Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hampidampi

    őstag

    válasz konyvmoly2 #1401 üzenetére

    "szeretném úgy megkapni a calibre könyvtármappájában a könyveket, hogy elöl legyen a szerző, utána a cím. "
    A Calibre Libraryban lévő file-ok/könyvtárak neveit, szerkezetét nem tudod módosítani, de neked ez nem is kell. Egyszerűen csatlakoztasd az olvasódat és nyomd a küldés eszközre gombot. Ha alapértelmezett kimenetnek az epubot állítottad be, akkor átkonvertálja és átmásolja a könyvet. Ennek viszont a formátumát a Beállítások / Importálás/Exportálás / Könyvek küldése eszközre alatt tudod beállítani. A sablonszerkesztőben a megadott példák szerint.

    "A calibrében, a beállításokban van egy rész, a "könyvek lemezre mentése". Itt próbáltam már megfordítani a sorrendet, de rá se hederít, hogy én mit akarok. Valamit nyilván teljesen nem értek."
    Igen ez a funkció akkor kell, ha az E-könyvek exportálása a Calibre könyvtárból (kék floppy ikon) funkciót használod. Mondjuk pendrive-ra mentesz ki könyveket, vagy olyan olvasóra, amit a Calibre nem ismer fel, csak mint háttértárat.

    "kimeneti readerek között nem szerepelnek a Pocketbookok, csak kettő, nekem persze teljesen más típusok vannak. Honnan lehet megjeleníteni köztük mondjuk a HD-t, a Touch Lux 2-t, a Basic 2-t, hogy az ezeréves és most is legjobban szeretett 301-esről ne is beszéljek?"
    A kimeneti beállításoknál egyszerűen azt az olvasót válaszd ki típustól függetlenül, amelynek a felbontása megegyezik a tiéddel (810*1180 vagy 825*1200). Egyébiránt lényegtelen.

Új hozzászólás Aktív témák