most mindenkivel ez van. Persze ők nem hibásak, mert miért is. Mindegy, megoldás : game indít, alt tab, ctrl+alt+del, steam.exe prioritás - alacsony, ha nem javít akkor ugyan ezt a hl.exevel is csináld meg. Megoldás lehet még az is, hogy elindítasz egy felvételt, állítólag vmi ehhez kapcsolodó progi szarakszik.hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
V.ki
aktív tag
en meg szervert nemtok inditani
New Game,beallitgatom,start game es kilep a francba,semmit nem csinal.CZvel muxik,csak 1.6al nem... mar reinstall is volt,meg minden anyamkinja de semmi nem hasznal...
Ja,a Cruel Angels megin szetcsapott mint tank a libaszart
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
Thx a segítséget mind 2-töknek.
Richie jaja,már jó párt kört sikerült hozni.Ma meg mi ellenünk jót waroztatok mi.Húúú de jol megszerveztuk...
-
tag
válasz [pod]Diablo #2033 üzenetére
Hát, ja, nem igazán akart összejönni szerencsétekre!
De, majd bepótoljuk! -
[pod]Diablo
őstag
válasz .:Richie:. #2034 üzenetére
Jaja.
-
[pod]Diablo
őstag
Lenne egy kérdésem: Na szal ma 1-2 órája még játszottam a cs-vel,és cz-vel is tudtam gémelni.Erre most jövök fel gépmehez,és a rámegyek favoruite szerverknel egy szerverre es behozza steamet és nem tok gémelni.És ugyan azt írja ki a steam a games-be a cs-re,és az cz-re,mint mikor felrakom felrakom,és még nincs updatelve.Pre-load completemit csináljak hogy működjön a cs,és a cz?vagy majd magátol updatelni fog ez a xar?
más: Ilyen egy jó sebzés:
vagy?"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
[pod]Diablo
őstag
válasz [pod]Diablo #2036 üzenetére
Megoldodott a probléma.Updatelet megátol a steam.Remélem ez az újabb update,már jobb lesz mint az előző.
-
V.ki
aktív tag
válasz [pod]Diablo #2036 üzenetére
ien nekem is volt mar,igaz angol serveren,3hit -120 sebzes...ergo lett 220HPja
Glockal fejes 10dmg
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
nemrossz
mod: kérem jellentkezzen az az ember akinek sikerül összehoznia 2 hit 1-et.Előre is köszönöm.
-
V.ki
aktív tag
válasz [pod]Diablo #2039 üzenetére
es flashbanggal oltel mar?nekem vmi francia serveren sikerult,az uzenet: [FOS] At4 (HuN) killed HeRo with headshot from flashbang neztem is rendesen es akkor esett le h fejbebaxtam a flashal
-
V.ki
aktív tag
válasz [pod]Diablo #2041 üzenetére
hat azer en is meglepodtem
De servert mer nemtok inditani?AMXXet is frissitettem,de nemmegy...botokat le,AMXXet le,de semmi,kihajit a desktopra mint egy adag taknyot -
Agostino
addikt
Üdv.
Tudtok olyan magyar szerverről, egyáltalán létezik olyan, ahol nem megy ezerrel a másik basztatása, meg nem anyáznak lépten-nyomon, neadjisten nem várják el az embertől, hogy glockkal hozza a kört 3 ak és 2 awp elllen, úgy, hogy közben a bombát is hatástalanítsa? Értitek mire akarok kilyukadni...hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Undying21
csendes tag
Valaki esetleg nem tud olcsón 1.6-os accountot? Kellene 2db. War-unk lenne 3 napon belül accunk pedig sehol ismerősömét lenyúlták, enyém pedig szerencsétlen steam/vac bug áldozata lett.
Valamilyen oknál fogva global bant kaptam, pedig no cheat egyik napról a másikra vac nyafogott Ilyesmi nem tudom fordult már elő valakivel? -
[pod]Diablo
őstag
válasz Agostino #2044 üzenetére
Szerintem még a [Stummangoló] szerver is jó.Oda általába normális emberek járnak.Vagy aki nem éppen normális az kapja és a bannt/kicket.Mert általába van fent normális admin.
Bár egyiknap játszotam fent,feljöt haverom is,aztecen awp-vel lötte az ebmereket fakapun at,és erre jön az admin hogy tuti csíter.Haverom is én is mondtam hogy nem az,lefosta,fogta és ment a bann.(szerencséjére csak 45 peces bannt kapott).Aztán 2en még feljöttek és mondták,montuk az adminnak hogy miért kelelt bannolni.Vitatkoztunk az adminnal,az is cska mondta a magáét,a másik haveromat is majdnem bannolta a végén,és a végén az admin mondanivalójábol ezt lehetett kivenni:Aki pro(mint mi )ne játszon mert a sok low-ot mindig lelövik,és azok nemtudnak normálisan játszani tőlük...
De azért általába normálisak ott az adminok.Csak ez az egy admin volt érdekes.
-
Agostino
addikt
válasz [pod]Diablo #2049 üzenetére
Üdv.
Valahol talán meg tudom érteni. : ))
Kicsit más: nem tudtok Budapesten vagy Pécsen, esetleg Szombathelyen komolyabb LANt a következő heteken belül véletlenül?hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest