- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz Aldo Novares #29330 üzenetére
Noti + Yitch CFG.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
pr1mzejEE
addikt
válasz Aldo Novares #29350 üzenetére
Szia, jó olvasni, hogy ilyen lelkes vagy. Sajnos azóta a játék tele lett csalóval és az etikett is megváltozott. A régi játékhangulat már csak elenyészve található meg a szervereken.
Ennek ellenére sok sikert kívánok neked. ( A videó is jó )
Egyébként tényleg az égegyadta világon semmi köze az órának a skillhez. Bár 4600-nál sejti az ember, hogy nem kutyaütő Ez inkább akkor vicces, mikor mondják, hogy van 800 órám és kell tgf..[ Szerkesztve ]
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
csibe1
addikt
válasz Aldo Novares #29354 üzenetére
Gondolom x-el nyomta,és ott az adatlapján jól mutatott a "játszott órák száma",
meg biztos nagyobb volt tőle az ebroki is." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz Aldo Novares #29356 üzenetére
Ezerpárszáz óra után meguntam az xfire hülyeségeit,rámozdult a telepítőjére a virusírtó,
aztán áttértem inkább a Qtrackerre." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
pr1mzejEE
addikt
válasz Aldo Novares #29353 üzenetére
Tudom, tudom. 5 évig cod2-vel toltam, ott viszont elég magas szinten is időnként.
Cod4 ilyen-olyan okok miatt nem jött össze, nekem "csak" 1500 órám van, de lőni jól lövök és minden mapot elég pontosan ismerek nadekkel meg minden. 2 hetente 1x-2x felmegyek a netsky csipa szerverére és ott általában első szoktam lenni, pedig többet nem is cod4ezek na mindegy, eléggé inaktív lettem már én is.
Elvileg CS:GO-t tolnánk most a teamemmel, de kb mindent elmond az hogy megvettük 1 hónapja és van 40 óránk azóta benne..[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
válasz Aldo Novares #29361 üzenetére
Ott mixeltem épp, de akikkel játszottam highok voltak, viszont az enemy talán med jóindulattal fogalmam sincs, hol találták én csak mentem
G4ula84: be lehet állítani: cl_righthand 0
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest