- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
újraregelt
tag
Van itt valaki, aki használja a Defense+ HIPS funkciót és érti is a működését?
Korábban talán már itt is írtam: van pár program a gépemen, ami szerintem ártalmatlan kellene, hogy legyen (például ActiveState python, cygwin programjai), a HIPS mégis ismeretlenként kezeli őket.
Odáig eljutottam, hogy amire azt mondja, hogy "unrecognized", azokon a programokon nyomtam egy-egy "submit"-ot. A pythonw.exe úgy másfél nappal később már megbízhatóvá vált. Viszont a cygwin programjainak többsége továbbra is "unrecognized", holott már több mint egy hete "already submitted" állapotban vannak. Köztük például a bash.exe.
Valami leírásban azt olvastam, hogy nagyjából 15 perc alatt vissza kellene jönnie a válasznak a comodo cloudból.
Vajon miért maradt a mai napig (az egyébként tavaly szeptemberben készített .exe) ismeretlen?Vannak fura dolgai a gépemnek, nem vagyok 100%-ig meggyőződve róla, hogy vírusmentes a rendszerem, ezért nem merem automatikusan rányomni, hogy megbízható, csináljon amit akar...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest