Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kargil

    csendes tag

    Sziasztok!

    Még csupán rövid ideje kezdtem a játékot, azonban társas lényként úgy érzem, könnyebb az élet, ha baráti (harcos)társak vesznek körül. Régi, jó ismerősömmel alapítottunk egy klánt és szeretnénk további tagokat találni.
    A klán neve: Dies Irae, én pedig Radoxx néven vagyok fellelhető, mint vezető. - ebben a kombinációban már biztosan meg lehet találni :)
    Különösebben nagy kihívásnak nem kell megfelelnie a jelöltnek, mivel mi magunk is újak vagyunk, ezért nagyon szívesen fogadunk kezdő játékosokat – persze a tapasztaltabbaknak külön örülünk ;)
    Az egyetlen fontos szempont, a normális stílus, mind kommunikációt tekintve, mind pedig emberileg. Kor tekintetében elsődlegesen 18 év felettieket várnánk, de érettebb személyiségű fiatalabbaktól sem zárkózunk el. Igyekszünk segíteni egymást adományozással, illetve a közös események során is próbálunk vállt vállnak vetve harcolni, hogy minél sikeresebbek lehessünk. Reméljük hamarosan már egy csapat tagjaként küzdhetünk. Várjuk szeretettel a jelentkezőket.

    További szép napot kívánok Mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák