Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Düsseldorf

    tag

    válasz redwhite78 #2465 üzenetére

    "Pedig teljesen biztos, hogy csak a pontszámot nézi. Hányszor volt már erről szó itt (is).."

    Biztos volt már erröl szó 1,5 év alatt, semmi ketsegem efelől, de a teljesen biztos több mint kétséges állitas, Egyrészt talan ha valaki latta volna a supercell ellenfelvalasztó algoritmusat, akkor lehetne kijelenteni hogy teljesen biztos (igy ez nem több mint puszta vélemény), másrészt a jelek szerint ez többször (sokakban?) felmerült, alighanem nem minden alap nélkül. Még annak figyelembevételével is jogos lehet a felvetés, h. az emberi agy hajlamos mintázatokat keresni - én még erre is ügyelve tettem allitasomat :)
    Én szvsz kizartnak tartom a tapasztalataim alapjan h. csak a pontszám szamitana (pl. deckvaltas utan majdnem mindig olyan ellenfelek jönnek sorozatban, akiknek a deckjet, fő lapjait rég láttam).

    A legendary kártyák kiosztása is több mint érdekes, állandóan olyan emberekbe botlok, akiknek hasonló/kevesebb a pontja mint nekem, nem egyszer sokkal kevesebbet játszottak, mégis 1-2 ilyen kártyájuk mindig van, ami nekem kimaradt. De akadt akinek egyenesen 3 is volt - ilyenek ellen meg baromi nehez küzdeni :)

Új hozzászólás Aktív témák