- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntsnts
csendes tag
válasz Viktor0610 #19850 üzenetére
De, koszi
Nem tudtam h van limit
Azert valami uzenet johetne ilyenkor hogy emiatt nem lett mentve -
devil-k
nagyúr
iOS 16.2. (20C65) és Safari alól szinte elérhetetlen a PH, Logout, Hardverapró, Mobilaréna. Nagyon ritkán jön be bármelyik oldal is. Chrome alól nincs ilyen hiba.
- mozi bolondéria -
-
MODERÁTOR
-
devil-k
nagyúr
válasz Viktor0610 #19854 üzenetére
Igen. Ez így van. De meddig nem lehet használni a privát átjátszót?
- mozi bolondéria -
-
válasz VinoRosso #19852 üzenetére
Azért ez elég nyilvánvaléó ami privát VPN alatt van, azt elérni sem lehet kívülről, így DoS-olni sem. De magát a VPN bemenőpontját igen.
Én az otthoni VPN-ről beszélek, amit csak arra használnak, hogy rejtsék az IP-jüket. Annak gyakorlatilag nulla értelme van alapvető biztonsági szempontból.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
Raymond
félisten
A Carmack hir topicja nalam elerhetetlen tegnap ota amiota kijott a hir (410 Gone - Az oldal valaha létezett, de nemrég törlésre került) de latom a Multimedia szekcioban hogy ott van [link] es hogy jonnek uj hozzaszolasok.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
ledgeri
nagyúr
Volt egyilyenem normál beléptetés utáni első hsz íráskor
De a topikot átolvasva betudom az aktuális problémának... (Lap duplikálás és duplikátumon való hsz posztolás ment.)// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
válasz MasterMark #19865 üzenetére
Még nincs, de majd lesz. Nyilván ha lenne, akkor egyszerűbb lett volna a helyzet. Csak nem egy pillanat átállni rá, meg eddig nem is volt rá szükség.
Make Asia Great Again!
-
fagylalt
senior tag
Sziasztok!
Otthoni hálózatról a lapcsalád egyik oldalát sem tudom elérni, viszont mobilnetről megfelelően betöltődik. Elképzelhető, hogy a DDOS támodás kapcsán valamiért a publikus IP-m blokkolva lett? Pingre jön válasz, viszont Firefox-ban és Chrome-ban is egyaránt “A webhely nem érhető el” hibaüzenetet kapok.
-
MODERÁTOR
válasz fagylalt #19867 üzenetére
Szia!
Itt olvasd le az IP-címedet, és csekkold ezen az oldalon.
X Bad IP
This IP has been marked as Bad IP (Hosting, Proxy, VPN ...)Az ilyen IP-címek automatikusan blokkolva vannak a lapcsalád oldalain.
-
fagylalt
senior tag
válasz Kendek #19870 üzenetére
Értem, pár nappal (tegnap-tegnap előttig(?)) ezelőtt nem volt problémám az eléréssel VPN-en keresztül. Tor böngészőről nem tudok nyilatkozni.
Viszont ez csak arra enged következtetni, hogy egy “jó” IP-vel kerülhettem tiltólistára, ami viszont szomorú. Lényegében csak ez az egyetlen közös pont a történetben.
Tudok bármit tenni, hogy újból elérhessem a lapcsaládot az otthoni hálozatomról?
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz lezso6 #19866 üzenetére
Bár úgy sem ér semmit, én ezúton is kérném, hogy lehetőleg ne recapcha legyen!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
addikt
-
MasterMark
titán
válasz ledgeri #19875 üzenetére
A Cloudflare challange-je elég jó. Az nem idegesít captcha-val ha nem muszáj, más dolgokból is ki tudja találni ha nem bot vagy, és akkor egy pár mp-es csekkoló oldal után magától tovább enged. Ennek vannak szintjei és csak a legvégén kér captcha-t ha nem tudja kitalálni mi van [link]
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
ledgeri
nagyúr
válasz MasterMark #19878 üzenetére
A legjobban ennél meg azt tetszik mikor megnyilik, és refresh-loopban tör ki.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
MODERÁTOR
-
fagylalt
senior tag
válasz Kendek #19872 üzenetére
Valószínűleg az lehetett a Tor böngészős próbálkozásom (bár az oldal nem töltött be és így bejelentkezni sem tudtam). Az imént újból megpróbáltam onnan, hogy azonosítani lehessen.
lezso6: Ha majd rá tudnál nézni a szabadidődben, azért nagyon hálás lennék. Előre is köszönöm!
Lackooo84: Tudomásom szerint lehet kérni szép felárért cserébe, viszont nincs statikus IP-m és nincs ötletem, hogy lehetne új IP-t kapni a szolgáltatótól (Vodafone).
-
addikt
válasz Intruder2k5 #19884 üzenetére
Jó lenne, mert nagyon akar valamit az ember, már 3 üzenetet is írt
-
lugosi
MODERÁTOR
Csak egy visszajelzés, hátha hasznos. Ugyanazon a wifin iphone-ról nem, ipad-ről viszont működik icloud privát átjátszóval a fórum.
-
MODERÁTOR
-
gyulaszu
senior tag
válasz Viktor0610 #19890 üzenetére
Ugyanazon a wifin ugyanannak kellene lennie (kintről nézve)
gyulaszu
-
ledgeri
nagyúr
válasz MasterMark #19880 üzenetére
"normális" ... inkább "átlagos"...
-
törölt tag
Nem új bug, csak egy kiegészítés. Korábban amikor jeleztem, hogy ha elkezdek egy hsz-t vagy üzenetet megírni, esetleg egy hirdetést feladni, de elhúzódnak a dolgok, és később folytatnám, utána már nem engedi elküldeni az üzenetet / föladni a hirdetést, mert azt írja ki, hogy nem vagyok bejelentkezve. Persze be vagyok jelentkezve ugyanúgy, mert ugyanebben a böngészőben másik fülön (lapon) simán meg tudom csinálni a műveletet (üzenet/hsz elküldése, illetve hirdetés feladása), tehát ott már nem kéri, hogy jelentkezzek be újra.
Szóval amit még soha nem próbáltam, hogy ilyenkor megpróbálok bejelentkezni (nem láttam értelmét, hiszen a másik böngészőfülön/lapon azonnal el tudtam küldeni ilyenkor is a hsz-t, akkor meg minek húznám az időt azzal, hogy újra bejelentkezek?). Na most viszont kipróbáltam, hogy bejelentkezek neki, hátha úgy már tudom folytatni a dolgokat az aktuális szerkesztőben is. Hát nem, mert nem enged bejelentkezni, a következő hibaüzenetet írja ki:
"Nem sikerült belépni! Engedélyezve vannak a sütik?
Helyesen van beállítva a rendszeridő és az időzóna?"[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz #24845312 #19894 üzenetére
Én is ezzel jöttem a #19864-ban... Akkor viszont nam akkori event féle cucc...
-
gregory91
senior tag
-
őstag
Boldog karácsonyt mindenkinek!
A Logout.hu csak nálam "töltődik" be így:
https://track.adform.net/forum/index.html
FireFox böngészőn?[ Szerkesztve ]
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
MODERÁTOR
válasz SchumiBácsi #19897 üzenetére
Üdv!
Azt nem tudom mi van a linked alatt, de nálam hibátlanul megy a logout.hu.
-
MODERÁTOR
-
őstag
Hello! A mentett könyvjelzőre klikkelek és a https://logout.hu/forum/index.html átalakul ezzé: https://track.adform.net/forum/index.html
Adblock nincs hatással rá, mert kikapcsolt állapotába is így jön be. Másik böngészőn jó...
Amúgy FireFox-on már 1-2hete egyre sűrűbben adott 404-et a Logoutra, pár napja meg "adform" van, egyetlen képponttal a lap közepén.
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest