- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tompie
őstag
De ha csinálok egy Mobilenavigator könyvtárat amiben az SI van akkor két Mobilenavigator könyvtár lenne? a gyárira másolom rá amit előtte lementek? és ha már nem akarok SI-t akkor vissza a gyárit ?
Csak mert ma csináltam egy fapados SI-t és akkor majd ki tudjam próbálni
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
Azt hiszem a legjobb, ha az elején kezdjük.
Amiről eddig DM43-al beszéltetek, az arra az esetre vonatkozik, mikor magadtól nem tudsz kimenni a WinCE felületre, de mégis szeretnél egy WinCE programot elindítani. Jelen esetben egy SI-t. Hogy mi is az az SI azt itt megtudhatod (SystemInformation fül). [link]
Ha viszont már kint vagy a WinCE felületen, akkor pontosan úgy kell elindítani, mint bármelyik másik programot. Vagy az asztalra helyezett linkkel, vagy egy file manager-ből indítod az exe fájlt, esetleg egy mortsript-et. További információt itt is találsz (és mégtöbbet, ha regisztrálsz) [link]
Akkor most melyik indítás érdekel?
[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
-
-
snowdog
veterán
Rendkívül bölcs döntés.
Korábban közzé tettem egy CNS Globe HD menü módosítást, ahol két menü gombnak megváltoztattam a funkcióját. Az egyikkel ki lehet menni a WinCE felületre, a másikkal meg el lehet indítani az SI-t. Ha letöltöd és felmásolod a gépedre, akkor nagyon kicsi a kockázata hogy valami nem sikerül.
Itt megtalálod (feltételezem már regisztrált tag vagy) a leírással együtt. [link]
[ Szerkesztve ]
-
DM43
őstag
Az előzőekben neked természetesen igazad van (mint mindig), de szerintem egy kezdőnek akkor is egyszerűbb és veszélytelenebb egy SI-t összedobni, mint a registryben turkálni.
Tompie! Ha minden igaz, akkor van egy leveled a gpsforumról
Szerk: mire leírtam túl vagytok a dolgon ...
[ Szerkesztve ]
-
DM43
őstag
Na akkor mondok én is egyet, hogy még teljesebb legyen a kép. Ezen az oldalon kész SI-ket találsz, bár a HD felbontásban még nem sok van. De ami késik, az nem múlik Ezekből sokat lehet tanulni.
-
Tompie
őstag
Ezen az oldalon is jelen vagyok Innen töltöttem le egy SI-t ami alapján csináltam egy béta verziójú sajátot
Itt van leírás is, hogy lehet SI-t készíteni, viszont a kész SIben ezeket a sorokat nem tudtam mire vélni
ScaleAlpha = 100
Accelerated = yes
TopMost = noIlletve a mortscript-et nem tudom még mi az, mire jó, hogy kell írni ilyet stb stb
-
DM43
őstag
Az SI parancsairól itt találsz egy kis leírást (hülye név, de az SI a SystemInformation rövidítése - ennél a menüpontnál keresd). Letölthető egy pdf file-ban az anyag, sajnos csak németül.
A MortScript az már egy nehezebb dolog. Tulajdonképpen egy programozási nyelv. Erről meg itt találsz olvasnivalót. -
Tompie
őstag
Most volt a híradóban, hogy a II. kerületi polgármester vitt a mentőszolgálatnak egy GPS-t mert az egyik autójukból kilopták, és milyet vitt? CNS-t Illusztrációként is CNS volt a mentő szóvivő kezében
-
Tompie
őstag
Szépen lassan apad a CNS Globe HD ára, már "csak" 28.475Ft aqua-ban
-
Tompie
őstag
A korábban tárgyalt Case Logic tokot is megtaláltam
Eszerint az infó szerint simán belefér úgy gondolom, tulajdonságoknál szerepel külső, belső méret, így toknak ilyet fogok venni -
gipsztigris
addikt
Jó reggelt, sziasztok!
Ha már SI-ről és alternatív kezelőfelületről volt szó, akkor én is hadd adjak egy alternatívát Globe HD-re!
Elkészítettem a CNS Globe HD skin egy bővített-javított változatát. Néhány játék is belekerült, plusz a kinézet a gyári felülethez lett igazítva, és az első széria hibái is javítva lettek.
Akinek tetszik, az INNEN töltheti.
Leírást olvassátok el!
Pár kép róla:És még mielőtt valaki megkiabálna, NAVIGÁCIÓS PROGRAMOKAT NEM TARTALMAZ !
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
M1Bali
tag
Üdv Mindenkinek.
Szeretnék kérni tőletek jól működő sys.txt-t. Perszer Globe HD-ra.
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
DMG
senior tag
Na kérem, akkor most ez IGO Primo, vagy MAP Primo, mint az IGO 8 MAP8 megfelelője?
Kérdés, hog yvan-e már valakinek tapasztalata a hivatalos Primoval, optimalizálták a gépre? Vagy ugyan úgy szaggat mint az eredeti konstrukció? Mert nem adnék ki pénz ojan progira, ami elvérzik a nagy felbontás miatt.
Jutányos nem jutányos, azért majdnem annyiba kerül a progi, mint a gép.
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
gipsztigris
addikt
"Mert nem adnék ki pénz ojan progira, ami elvérzik a nagy felbontás miatt."
Akkor visszakérdezek. Adtál ki már valaha pénzt valamilyen navi programra?
Milyen szerencse, hogy gépet nem lehet letölteni a netről![ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Tompie
őstag
Arra én is kíváncsi lennék, hogy fognak-e tenni valamit az érdekében, hogy simábban, akadozás mentesen fusson rajta a navi progi, mint pl a kisebb felbontású gépeken. (Nem tudom ehhez mi kell, lehet erősebb hardware, nagyobb proci, több memória passz, de lehet csak egy szimpla optimalizálás). Attól függetlenül, hogy vannak akik szerint csak annyira szaggat, hogy az nem zavaró, dehát nah... (majd ha már meg lesz és tudok saját tapasztalatot írni lehet, hogy engem sem fog zavarni
[ Szerkesztve ]
-
diszp
csendes tag
Üdv mindenkinek !
Szerintetek érdemes lenne-e a CNS Primus 5" lecserélnem CNS Globe HD készülékre.
Főleg a RAM miatt !! a Primusba 64 Mb van .[ Szerkesztve ]
-
DM43
őstag
Minden olyan navi szoftver, ami valamelyik géppel együtt jelenik meg bizonyos szempontból optimalizálva van a vasra. Ezt hívják portolásnak. Én még csak pár perc erejéig láttam a CNS Primot, ezért erről nem tudok nyilatkozni. De a CNS MAP8 (ami az igo8) tökéletesen fut a gépen. Természetesen azt senki ne várja, hogy az olyan "hibák", amik pl. a Navonon is megfigyelhetők, ki lesznek javítva (gondolok itt a kanyarodáskori kirajzolás késésre).
-
gipsztigris
addikt
Ma jártam a CNS-nél, és örömmel tapasztaltam, hogy a bemutatóteremben kiállított CNS készülékeken már a CNS Primo szoftver található.
Tehát, aki csak kíváncsiságból, esetleg vásárlási szándékkal felkeresi a CNS Daróci utcai bemutatótermét, az kipróbálhatja a szoftvert egy útvonaltervezés és berepülés erejéig.....aztán majd ki-ki eldönti, hogy szerinte mennyire gyors, vagy tetszetős a program.
-
DMG
senior tag
válasz gipsztigris #478 üzenetére
Mivel GPS-em sincs így nem, még nem vettem navi szoftvert sem, de mivel kérdésed egyben magában foglalta azon véleményedet miszerint én egy szoftverkalóz lennék ezért aztán fel kell háborodjak. Mindig is előnyben részesítettem a legális szoftvereket, a NAVI progikal a nagy gondom az, hogy itthon az IGO az ami értékelhető térképpel van felruházva, ezért örültem neki, hog yaz alacsony árkategóriás szegmensben is tudja képviselni magát egy IGO-s NAVI.
Egyéb kérdés?
-
gipsztigris
addikt
Az érdeklődésem tárgya az volt, hogy vettél-e már egyátalán navi szoftvert? Nem az, hogy "kalóz" vagy-e, vagy sem!
Ugyanis eléggé egyértelműen fogalmaztál egy számodra ismeretlen termékről és egyben prognosztizáltad azt is, hogy ha a CNS Primo nem jó, akkor neked elegendő lesz a Tescogazdaságos vátozat is. Egyébként pedig ha nincs GPS-ed, akkor honnan is tudod, hogy az eredeti konstrukciójú Primo szaggat?.....mert azt, hogy szaggat, azt egyikre sem lehet mondani, csak azt, hogy a fordulásoknál egy picit darabosan fordul. De ez nem igazán a készülék problémája. Ha "szaggat" a Primo, az csak azért lehetséges, mert néhányan megpróbálják mindenféle ipari műemléken is futtatni a Primot. Na, azokon a gépeken nem lesz örömünnep a navigálás Primoval. :-)[ Szerkesztve ]
-
DMG
senior tag
válasz gipsztigris #487 üzenetére
Hát pont azt értem "szaggatás" alatt, amit leírtál, és honnan is tudhatnám? Innen, sőt te is mondtad, hogy igen, valóban problémás, de nyílván nem a hardver gondja, hanem a Primoval van a gond, jobban mondva, vagy nem passzol a hardverhez, vagy nincs optimalizálva.
És nem tudom, ho gyaz eredeti konstrukciójú PRimo szaggat-e a CNS-en, pont ezéert is kérdeztem meg.
Nem prognosztizáltam én semmit.
Lehet én vagyok nyűgös, de úgy érzem, hogy egy ártatlan kérdéstől úgy állsz hozzám, mintha közellenség lennék.
-
snowdog
veterán
Kicsit érzékenyek vagytok.
Én még Aeromap-el kezdtem (kisképernyősön, vagyis 320x240-en), amit később Destinátorra váltottam. Legálisan, mindkettőt CD-n vásároltam. Ezt követően volt iGO 2006-om (legálisan, ha jól emlékszem a Destinátort cseréltem be egy akció keretében iGO-ra, de talán akkor még nem is ez volt a neve, és még az is lehet, hogy akkor még 2005-nek hívták), majd miután ezt meg szintén akciósan beváltottam iGO8-ra azt hiszem elmondhatom, hogy a kezdetek óta követem a hazai navi programok fejlődését. Természetesen később nagyobb képméretre váltottam, és módom volt jónéhány navi programot kipróbálni, hát elmondhatom láttam már pár működő navigációs programot.
Egyik sem volt tökéletes. Mindegyiken lehetett(volna) valamilyen fogást találni. De sohasem kerestem, nem ez volt velük a célom. A cél az volt, hogy rendesen tudjak navigálni. Ebben 95%-ban a hangnavigáció volt segítségemre, és csak a maradék 5%-ban néztem a képernyőre. Tehát engem speciel nem igazán zavar, ha mondjuk egy körforgalomban az ikon mozgása nem teljesen folyamatos, mondhatnám "szaggat". Megjegyzem ez nekem eddig nem is igazán tűnt fel.
Ennek a mozgáshoz (véleményem szerint) semmi köze a képernyő méretnek. Ilyen a program. Lehet hogy később majd javul a helyzet, lehet hogy így marad. Akit ez zavar, annak azt tudom javasolni, hogy még mielőtt egyetlen Ft-ot is kiad bármire, mindet próbálja ki. El lehet menni a CNS központjába, ki lehet próbálni a gépeket, a programokat, és ha valakinek tetszik, akkor vegye meg, ha meg nem nyerte el a tetszését, akkor válasszon másikat. Széles a választék (szerencsére). De ezen fórumokon összeveszni teljesen felesleges. Bár lehet hogy ebben a témában többen is túlérzékenyen reagáltak.
[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
Engem a Wayteq topicokban néznek közellenségnek azaz csak egy valaki holott a legutóbbi "vitám" vagy nézeteltérésem nem a készülékekkel kapcsolatban volt hanem csak azok áráról
-
DMG
senior tag
válasz gipsztigris #489 üzenetére
Én is ettől tartok.
Asszem megyek kialszom magam.
-
Tompie
őstag
válasz gipsztigris #493 üzenetére
Nem is nagyon foglalkozok én vele, a kötekedésen, beszólásain kívül nem igazán mondott hasznos dolgot így miért is foglalkoznék vele?
-
DMG
senior tag
Pedig az milyen jó játék.
Ezeket a másik topikban zajló "csatákat" én nem találom, törlik őket?
Térjünk vissza a CNS-re, ha lejár az egy év frissítés, utána mi a helyzet? Lehet vásárolni plusz egy évet vagy kuka, azt vegyél új vasat?
[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
Én hozzá nem értőként azt mondom, hogy a CNS honlapján azt írják, hogy "amíg a készülék forgalomban van (a kifutott készülékeknél nem tudjuk biztosítani a folyamatosságot), addig ingyenesen és azonnal (várakozási idő nélkül) frissítjük a CNS készülékek szoftverét." tehát az én értelmezésem szerint a garancia után is ingyen frissítik a ROM-ot.
Ha meg a térképszoftvert 1 év után akarod frissíteni, akkor igen után már fizetni kell, hogy hogy milyen formában az itt mások bizos jobban tudják.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest