- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laragirl83
őstag
-
KaitouP
nagyúr
válasz Phobion #1852 üzenetére
Egyrészt lehet az, amit laragirl említett. Ezek valós gyártók bejegyzett termékei, nem biztos, hogy licensz birtokában vannak a fejlesztők. A másik lehetséges ok, hogy egy modellnek több neve is van, vagy később megváltoztatták. Itt inkább előbbiről lehet szó, legalábbis a Wikipédiás adatlap szerint nem tud más néven variánsa, sem későbbi generációi: [link]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
laceszgamer
addikt
Asszem ahogy kijön a teljes, érdemes lesz egy táblázatot összedobni a fegyverek valódi neveivel.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz laceszgamer #1856 üzenetére
Egy ilyesmi work in progress az összefoglalóba.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Chrys_
addikt
Melyik nap lehet kezdeni előrendelés esetén solo mode-t?
-
Chrys_
addikt
válasz kill_switch #1866 üzenetére
uhh ok thx, nem tudom, honnan vettem a 23-t (azt hiszem a battle.net kliensben volt valami dátum)
-
geckowize
őstag
válasz KaitouP #1858 üzenetére
Mivel engem is érdekel ez a "milyen valódi fegyveren alapul" téma, ezért összedobtam elsősorban a baráti körömnek egy ilyet:
Forrás:
- imfdb.org
- callofduty.fandom.comNyilván azért csak BOCW, MW19, BO2, MW3, MW2, MW1 van feltüntetve, mert ezekkel játszottunk a baráti körrel, de terveztem bővíteni további részekkel is.
Hibák is biztos vannak benne, minden konstruktív kritikát szívesen fogadok.
Majd ha kijön a teljes game, akkor biztosan updatelem.
Ja, és még a "miért vannak ilyen hülye fegyvernevek" témához:
Video game maker drops gun makers, not their gunsRöviden, tömören: elvileg nem a licensz miatt, hanem azért, mert nem akarják reklámozni a fegyvergyártó cégeket. Részben az USÁ-ban történt school shootingok és egyéb miatt nem, mert hogy Vér Istvánnak megtetszett az MW2-ben a G18 akimbo és emiatt ment be másnap a suliba szétsprézni mindenkit vele, nem azért mert pszichiátriai eset.
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz geckowize #1870 üzenetére
"elvileg nem a licensz miatt, hanem azért, mert nem akarják reklámozni a fegyvergyártó cégeket. "
Attól még megtarthatták volna az MW2019-ben lévő neveket, hogy ne kelljen megint bogarász, hogy mi micsoda.
Mindig variálni kell valamin..." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
geckowize
őstag
A legtöbb MW2019-ben lévő fegyver ugyanazzal a névvel van, néhány kivétellel:
- PP19 Bizon -> K-Bloc
- MP7 -> LMP (lol)
- 725 -> Lockwood 725
- X16 (Glock 21)-> X12 (Glock 17) (bár ugye nem ugyanaz a fegyver, valamennyire ide illik)#1873 KaitouP:
Nyugodtan rakd be az összefoglalóba, megtiszteltetés lenne.Észrevettem, hogy a PH!-ra feltöltéskor eléggé butított a minőségen, itt van a high-res:
[link] -
KaitouP
nagyúr
válasz geckowize #1875 üzenetére
Rendben! (A következő az lett volna hogy dobj belőle egy magasabb felbontásút, de olvastál a fejemben. )
Nyitok egy külön összefoglaló pontot külön a topiklakók által készített guide-ok, érdekességek összeszedésére. Ha van másnak is olyan contentje, ami témához kapcsolódik és úgy érzi, hogy valamilyen módon a közönség javát (vagy a topik színvonalát) szolgálja, ne tartsa vissza, megnézzük, megbeszéljük, és ha olyan, beépítjük az összefoglalóba (nicknév megjelöléssel).
-
batai15
félisten
Ha már fegyverek aug , vagy famas lesz esetleg ?
-
3L1T3
addikt
Na kezdődik..
There are real footballers that will be playable characters in #MW2
- Messi
- Neymar
- Pogba“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Corpuscle
őstag
-
3L1T3
addikt
válasz Corpuscle #1885 üzenetére
Annyira kivagyok ezektől, hogy elgondolkoztam azon nem veszem meg. Vanguard is olyan volt amilyen, de élveztem majd amikor szaladt felém a mumus rózsaszín kar98-al ott töröltem le a francba az egészet. Öreg vagyok már bohócnak.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Jakesz
addikt
-
3L1T3
addikt
Nyilvánvaló, de lehetne ezt úgy is tenni, hogy ne üssön el a setuptól. Marha jó lesz itt is mumust meg karácsonyfának öltözött gyökereket lőni, meg majd jönnek a nem létező fegyverek meg a lézer lövedékek.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Jakesz
addikt
A gyerekeket kell megszólítaniuk, márpedig őket nem érdekelné annyira a különféle a terepmintás skin. A felnőttek jelentős részét meg hidegen hagyják ezek a kozmetikai cuccok, nemhogy még fizessenek is értük. Vannak kiadók, ahol a profitmaximalizálás nem megy át ilyen szintű mélységekbe, de azt nem az Activision által kiadott játékok között kell keresni.
-
kill_switch
senior tag
Nagyon sok éve vannak már skinek és camo szintezés a CoD-okba... Most komolyan, mi volt az elképzelést? Majd azt mondják, hogy á, most inkább nem kell az a konténernyi pénz amit behoz? Ráadásul live service játék, ti mivel dobnátok fel hónapról hónapra? Nyilván pályamennyiségben nem nagyon lehet elrugaszkodni, mert így is vernyákol mindenki, hogy hány száz gb már az egész, valószínűleg ez a következő érában sem lesz máshogy, sőt, valószínűleg még több helyigénye lesz a csomagnak. Sajnos gondolniuk kell a series S szintű játékosokra is, akiknél nem árt ha ráférnek a gépre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külpolitika
- Androidos tablet topic
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest