Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shandor94

    csendes tag

    válasz dragonfx #1939 üzenetére

    A 3. builder 500 gem, a 4. 1000 gem, az 5. pedig 2000.
    Ha nem veszel, nincs más lehetőséged csak a gyüjtögetés. Én sohasem vettem, a harmadik összejött kb th5 környékén, a negyedik th7-nél. Nézegesd az achievementeket, pl1250 trophyt majd ha elérsz nagyon sok gemet kapsz, azthiszem 500at.

    A single player nem fontos, az elején úgysem kapsz sok pénzt érte, majd megcsinálod ha erősebb leszel.

    A támadók tulajdonságait úgy tudod megnézni, hogy belépsz a barrackba, s ott a profilképükön rányomsz a kis kék "i" betűre. Itt láthatod, mennyit sebez másodpecenként(damage per second), mennyi az életereje, mennyibe kerül. Lejjebb, mi a favorit target(ez határozza meg mit támad), mennyi helyet foglal, mennyi ideig készül el, mozgási sebesség stb.

    Ajánlatos mindent maxra fejleszteni és csak akkor indítani a th fejlesztést.
    A shield vásárlást elég bugyutaságnak tartom ezen a szinten, ha shieldet akarsz kiteszed szélre a th-dat leverik és ingyen shield ;)

    Az hogy mennyit tudnak rabolni kissé bonyolult.
    Egyszerűsítve a tárolókból 20%-ot tudnak kirabolni, míg a kollektorokból/bányákból 50%-ot, ezért érdemes mindig üríteni a bányákat.
    Valamint minél nagyobb a különbség a támadó és a védő között annál kevesebet rabolhat. Ez azért van ugye hogy a nagyok ne rablohassák ki a kicsiket.
    Ha részletesen érdekel olvasd az #1746 os és #1747 -es hozzászólást.

    Ha belépsz a ligába, minden sikeres támadás után(min, 1 csillag) kapsz valamennyi goldot és elixirt azon felül amit raboltál. De ez kisebb szinten elég elenyésző, még úgy is hogy a legutóbbi updatekor megnövelték valamivel. Minél feljebb mégy annál erősebb ellenfelekkel találkozol és többet lootolhatsz (persze vannak kivételek).

Új hozzászólás Aktív témák