Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _DiEGO_

    őstag

    pl.:

    Pack 1 újdonságok

    Javított HDMI audió teljesítmény: javításra került az a hiba, amely a felhasználók pár százalékánál jelentkezett és újraindítás után megszakadt a kapcsolat Windows 7-t futtató számítógép és HDMI audió eszköz között.

    Javított viselkedés kevert-elrendezésű XPS dokumentumok nyomtatásánál: kijavították az XPS nézegető azon hibáját, hogy ha egy dokumentum egyes részei fektetett, míg más részei álló fekvésűek voltak, akkor az egész dokumentumot egyféleképpen nyomtatta ki (vagy fektetve vagy állítva)

    Megváltoztatott viselkedés a „Bejelentkezéskor a korábbi mappaablakok helyreállítása” funkciónál: eddig bejelentkezés után egymás elé helyezte el az ablakokat; ezután az eredeti (bezárás előtti) pozíciójukban fognak elhelyezkedni.

    AVX (Advanced Vector Extension) támogatása: támogatás az AVX utasításkészlettel rendelkező processzorokhoz.

    Támogatott azonosítások kibővítése IPsec-ben és RRAS-ban: több azonosítási típust adtak hozzá az IKEv2 protokollhoz (pl.: E-mail vagy tanusítvány tárgya).

    Kibővített támogatás külső gyártótól származó „azonosító szolgáltatásokhoz” (federation service): hatékonyabb kommunikáció a Windows 7 kliens és a WS-Federation passzív profilt támogató azonosító szolgáltatások között.

    A Microsoft a Windows Vista SP1 megjelenésével egy új fájlrendszert vezetett be. Az Extended File Allocation Table (exFAT) a FAT32 fájlrendszer utóda. Az új exFAT bizonyos helyzetekben jobb választás mint az NTFS.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák