Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Düsseldorf

    tag

    válasz tanygab #2608 üzenetére

    Hm, ez már sokkal olcsóbb mint a szokott 40k, azaz alapból megérné. DE! itt nem tudod mit kapsz, zsákbamacska, lehet hogy amit kapsz azt a kipróbáláson kivül sose fogod használni. Akkor kár látatlanban ennyit is kiadni rá. Igazából Attól függ mennyi gold+smaragdod van :)
    (én egyszer vettem igy, akkor szerencsém volt, a princess megért annyit)

    "engem a goblin hordó idegesít egyesek így nyernek partit full undorito counter fos deckek fireball rocket goblinhoirdó méreg másik 4 lap totál mind1 csak ne juss el a toronyig"
    Régen utáltam én is, de igazából már nem zavar, annyira nem nehéz kivédeni. Viszont játszani nem annyira könnyű vele hatékonyan mint gondolod. Tudom, mert egyszer kaptam egy superchestből (vagy vettem akciósan vagy?) egy rakást, amivel igy 5-ös lett, gondoltam vétek nem kihasználni :). Azóta van egy részben erre épített deckem, nagyon eredményes, főleg 2v2-ben, de a fentebb ajánlott megaknight-os deckemnél is jobban bevált egyéniben is, tegnap óta 8-ból 6 meccset megnyertem, és a mai páros challeng ingyenes részében rögtön 6 győzelemig jutottam (és két vereség is csak a társak majdnem agyvérzést okozó, párját ritkitó ostobasága miatt következett be :)).

    Amit irtál hogy raknak mellé még rakétát, fireballt, mérget, nem tünik annyra ütös decknek, mert ezek egyszer használatos és nem is olcsó lapok, ha ezeket ellövi a mozgó lapjaid miatt előnyben kellene lenned. Én csak fireballt használok mellé, mert sokkal többet ér és raadasul kevesebb elixir ezek helyett a mirror vagy a klón (esetleg párosban a wut, ha a társnak van és rádobja).

Új hozzászólás Aktív témák