Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AAntii

    őstag

    válasz LackoMester #10888 üzenetére

    @Lackomester
    A srácok azért tettek ki, mert vesztésre álltak és nem tudták elfogadni a tényt, hogy egy random csapat is lehet jobb náluk és nem akarták megszakítani az mw3sa-val összehozott győzelmi sorozatukat. Itt nem beszólásról van szó, csupán közölte Pepe az arra vonatkozó tényeket, hogy milyen stílusban kommunikál a nagy csapat és mire használja a korábban leírtak alapján csak az akimbosok és a csalók ellen használ banolót. Nem árt, ha tudja a topik összes olvasója, hogy egy-egy hozzászólás mögött milyen emberek állnak.

    @Svájcinéger:
    Másodjára is kitett az épp aktuális host, ha nem te voltál, akkor kérdezd meg róla a cimborád. Azért nem érzem magam szarházinak, hogy annyit írtam neked, hogy "okoska", miután a barátomat lecsalóztad. Ha 38 éves vagy és rosszul esett, akkor a korodra való tekintettel talán érettebben is kezelhetted volna a felmerült problémát. Most sem érzem magam annak, azért mert úton Németországba nem tudja olvasni a magvas gondolatok és emiatt reagálni sem tud rájuk és helyette megteszem én. Ha valaki emiatt szarházi lenne, akkor az összes többi ember a felsorolt triót leszámítva aki ebben a témában megnyilvánul szintén az az álláspontod alapján.

    A játék közben kialakult flamewarnak az ember nem örül, de azt tekinthetjük a játék x körönként előforduló szerves részének. Azt azonban nem, hogy kidobjanak egy lobbyból és a programmal visszaélő figura miatt várjunk perceket, míg bedob minket egy újba. Hogyha erre az activision programozó lehetőséget akartak volna adni, akkor gondolom a program is integrált része lett volna és lenne a játéknak, de ez nem így van. Addig, míg csalók kidobására használja valaki, valamennyire meg lehet érteni, de joga még ekkor sincs hozzá, csak lehetősége. Más a helyzet akkor, hogyha csak a vesztes partyk kozmetikázása a cél, mert ennyi erővel cheatelhetne is.

    @Lorenzo: Mivel nem tudjuk, hogy hármótok közül ki volt a host és ki kezelte a programot, emiatt szerepelt három név a felsorolásban. Ha nem te voltál és semmi közöd nem volt az egész eljáráshoz, akkor engedd meg, hogy elnézést kérjek. Elnézést! :R :B

    [ Szerkesztve ]

    "Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."

Új hozzászólás Aktív témák