Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Düsseldorf

    tag

    válasz Amur #2931 üzenetére

    Az 50 % win-rate nem elérhetetlen (bár értelemszerűen ha valakinek fölötte van, akkor másoknak alatta kell lennie :)), de a tudáson túl a cw-ben kiemelten fontos az odafigyelés és a gyakorlás.
    Sokan csak megnézik mit ajánl valaki, és különösebb gondolkodás pláne gyakorlás nélkül letolják (és jó eséllyel) elvesztik a meccset. Holott azért mert valakinek jó egy deck, nem biztos h. más is tud vele játszani- főleg 1-2 (több) próba nélkül.
    Amig nem untam meg h. milyer szarul megy a war day, én is többnyire igy csináltam, és az első kb. 30 meccsen volt szégyenteljesen kevés 8 győzelmem. Ezen felhúztam magam, komolyabban odafigyelek, és az azóta eltelt 12 war day alatt 9 gyözelem jött össze - azaz több mint előtte a 30-on, és elég jónak mondható 75% win-rate.
    És csak annyi változott, hogy először kreálok egy decket magamnak, utána megnézem az ajánlatokat, ha több időm van visszanézek 1-2 meccset azoktól akik már letolták, és ebből csinálom a végleges decket. A változás engem is meglepett.

    Más. Lassan közeledve az 1 évhez, több epic lap is 6-os lett, melyiket érdemes elkezdeni kérni a 7-hez?
    Most 6-os a 2 prince, a balloon, exe, goblin barrel, witch, golem, lightning. Érdekes, de ebből a prince-t, balloont, golemet vagy sose használtam, vagy csak igen régen, kérni meg nem is kértem őket sosem (mégis 6-osak lettek).
    Most épp a witch van deckembe és a lightning, de a bdragont is berakom időnként.
    Előtte viszont az exe és dprince ill. goblinbarrel volt stabilan benne.
    Mivel elég sokat váltogatok lapok, sőt deckek között, melyik olyan univerzális epic lap, amelyet érdemes elkezdeni kérni, hogy később is jól lehet használni többféle deckben is?

Új hozzászólás Aktív témák