- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Blackview tudja, hol szeret a cápa
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz Ace owner #43850 üzenetére
En evekig autoztam klima es szervo nelkul, raadasul voltam olyan badass, h a szervo nelkuli autot megultettem es oltari szeles papucsok voltak rajta, de abbol kinottem mar.
amugy szerintem az en igenyeim nem tul magasak az auto vonatkozasaban, (azon tul, h csak nemet kell) kiveve a 4kullos kormanyt, de arrol kenytelen leszek lemondani, mert nem ertem a gyarakat. Miert szoktak le a nagy elegans autoknal a 4kullos kormanyrol? Egy 7es bmw 3kullos kormannyal? HuJek?Anevem: a fejegysegbol nem kell tul komoly. Jo hangszorok kellenek (imadom, hogy az enyemben van 10+gyari pici melynyomo). Semmi mp3. Csak audio cd
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
válasz Earl_Muttley #43853 üzenetére
Amugy a 90es legvege es 2000es evek eleje volt nemet also kozepkategoriasok fenykora
-
Magnum_
nagyúr
válasz bandus #43858 üzenetére
Neked pont az enyem lenne a legjobb
Qru-ra ne hallgass, nem ert az autokhoz a golf V nem facelift, tok uj alapokra epitettek.
a golfV egy igen jo konstrukcio (GolfV eleju Jettam volt, amig el nem loptak), nyugodtan mehet benzin motorral, azt legalabb fent lehet tartani, az 1.6eleg ide, az en kocsim nagyobb, de az is 1.6. Az egy jo valasztas, minosegi anyagokkal, jo supporttal, dizelt nem ajanlom, ha csak nem mesz evi 40k km-t (nem mesz ugyse), a fenntartasa halal, ez a megy-nemmegy dolog meg fassag, mert a turbodizelekben van nyomatek, de ugyanolyan eros benzin motor meg mindig tobbet er szerintem.
ceedet felejtsd el, nalunk csak az van, meg Optima, volt fonokomet vezettem 1-2x, 2013 novemberi, de 1000x inkabb az en 13 eves autom.[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz Earl_Muttley #43866 üzenetére
amúgy engem is. bár ez még tűrhető
-
Magnum_
nagyúr
17.590,- mert a HOl MI bordiszmuben 20% price cut van (nem glamúr, csak ugy, de ha valaki lemaradna, joy napok miatt is lesz -20% kupon nelkul)
#borgues
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #43899 üzenetére
ez nem lakkcipo.
bemattul, ha nem megfeleloen tisztitom.
az orra utan a mintazat miatt ezen kevesbe feltuno, ha megtorik.
egy masik feketem nem ilyen, azon jobban latszik, ahol megtort.
Detto ugyanez van barnaban, azon nem.latszik a tores, ahogy lepek.
a csajomnak olyan ballonkabatot vettem, besz.rsz.I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
válasz GabN73 #43906 üzenetére
nekem az meg mán idén nem lesz. kövi hónapban még veszek egy ilyen barnát. meg az Ikeában egy cipős szekrényt, hogy elférjünk. 9k-ért láttam egyet. persze vasárnap zárva.
meg terveznék egy órát is (nem annyira drága, de most ki van számolva minden), hogy bsszmeg.
és el kell kezdenem tanulni, mert május közepétől feszített tempó a vizsgák miatt.
talán a melóval se fogok elúszni, mint a szar, a héten sokat előre dolgoztam, még a köv. héten ugyanezt tervezem, aztán utána semmi túlóra![ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz CoolBoy323 #43918 üzenetére
Van olyan oram, ami elado, de nem az, amit lattal
de mondtam, hogy honnan tudsz okos aron olyat.Kit mit tol? En minnya nezem a fifty shadet
-
Magnum_
nagyúr
qrva bolt bezárás. ma lenne időm autót mosni, elmentem volna teszkóba pár autóápolási cuccért, benzinkúton nem veszem meg 10x-es áron.
-
Magnum_
nagyúr
Asia Kenter es Dekatlon ma nix nyitva, ugye?
-
-
Magnum_
nagyúr
desszert (majdnem egy masik kepre boktem a feltoltesnel, de a desszert cim ala befert volna)
Tomcsi: thxxxx
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
Sracok! Emlekeztek meg a 2014 dec 23. Napjan vasarolt gyonyoru elegans Casio oramra?
Igen? Nagyon jo. Szerencsetek van, megvehetitek nyomott aron a hibatlan orat dobozaban.
4.500,- Ft.
Egy elegans alkalmi ora mindenkinek kell, plane ennyiert.A Guess órám is eladó! 8.500,. Ft!
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz CoolBoy323 #43972 üzenetére
A tied nagy volt ram :-) (a tied amugy b.szott vastag is ) jo lenne ha ilyen szep orak lennenek kisebb meretben is.
lenne egy 38mm-s diver, ami kellene elegge[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz Mercutio_ #43974 üzenetére
amúgy azok 42-esek, Szabika dunakanyaros képén is látszik, hogy picit nagy (ettől függetlenül egyszer lesz egy olyanom,vagy ilyen Rolex), viszont ezen az órán megvan minden, ami kell, nagyon bevált a kék, a többit nem igen hordom, holnap adom el az egyiket (amit itt nem hirdettem meg)
mercedes kismutató lett a szívem csücske.[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz Mercutio_ #43977 üzenetére
Amit linkeltem, az kicsit diver is, kicsit panda is, meg mercedes-hand, meg jo meret.
Na, csak raporogtel... :-)
Csak olyan ez az ora dolog nalam, mint az auto meg telefon: csak egyet tudom igazan szeretni. Van 1, ami "igazan en vagyok". erted.I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
válasz Balathruin #43988 üzenetére
Tudod, ha olyan klasszik, 2 tengelyes, 4kereku lenne,,amit magara a cipore kell rafuzni, tudod, mint abban a bud es terrence filmben, aminek az elejen a terrence korizott, aztan a kamionos bud felvette... na, ha olyan lenne, akkor mar az enyem lenne es csatolnam a makkos cipore, az valoban stilus lenne.
de igy???I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
Felugyeletnek statisztikat kell gyartanom.. az mi???? Utalom!!!! Szamok + tablazatok nalam annyira nem menő.
Melack: ugy ugy
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz Mercutio_ #44004 üzenetére
Brada. Pint ez a bajom. Nincs lrtjogosultsaga az atmeneti kabatnak. Vegyel a zako ala egy kardigant, ha nagyin kell, de bkv-zol. Azon meg meleg van.
En is szeretnek egy ballonkabatot de NINCS letjogosultsaga.De akkor esetleg ballonKabat. De sokat ne adj ki erte, azert a max 1 hetert. Szoval H&M. Neg a Zarat se mondom, max nyaron learazva.
cunda esetleg. Ha van.
asia kenter.I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
Sracok. 1 orat eladtam ma, DE meg van elado!
Biztos kell valakinek elegans, csodalatos Casio hibatlan allapotban, dobozaval 4.500JMF osszegert!
Vigyetek, mert ma veszek egy masikat.Van itt meg elado, tomor szemes, hibatlan Guess ora frissen felpolirozva! Nektek csak 8.000,-!
Vigyetek, mert veszek ma masikat.I humbly and respectfully decline™
-
-
Magnum_
nagyúr
szekreny beuzemelve. De utalok legozni
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
pár napja ugye téma volt az erkélyre a tároló.
lemértem,semmi nem fér el nálam, de ez amúgy praktikus lenne.
de báz, 40k????[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
Mercu tesztelte a Bankcenter tamp&pull kavezojat, remelhetoleg tetszett neki es jon maskor is.
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #44071 üzenetére
Sotetbarna csak szar kep... de amugy illik oda, fasza, osszhangban van a tobbi ikeas butorral, jo lett. Megnezed elobe'? :-)
Lehet h megse lesz az a parketta az erkelyre, mert en mindig felmosom, heti 1x minimum de inkabb 2x, ezt meg nem tudnam ugy tisztan tartani, por meg ugye van es az erkely sokat van hasznalva (szeoen be van rendezve egyebkent, ez lenne a korona rajta, de lehet, h nem praktikus a tisztitas miatt)I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #44074 üzenetére
En is meg lennek love, ha a kisokosbol kellene keritenem jo kis villanyaszt, jobb, hogy van egy cool boy itt, aki keni vagja a szakma csinjat binjat, pl.
de van mas is.
van itt zseni notevookszervizes is plMercu: merd le a fulek tavolsagat es kapsz tolem egy kepet h milyen szijaim vannak. Tul sokat rendeltem, van meg olyan ami origi csomagolasban van. Ha jo pl a diverre meretben es tetszik, jovo heten felpattintom ra. Pedig benne van a tarcamban a szerszam is.. szoval este meret es kuldom a kepeket
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #44079 üzenetére
Nem szednem fel. Nincs hely hol tarolni. Seprum sincs. Felmosok. ennyi. case closed
Minek tartjatok meg a cipos dobozokat?
A panelekben az volt a szokas, h a folyoso vegen van beugro, hutoszekrenynek. Elbszott egy tervezes. Na en oda csinaltattam beepitett szekrenyt. Alul van hely a ruhaszaritonak, porszivonak, felmosonak, vasalodeszkanak. Es az ennyi. Felul meg az ilyen dolgok,,mint karacsonyi diszek, robotgep stb. Ennyim mas hely nincs 50nm-en ha lakhatonak akarom megtartani
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #44094 üzenetére
Erkelyen nem tarolok ilyet telen se, szemeteszsakban se. Haklis vagyok erre, na.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gamer PC (I713700KF,RTX4070TI,1TB M.2,32gb D4,RGB) 2ÉV Garancia!Beszámitás OK!
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
- Thrustmaster T300 Ferrari alcantara t-lcm pedálal
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest