Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lootolok

    tag

    válasz dragonfx #3954 üzenetére

    Azért költséges, mert ahogy tanult kollégánk is mondja, az inferno torony árának a felébe kerül minden CW.
    Nekem belefért egy darabig a dolog, mert volt lootom.dE aztán egy idő múlva zavart, hogy durva TH10-esek jönnek a falumba nyersanyagért, így most már az 1-es tornyok ott maradtak végleg :)

    Fejleszteni őket majd csak akkor fogom, ha a többi deff már maxos. Az infernot veszi legnagyobb súlyozással, amennyire tudom, amikor ellenfelet keres CW-n.

    Mostani hétvégi CW-n volt egy 65 és egy 81%-os támadásom TH10 ellen, egész jól sikerültek. Egyik LVL2-es infernokkal volt ellátva, a 81%-os támadásomban 2db LV1-es volt, egyik single, másik multi. Vittem 6db dagit és 3 golemet, hogy a dagik lefoglalják a single infernot. Bevált a dolog :)
    6-os wizik nem tudom mennyivel erősebbek. Azt látom mindenesetre, hogy piros köpenyes mikulások rohangálnak már, látványosabb villámokat szórva. Mondjuk a támadásuk akkor jelentősebb ugye, amikor 3-4-5db lő egy épületet egyszerre, mert így összeadódik a különbség, és mivel lassan lőnek, a lövésenkénti sebzés ugye magasabb (mert mp-ben van megadva mindig a támadás).

    Szerintem a golemet told fel előbb, ha használsz golemet, mert ha nem is sokat erősödik, de azért 300HP 4db golemnél már 1200-as összérték, plusz a kis kavicsok is erősödnek valamelyest, így tovább foglalják le a tornyokat.

    Fagyim még csak LV1-es, nem is hazsnálom e miatt, mindig 2 heal, 2 rage és 1 jumpot viszek CW-re, meg egy poisont a védőkre. Mivel egyelőre a csapatokat upgradelem, a fagyi még várhat. Ez van, nem lehet mindent egyszerre tolni sajnos, pedig nyersanyagom meglenne hozzá...

Új hozzászólás Aktív témák