Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Telepíthető az iOS 18.1, megvan, mikor érkezik az Apple Intelligence
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Itt vannak az első fotók a Xiaomi 15 és 15 Pro kameráival
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzika
csendes tag
Hali! Canon powershot A530 -as fényképezőhöz valaki tudna magyar nyelvű használati kézikönyvet adni? Honnan tudnák esetleg ilyet letölteni? Mert a Canon oldalon az van, hogy csak nyomtatott formában létezik. Sajnos az enyémet elvesztettem. Előre is megköszönném! Írjatok véleményeket erről a típusról!
-
--=Zolee=--
csendes tag
Sziasztok!
Melyiket vennétek meg szívesebben, ha eltekintünk az árától??
A520 vagy A530?
Mi a lényegesebb különbség a kettő között?
Köszi a válaszokat!Elmenteménavásárba ;)
-
--=Zolee=--
csendes tag
(up) Sűrgős lenne.
Elmenteménavásárba ;)
-
--=Zolee=--
csendes tag
Már nem kérdés...
A530 mellett döntöttem...
Nem tud valaki leírást hozzá? Akár netről, akár nyomtatottat, postai úton?
Aki tud segítsen lécccci!
Köszi
[Szerkesztve]Elmenteménavásárba ;)
-
--=Zolee=--
csendes tag
Még mindig keresek leírást hozzá.
(up)Elmenteménavásárba ;)
-
ferenc999
tag
válasz --=Zolee=-- #7 üzenetére
Ment privát a használatirol.
A fehér legsötétebb árnyalata a fekete...
-
diesel710413
csendes tag
Sziasztok! Ha valaki elküldené nekem is ennek a gépnek a magyarnyelvű leírását. Előre is köszönöm neki.
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Sziasztok!
ferenc999-el kitaláltunk egy átmeneti megoldást.
Innen tölthetitek amíg le nem szedik (he leszedik egyáltalán)
Ezt kapta a boltban, de ez csak az első rész! A második felét feltöltjük hamarosan (ma vagy holnap).
[link]MOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
diesel710413
csendes tag
Hali!! Köszi nektek!!
-
rakan
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy canon powershot A530-as gépet, de eddig csak a hivatalos honlapokon található magasztalásokat olvastam. Személyes vélemény, tapasztalat kellene. Esetleg pár tesztfotó.
Ha van ilyen, aki tud nekem írni valamit a gépről azt megköszönném.
Üdv.''Azért jó a kerekeskút, mert oda lehet tolni, ahol víz kell.''
-
--=Zolee=--
csendes tag
Szia!
Én most vettem egy pár hete A530-ast és nagyon meg vagyok elégedve a géppel!
Nem vagyok profi fotós, sőt... De nagyon szép képeket csinál. A kezelhetősége sem túl nagy ördöngősség. Bár nem tudom hogy az A520 jobb választás lett volna, ha azt vesszük figyelembe, hogy az több funkciót tud... viszont csak 4 megapixeles. Kinek mi a fontos...
Nekem tökéletesen megfelel. Csak jót tudok mondani róla.
Ez az Én véleményem, de szívesen meghallgatnám (olvasnám) egy nálam hozzáértőbb véleményét is.Elmenteménavásárba ;)
-
ferenc999
tag
válasz --=Zolee=-- #15 üzenetére
Én megerősítem!Nekem eddig Canon A60-as volt, de tönkre ment 2 év után az optikai zoomja, a 3-bol maradt kb 1,5 így a digitális sem működött.
Na a lényeg, hogy nagyon meg voltam vele elégedve és vettem egy Canon A530-at, remélem ez nem 2 évig bírja majd, de mindenkinek csak ajánlom, aki nem Funffáj és társait, hanem 1 megfizethető és gyönyörű képeket készítő gépet akar venni.
Hajrá CANON!!
De a lényeg, hogy türelem a használatival kapcsolatban mert a tár ''scak'' 100Mb-ot enged feltenni, és a másik hely regisztrációja még várat
De dolgozunk rajta és fent lesz mihamarabb.
Beírunk ha van fejlemény és mégegyszer bocsi a késlekedésért!!!!!!!!!A fehér legsötétebb árnyalata a fekete...
-
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz ferenc999 #16 üzenetére
Itt van, mindenkinek aki keresi, a magyar felhasználóit a tipushoz.
[link]MOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
--=Zolee=--
csendes tag
-
sakál
tag
Méltó utóda a - talán legnagyobb sikerű - PS A75-nek. Kicsit nagyobb ccd, nagyobb felbontás, továbbra is szerény átfogású és fényerejű, de kitűnő (a kategóriához képest) objektív. Én nem tartom előnynek a korábbi szériához képest csökkentett méretet, mivel jobb fogásuk volt.(így is elfért zsebben) A négy elem(akku) pedig ugye tovább tart, mint a kettő..
A CF kártya is olcsóbb még mindig, mint a kisebb mostani.
[Szerkesztve]A szépség az eszed rovására megy
-
ferenc999
tag
Hello!
Én csak amatör szinten nyomom a fotózást, de így laikus szemmel nagyon szép képeket lehet vele készíteni. Makró módban is jó (szerintem).
A 2 elemröl annyit, hogy miután kivettem a 4 elemes A60 bol lemerülve, betettem 2-t az A530-ba és több mint egy hete használom. Tehát valamit energiatakarítottak
A kártya árkülönbsége nem mérvadó sőt!
A corában 4500Ft 512Mb noname CF, és vettem 512Mb-os kingstone-t SD-t 4500Ft-ért. Ha nem vetjük össze a hipermatrket árát a számtech boltokével, akkor sem jelentős az eltéré (szerintem).
Hát én ajánlom mindenkinek! Ha szar lenne azt is ideírnám elhihetitek.A fehér legsötétebb árnyalata a fekete...
-
Latissimus Dorsi
senior tag
-
ferenc999
tag
válasz Latissimus Dorsi #21 üzenetére
Ehe-ehe
A corában a noname SD 512Mb 4500Ft
De én a CF és az SD árát hasonlítottam össze. Lehet szarul, de le kell jönnie , hogy nincs nagy különbség. Na mind1A fehér legsötétebb árnyalata a fekete...
-
sakál
tag
válasz ferenc999 #20 üzenetére
Igen, én is néztem közben az SD kártyák árát, lényegesen olcsóbb, mint még pár hónapja.
Nem tudom az elektronikán mit tudtak változtatni, amitől ennyivel kevesebbet fogyasztana az 530-as, mivel általában a zoom és az autófókusz mikromotorjai eszik a legtöbbet. De ha aTe így tapasztalod, biztosan igazad van. (mondjuk, a 610-esnél megmaradt a négy elem..)A szépség az eszed rovására megy
-
sakál
tag
válasz Latissimus Dorsi #21 üzenetére
A Corában ne vegyél semmi kiegészítőt.(se!) Írd le, mi kellene, lehet, hogy tudom, hol a legolcsóbb(márkás!) - vagy keresgélj az interneten.
A szépség az eszed rovására megy
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Nyugi, csak a rossz összehasonlítás miatt hoztam föl, Ha Corás CF árat nézünk, akkor Corás SD a párja.
MOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
sakál
tag
-
Zozzika
csendes tag
Hali!
Én nagyon meg vagyok elégedve az A530-asommal. Mindent tud ami egy amatőr fotósnak (mint én) szükséges. Hát elemmel nekem nem sokáig bírta (kb. 1 hét, igaz rengeteg képet csináltam). Akkumulátorral már sokkal jobb, így több mint 1 hónapot is bír!
Légyszi rakja fel vki másik oldalra a magyar leírást, mert itt a munkahelyemen ez az oldal nem jön be! Előre is köszi! -
rakan
csendes tag
válasz --=Zolee=-- #15 üzenetére
Ma megyek és megveszem a gépet..
Majd leírom, hogy szerintem milyen, bár csalódni biztos nem fogok.''Azért jó a kerekeskút, mert oda lehet tolni, ahol víz kell.''
-
ferenc999
tag
Hello!
Hát elemmel kipróbálhatsz bármilyen gépet, így is csoda, hogy ez elment vele 1 hétig.
Az elem ezekbe pénzkidobás, aksi kell nekik jó nagy
A használatit sorry de ide sem volt kispályás feltölteni mivel 120Mb, úgyhogy ha valaki leszedte, és lesz olyan rendes elküldi neked 1 CD-n postán, vagy télleg felteszi.A fehér legsötétebb árnyalata a fekete...
-
etrusk
csendes tag
Üdv!
én is megvettem a gépet (első digi) igaz tesztelgetni még nem volt időm
egy dolgot vettem észre, ami kicsit fura. a kép készítése után megjelenik az elkészített kép (az lcd-n), aztán sötétség majd újra aktiválódik (az lcd . na a sötét holtidő tűnik nekem picit hosszúnak (finom M1 méretű képeknél 2-4 sec?). ez a lassú memóriakártya miatt van? noname, a géphez kaptam (1 gigabájtosat bár az reklama újságba csak 512 volt, szal jol jartam v. mégsem?)
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
Akiknek tesztképek kellenek:
[link]
Egyértelműen a legjobb választás kategóriájában.Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Zozzika
csendes tag
Megköszönném, ha vki felrakná a magyar nyelvű leírást más oldalra az A530-hoz vagy postán elküldené nekem!
Lenne még egy kérésem is tönkrement a géphez kapott telepítő CDm. Valaki tudna segíteni,hogy honnan tudnám beszerezni a CANON PhotoStich 3.1 programot? Előre is köszi! -
SnApy
csendes tag
Csá.Akinek kell vmi az A530-as géphez,leírás vagy progik jelezzen a snapy_boy1234@freemail.hu-n és meglátjuk h mit tehetek!
Akinek CANON A530 gépe vagy ehez hasonlo masinája van,azt kérem segitsen abba h mint tok naon közeli képet csinálni.! Mert csinálni tok csk az naon homályos azaz szar
előre is köszi..ha lehet mailon vagy msn en kérném a helpet..thx
csá -
_Gudella
senior tag
Nem tudom az elektronikán mit tudtak változtatni, amitől ennyivel kevesebbet fogyasztana az 530-as, mivel általában a zoom és az autófókusz mikromotorjai eszik a legtöbbet
Úgy tudom a DIGIC II processzor fogyaszt jóval kevesebbet az elődjénél... meg persze gondolom más technológiák is javultak az elmúlt években
[Szerkesztve] -
ferenc999
tag
Igen.Meg ami nem elhanyagolható fogyasztó az LCD.Ezzel is történhetett vmi.De tény ,hogy nekem a lemerült 4db aksit mit kivettem az A60-bol, abbol 2-vel elment több mint 1 hétig az 530.
A fehér legsötétebb árnyalata a fekete...
-
defter
csendes tag
sziasztok!
egy ilyen gép vásárlását fontolgatom, de még nem avgyok biztos a dolgomban. tudnátok pár saját képet mutatni?
előre is köszönöm -
defter
csendes tag
válasz --=Zolee=-- #41 üzenetére
a bizonytalanságom oka az hogy 45ezerért lehet kapni S60-st is, és ott van még az A610-s... de ha már a 610 árkategóriájába kerülök akkor ott a fujis5600 és a kodak z740... de ezek már nagyobbak... szóval nem tudok dönteni
mailcím: defterKUKACfreemail.hu
és köszi a képeket! -
rex007
csendes tag
sziasztok! nekem is pont ilyen gépem van... tegnapjött meg az edigitaltól.
Több kép is volt a kezem között és mindnél más a kép letöltése. Én szeretném elkerülni a zoom browsert, mert zavar nem lehet valahogy a total commanderemmel ???
feltettem az 1ik progit. a cdről de nem jelenik meg a commanderben meghajtóként....
Előre is köszi és sok szép fényképet nektek...
REx007 -
bonobo
csendes tag
Sziasztok!
Most már nekem is a530 van!
Csak attól vagyok kicsit szomorú, hogy manual módban is csak két féle blende választható, amik persze különbözőek a zoom poziciótól függően. -
rex007
csendes tag
Összeszoktam már a géppel éa a letöltés sem gáz már. Bár a manuális beállítások még nincsenek pontosan a kezemben /kezdő wok/ de szorgalmasan gyakorolok...
Általában Auto módban is jók a képei... Tehát elégedett vagyok...
[Szerkesztve] -
Pitu
aktív tag
Üdv!
A gép fém/műanyag vázas? -
perempe
addikt
[link]
Én még a Canon PowerShot A40-hez használtam a Downloader-t. (Más nem Plug and Play digitális kamerákhoz is jól jöhet. Hasznosabb ezzel letöltöeni a gépre a képeket, ha nincs kártyaolvasó. Mindössze 1,5 MB. Az Install CD-t a program után nem használtam.)
Persze jól jöhet még mellé egy IrfanView, vagy hasonló.
A mostani Canon fényképezőgépek már mind 'Plug and Play'-ek?
[Szerkesztve]* Brahms: 4. szimfónia *
-
Pitu
aktív tag
a video max hossza tényleg 30mp?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest