- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimi57
őstag
Én eddig minden drivert a CCC nélkül telepitettem fel , és eddig nem volt semmi gondom. Kari: HD 7870 alulfeszelve, GPU tuningolva!
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
szimi57
őstag
14.9 hibátlanul megy. HD7870 2GB. CCC nincs fent.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
szimi57
őstag
Sziasztok
Melyik a legrégebbi driver, ami már Mantle-s?
-
szimi57
őstag
Melyik a jobb driver Omega v. Catalyst 14.14-es?
[ Szerkesztve ]
-
szimi57
őstag
Felraktam az Omegát, de a catalystban matatva a video beállitásoknál elsötétült a catalyst ablaka, csak ott jöttek elö dolgok, ahová a cursort mozgattam, pedig nem állitottam semmit. Meg tudná ezt valaki nézni?
-
szimi57
őstag
Felraktam az Omega drivert. Ettöl kezdve nem müködött a CCC-ben az asztali szinbeállitás (fényerö, kontszrakt, gamma). Visszarakva a régit, megjavult.
-
szimi57
őstag
Az előző driver eltávolitása után (DDU-val) felraktam a Hotfixet a CCC-nélkül. Eddig csak arra használtam a CCC-t, hogy megoldja a HDMI owerscan-t. Ez most sikerült nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Renault, Dacia topik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Elektromos autók - motorok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...