Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• újraregelt

tag

Van itt valaki, aki használja a Defense+ HIPS funkciót és érti is a működését?
    Korábban talán már itt is írtam: van pár program a gépemen, ami szerintem ártalmatlan kellene, hogy legyen (például ActiveState python, cygwin programjai), a HIPS mégis ismeretlenként kezeli őket.
    Odáig eljutottam, hogy amire azt mondja, hogy "unrecognized", azokon a programokon nyomtam egy-egy "submit"-ot. A pythonw.exe úgy másfél nappal később már megbízhatóvá vált. Viszont a cygwin programjainak többsége továbbra is "unrecognized", holott már több mint egy hete "already submitted" állapotban vannak. Köztük például a bash.exe.
    Valami leírásban azt olvastam, hogy nagyjából 15 perc alatt vissza kellene jönnie a válasznak a comodo cloudból.
    Vajon miért maradt a mai napig (az egyébként tavaly szeptemberben készített .exe) ismeretlen?

Vannak fura dolgai a gépemnek, nem vagyok 100%-ig meggyőződve róla, hogy vírusmentes a rendszerem, ezért nem merem automatikusan rányomni, hogy megbízható, csináljon amit akar...

Új hozzászólás Aktív témák