- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz canniball #17448 üzenetére
Ja hát azt nem úgy kell, hogy csókolom új hűséget akarok.
Úgy kell kezdeni, hogy sokallod a jelenlegi árakat és kellene valami olcsósítás. Aztán még rá lehet tenni egy lapáttal, hogy úgy is jó ha kisebb csomag. Aztán kicsit később visszaugrani a jelenlegi csomag + hűség opcióra...
Trololo -
MODERÁTOR
-
jerry311
nagyúr
válasz Intruder2k5 #17452 üzenetére
Valamilyen szinten mindenhol működik, nem akarnak sem ügyfelet veszteni, sem kevesebbet keresni egy előfizetőn.
-
Pharaoh
aktív tag
Köszi az eddigi válaszokat. Még egy kérdésem lenne. A digitális TV nem lassítja-e az internetet? Vagyis minnél több TV megy, annál több sávszélt vesznek el. Vagy ezek teljesen másként mennek a vezetékben?
-
titán
válasz Pharaoh #17454 üzenetére
Semmilyen lassulás nem lesz, annyi tévét üzemeltethetsz amennyit csak akarsz (analóg). Semmi köze a netnek és a tévének egymáshoz, ez nem IPTV, hogy zavarhatják egymást.
A Cisco EPC3925 HGW-n új 2013-as firmware van, nem sok változást látok benne.
[ Szerkesztve ]
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Breeze
aktív tag
válasz Gubek-Einste #17455 üzenetére
Üdv! a firmware frissitést mindenki megkapja vagy nekünk kell felrakni?
-
titán
-
válasz Pharaoh #17454 üzenetére
A digitális TV valamelyest lassítja a netet. Mivel te a modemen keresztül kapod lassítva a netet, ergó 1-2 HD adás folyamatos nézésekor nem kellene érzékelj SEMMILYEN lassulást. Természetesen 1 kábelra 10 digitális TV-t kötsz 10 kártyával, akkor combos kis sávszélesség-esést produkálhat a 120megabites netedből
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
TeeJay
félisten
szerintem valamit benéztél
UPC-nél nem IPTV van hanem DVB-C amihez semmi köze az internetnek...
teljesen más frekvenciát használ az internet meg a digitális TV csatornák
szóval akár 3 tévén is nyomhatod a HD csatornákat a netcsomagodnak ugyanúgy 10-25-50-120megabitnek kell lennie. ez nem IPTV ahol a HGW-n keresztül megy a net a digitális telefon és maga az IPTV adatfolyam mint adatforgalom tulajdonképpenMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Ismerősömnek kéne segíteni internetet beállítani. Belkin routere van. Ha kihagyja a képből a routert, és a modemből egyből a gépbe dugja a kábelt, akkor van net mindenféle gond nélkül. Ha bedugja a routert, akkor viszont nem tudjuk, hogy milyen beállítást kell kiválasztani a WAN settingsnél. Jelszó, felhasználó neve nincs.
Tudtok esetleg segíteni? -
MODERÁTOR
-
RockHaRD
addikt
válasz Intruder2k5 #17463 üzenetére
routeren semmit nem kell beállítani?
O.o
routert is factory reseteltük a biztonság kedvéért
-
MODERÁTOR
-
titán
-
RockHaRD
addikt
válasz Gubek-Einste #17467 üzenetére
MAC Clone-t hogy kell?
-
canniball
nagyúr
válasz Intruder2k5 #17450 üzenetére
...vagy hogy meggyőzze a leendő ügyfeleket hogy eleve ne is gondolkozzanak hűség nélküli szerződésben.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
canniball
nagyúr
válasz jerry311 #17451 üzenetére
A (majdnem) legkisebb 3in1 (digit bronze+FP25) pakkunk van, ettől már nem nagyon van hova visszalépni. A "beetetős extrákat" mind lemondtam, maximum még a telefont kapcsoltathatnám ki (mivel azt amúgy sem nagyon használjuk) és kb. ennyi.
-
Pharaoh
aktív tag
Hi!
A UPC altal adott modem/router kombot lehet egyszeruen bridge modba tenni? Mert olvastam hogy egyes szolgaltatoknal nem. -
MODERÁTOR
válasz kabelmania27 #17471 üzenetére
Jelenleg! De ez nem jelenti azt, hogy már soha nem is lesz!
Jelenleg valóban nincs adatforgalmi limit ennél a csomagunknál...
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz RockHaRD #17468 üzenetére
#17468 G^zC^mp€r A router-ben kell valamilyen MAC clone menüpontnak lennie, pontosan milyen router-ről is van szó?
#17472 Pharaoh Bele lehet tenni Bridge módba, az Administration/Management/Working Mode alatt lehet választani a Router Mode és Bridged Only között.
#17473 Intruder2k5 Ezzel az erővel a többire is bevezethetnek később.
[ Szerkesztve ]
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
MODERÁTOR
-
titán
válasz Intruder2k5 #17475 üzenetére
Én már megkaptam és továbbra is van benne Bridge mód.
-
canniball
nagyúr
válasz kabelmania27 #17471 üzenetére
Tudom, de annál a csomagnál nekem kicsit rezeg a léc; egyrészt amiatt amit Intruder2k5 ír, másrészt a 10Mbps igaz nem rossz de a 25-höz képest azért jelentős visszalépés.
-
MODERÁTOR
válasz Gubek-Einste #17474 üzenetére
Hát azért szerintem a kettő nem ugyanaz! Persze, elvileg bevezethetik más csomagra is, de erre eddig is volt korlát, és az, hogy jelenleg valami akció keretében nincs, egy dolog... Látod, még a hivatalos megfogalmazás is az, hogy jelenleg nincs! Mondjuk ha pontosak akarnánk lenni, akkor azt kellene mondani, hogy ugyanaz a 300GB-os adatforgalmi korlát vonatkozik jelenleg erre is, mint a többi csomagra!
-
nova001
senior tag
hello
hogy tudok chelloval torrentezni ? beköttetem tesomnál és nem jó a torrent bezzeg nálunk otthon müködik minden jol. bittorent használok
-
MODERÁTOR
-
nova001
senior tag
válasz kabelmania27 #17481 üzenetére
protokol titkosítás kimenő: eröltetve....igy se jo...
-
MODERÁTOR
válasz nova001 #17482 üzenetére
Nem kell ide semmilyen erőltetett titkosítás, nekem mindig ment gond nélkül! Amúgy ez a titkosítás úgysem ér kalap szart se, ha korlátozni akarnák a torrentet, ezzel nem tudnád kivédeni!
Ha van router, akkor portot kell forwardolni a PC fix LAN IP címére! Windows, Linux, stb... tűzfalba portot vagy az alkalmazást engedélyezni, esetlegesen próba erejéig a tűzfalat kikapcsolni!
[ Szerkesztve ]
-
nova001
senior tag
válasz Intruder2k5 #17483 üzenetére
amit mit csináljak mert semmilyen torrent nem fut
-
MODERÁTOR
-
nova001
senior tag
válasz Intruder2k5 #17485 üzenetére
semmere se
-
nova001
senior tag
-
MODERÁTOR
-
nova001
senior tag
válasz Intruder2k5 #17489 üzenetére
most jo levettem a tüzfal szintjét köszi
-
jerry311
nagyúr
válasz kabelmania27 #17481 üzenetére
Ha eroltetett a titkositas, azzal csak azt eri el, hogy a titkositas nelkuli kapcsolatok nem fognak mukodni.
Ez miert is jo?
Akkor mar inkabb csak legyen preferalt a titkositas, igy minden kompatibilis peerrel titkositva lesz a forgalom, a tobbiekkel meg titkositatlan.Kar abban a hitben ringatnia magat barkinek is, hogy a szolgaltatoi fegyvertarban nincs olyan eszkoz, amivel felismerhetnek a p2p forgalmat. Titkositas mellett legfeljebb csokken a pontossag, de meg igy is jo esellyel meg lehet mondani, hogy az a forgalom valamilyen fajlcserelo szoftver muve.
A masik fele meg, hogy egy ideje nincs kifejezetten hatranyos traffic shaping a p2p forgalmon. Az viszont eleg valoszinu, hogy minden mas (web, email, online tv/radio, voip, stb) nagyobb prioritast elvez. -
MODERÁTOR
-
TeeJay
félisten
válasz Intruder2k5 #17478 üzenetére
akkor én utóbbi 2évben minden hónapban büntiben lettem volna
mióta 50/5 mega van, júniusban eddig csináltam 370GB feltöltést és még van pár nap hátraMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
MODERÁTOR
válasz TeeJay #17494 üzenetére
Én is hasonlóképpen, most 355.69 GB-nál tartok, előző hónap 551.05 GB volt felfelé, de itt ugye arról volt szó, hogy elméletileg! Persze az elméletből bármikor gyakorlat lehet, mert ugye ez tisztán és világosan benne van az ÁSZF-ben! Azt hiszem Te is meglepődnél, ha egyszer csak azt vennéd észre, hogy van 512K UP-od!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
jerry311
nagyúr
válasz Intruder2k5 #17493 üzenetére
Csakhogy egy átlag user nem VPN-t használ, csak a torrent kliens titkosítását...
Attól hogy az adat és header titksoított, az IP és port nem, márpedig a nagy adatmozgással járó high port - high port kapcsolat jó eséllyel valamelyik fájlmegosztó... És ennél tovább a szolgáltatót nem feltétlenül érdekli, mehet a shaping.Ha valóban VPN-t használ valaki, akkor sincs gond. A legtöbb, egyéni előfizető által is elérhető, VPN egyik végpontja ismert. Ha a kapcsolat egyik vége ez az ismert VPN szolgáltató, megint lehet lassítani.
Egyébként meg, egyáltalán nem kell felismerni és lassítani a p2p forgalmat. Sokkal könnyebben és egyszerűbben megoldható, ha a már felsorolt, ismert protokolloknak ad elsőbbséget egy szolgáltató. Így aztán végképp a hajára kenheti a user az összes titkosítását, mert a rendszert csak az érdekli, hogy a szomszéd fizetős FTP-s letöltése elsőbbséget élvez a teljesen titkosított, ismeretlen protokollon beszélgető kapcsolattal szemben.
-
MODERÁTOR
-
jerry311
nagyúr
válasz Intruder2k5 #17499 üzenetére
Hogy ez miként működik valójában, az csak és kizárólag a szolgáltató oldali traffic shaping eszköz tudásától és annak beállításától függ. Ha a szolgáltató nem tud vagy nem akar bővíteni, netán allergiás a p2p-re, akkor bizony nagyon érzékenyre állítja a medvecsapdát. Emiatt néhány heavy user elmegy máshoz? Kit érdekel? Csökken velük a hálózat terheltsége és a maradó felhasználó, akinek addig lassú volt a böngészés, majd örül, hogy gyorsabb lett.
Egyik szolgáltató sem szereti a heavy usereket, csak a hálózat terheltségének függvényében mindegyik máshogy reagál.
Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest