Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shotika

    őstag

    válasz Spizzi #11233 üzenetére

    Én is megnéztem az legtöbb eladott Codok listáját, és azt tegyük hozzá, hogy a MW2019-ből 30 milliót adtak el, de a CW-ből is :D
    A 10 legtöbb eladottból 4 Black Ops játék, 3 MW, és még az AW is felfért a listára :D
    A számok nem hazudnak.

    "Lehet persze azon vitatkozni, hogy sürgetve volt és nem sok idő jutott fejlesztésre, csak az a gond, hogy ez engem mint végfelhasználót kicsit sem érdekel..."
    Engem se érdekelne, de ugye te a Treyarchot szidtad a CW miatt, pedig ebben leginkább az Activision volt a ludas. Az pedig, hogy mennyiért adják, azt a kiadó dönti el. Ott volt a béta arra, hogy ki lehessen próbálni.

    "Egyébként ha jól emlékszem a Sledge is valami teljesen más játékon dolgozott és 2020 közepe-vége tájékán kapták az infót, hogy álljanak neki a Vanguardnak, az sem kapott több fejlesztési időt, mégis többé-kevésbé tudta hozni az MW2019 technikai színvonalát és maga a gameplay is azt próbálta másolni"
    Persze, hogy hozta a hasonló techet, de ugye az is az MW2019 engine-re készült.

    "Mondjuk a BO1 az brutálisan bejött, na ott abszolút meg volt mindig is ez a sötét, dark, háborús hangulat és az pont az MW2 és 3 között jelent meg, de technikailag fejlettebb volt a mind a kettőnél."
    Nos ez nem pont így van. Az MW2 IW4, az MW3 IW5 engine, míg a Black Ops IW3 volt.

    "a jövő évi Black Ops annyi fejlesztési időt kap mint még soha egyetlen epizód sem (4 év, 2020->2024) szóval az elvárásokat igenis lehet feljebb tornázni, nem szeretnék meglátni, olyan hülyeségeket benne mint amivel a BOCW-t k*rták tele. Arról nem is beszélve, hogy a tavalyi COD NEXT környékén bejelentették, hogy innentől jó ideig minden epizód IW 9 motorra fog épülni (MWII debut), tehát a Treyarch a 0. perctől kezdve egy olyan minőségi alapot kapott a kezébe amihez ha hozzányúl, és itt most gondolok elsőrsorban a gunplay-re, grafikára, minden apró kis részletre, hogy lövéskor a fegyver visszarugásának hatására a tus nem szalad bele a vállba hanem a vállal együtt mozog stb"
    Ha MW2019 vagy hasonló mechanizmusokat vársz egy esetleges új Black Opstól, nagy valószínűséggel csalódni fogsz, mert eddig is nagyon elütött a két sorozat egymástól, és szerintem a jövőben is meg fogják tartani ezt az irányt.
    A CW idejében szerintem a legnagyobb gond az volt, hogy megpróbálták beleerőltetni a Warzone-ba, és ez sokkal jobban kihozta a két sorozat merőben eltérő stílusát. A BO-kra az aréna shooter jelleg inkább jellemző, míg az MW-knek ez a Warzone féle taktikusabb vonal fekszik. (meg a BO-nál ott van a Zombi mód, ami lényegében egy plusz játékká nőtte ki magát - na az is elég furán hatna egy MW féle közegben)

    Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ

Új hozzászólás Aktív témák