Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hunmugli

    aktív tag

    válasz ggeleven #3799 üzenetére

    Minden hszre írhatnék külön választ, de ez volt az első. Általában 6 golemmel megyek. Kihúztam a pekkát négyre, de nem elég jó, így másfél hónapot kidobtam a laborból a kukába :W Egyszerűen haszontalan, csak a helyet foglalja. A 6 golem szerintem tuti taktika. Emellé 2-3 jump 2 rage és esetenként egy freeze kell, EQ csak kivételes esetekben. Ha nemesis-szerű bázist támadunk, akkor a belső falra nem kell jump, megfelelő mértékű tisztítás esetén az egységek befelé mennek, egy rageval pedig áttörik a falat. 2-2 golemmel meg wizikkel kell a bázis külsejét leszedni, utána mehet még több golem, wizi, witch, hősök középre a spellek nagy részével. Nem rég toltam egy 3 csillagot így! Csak sajnos nem készült belőle videó, el kell hinni :) Mással nem igazán próbálkoztam, régen lavaloonoin volt a fő profilom, mára ennek leáldozott. Ha a queen középre megy, megvan a th, a tisztító golemekkel az 50%, vagyis a két csillag.

    Igen, magasabb ligákban jobb a loot. Amíg csak level 6 barch van, szerintem érdemes néhány giantet vinni, egyébként elég a barch. Én 8 giantot, 4 wbt, 8 minit és 1 barakknyi barbart, 3 barakknyi archert viszek. A giantok azért vannak, hogy ccvel, hősökkel, a maradék barchhal tuti meglegyen az 50%. Sajnos 21-es szinttől a hősökre plusz darkot kell farmolni, legutóbb eközben masterből leestem 2333 köré, és úgy döntöttem, lemegyek silverbe... Utoljára voltam ott :D Most felfelé megyek.

    Cwben nem szabad lerakni az infernókat, amíg nem tudsz th 10et 2 csillagozni. Ennek egyszerű oka a cw matchmaking. Mi: th9-8-7, enemy: th 10ek: 4!!! rusholt, th 9ek: hatos hetes falak, izi 3 csillagos bázisokkal. A többit nem is mondom...

    A klánunkban egyre gyakoribbak a kiksarik (3 napja nekem is van), a rangosoknak ez megengedett. Dugómacska szint a cél (nem kell moderálni :DD ), aki a 444 academy leadere. Bázisa: egy egyes cannon, így cwben a th hetek mögött van!!!!, th 9, sereg: 8 db 4es sari, hatos lufik, ccbe kutyuli. Taktika: a két legjobb th 8at hármazza az enemytől. Sajnos mi nem vagyunk türelmesek, sokan már lettetek pár deffet, mert a lootot konkrétan lehetetlen megvédeni, noha csak elixír kell. Viszont így is jelentősen javulhatnak a cw esélyeink. Jelenleg th 10en nincs gáz, th 9en ritkán, th 7en alap a 3 csillag, th 8ak meg sokat bénáskodnak sajnos, őket kell erősíteni.

    A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

Új hozzászólás Aktív témák