Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AAntii

    őstag

    Hogyha a call of duty bármelyik részénél a valósággal jöttök, akkor szerintem ti nem ezen a bolygón éltek. :) A valóságban az emberek perkeket állítanak be, mielőtt indulnak a csatába, ezek hatására fél másodperc alatt tárat cserélnek, egy lmg-t, meg egy assault fegyvert visznek a hátukon a teljes menetfelszerelésen felül overkill esetében, gyorsabban előkapják a fegyvert, mint bármelyik spagettiwesztern hősei és még sorolhatnám. Még valami a valóssággal kapcsolatban: ha a valóságban valaki sniperrel megy, akkor kiépíti magának a legjobb fedezéket, amit az adott terep lehetővé tesz számára és ha példának okáért a vietnámiak, afgánok vagy éppen az irakiak messziről azt ordibálják, hogy kemper, akkor sem történik semmi, mivel mire kimondja az emberünk már rég kettészakította egy lövedék.
    Annak ellenére, hogy sniperrel tolom már cod2 óta nem ragaszkodom hozzá, mivel egy assault/smg/lmg fegyverrel ugyanúgy tudok aprítani, mint ti, szóval nem okoz gondot váltani, szóval kivennék az egész játékból sem okozna problémát nekem, de ezekkel a hozzászólásokkal 80% szerencse van egy-egy találatban, túl erős fegyver, célozni sem kell és társai egyszerűen nem tudok egyetérteni.
    Baromi nagy szerencse, hogy a lobbyrendszer miatt nem vagyunk ráutalva semelyik admin hóbortjára sem, így mindenki azzal a fegyverrel játszik, amivel tud, amihez kedve van és nem szól bele senki :)

    Ha a QS valami bugnak a következménye, akkor az a bug a modern warfare óta adott, mivel azokkal is ugyanúgy lehetett lőni, mint azóta bármelyikben.

    @Lamacube: ezeken a pályákon például abszolút használható: bakaara, resistance, seatwon, village, interchange és mission. Kempelve meg ugyebár mindenhol, már csak azért is, mert ha valaki kempel akkor uspvel is meg fog ölni, nem csak valamelyik mesterlövész puskával.

    [ Szerkesztve ]

    "Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."

Új hozzászólás Aktív témák