Hirdetés
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A Blackview tudja, hol szeret a cápa
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
Fel fog szabadulni a melohelyemen egy masik osztalyon unit leader pozi. De profilomba illik. De a jelenlegi fonokom megteheti, h nem enged el. De akkor benne van, h ellehetetleniti a helyzetem.
Mit tegyek?
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
Bankar mulato zseni volt. De megint eljottem, mire beindult. Minden massal kapcs irok hnap reggel. Sleep well bradaZ
-
Magnum_
nagyúr
kollegákkal 2 búz meló után. új kislány (25) nagyon kéne, de nem él.. művész homelessekre bukik. bravó.
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz MrSealRD #35168 üzenetére
ott taliztam szüleimmel.
A Bella Italia nevű helyen ebédeltünk a Főtéren. gyerekek, ez a hely zseni, ha ott jártok, próbáljátok ki. vetekszik a jobb bp.-i olasz éttermekkel. Azért nem egy Porcellino Grasso, de 5öst kapott azért, mert a pincér addig nem kezdte leszedni az asztalt, amig mindenki be nem fejezte. (sajna ez sok helyen már előfordul jobb helyeken is Bp-en). 4 főétel, innivalók, 4 kávé 10k alatt. hibátlan.
és nagyon finom volt minden. anyukám arrabiata spagija és apám fruttidimare spagija is, az én pizzám is B+ volt.persze rakpart megint lezárva, mert télen, decemberben futóverseny van.
mondom a rendőrnek az erzsébet híd lábánál, hogy a carl lutz rkp-n lakom (nyilván nem ott, de meleltte) és nem szeretném a fél várost megkerülni. de azt mondja, hogy sajnálja. oké köszi
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz Mercutio_ #35286 üzenetére
Nem. Nem tudom,;mi van vele az elmult 3 hetben. Komolyan.
Penteken du 3 korul egyeztettunk egy tarsosztallyal egy ugyrol es megegyeztunk, h mit fogok tenni a het folyaman. En ennek mar ma 7.30kor nekialltam, 8.30ra kesz is lettem majdnem, de felmerult egy relevans kerdes es feltettem neki, mint a vezetomnek.
a reakcio az volt h mar keszen kellene lennie. Mondtam h nehezen, hiszen pentek du. egyeztunk meg a hivatovabbrol. Ezen kiakadt, h hazugnak gondolom, hiszen mar hetfon egyeztettunk. Mondtam h nem, mert penteken, raadasul nem ketten voltunk. Na ezutan jott az, h: baszki, egy furdos kurva vagy, majd en megcsinalom. De kiabalva. Erre mondtam h akkor mit keresek itt, tovabba sosem tevesztettem hataridot, valamit nem veszem jo neven ezt. Erre azt mondta, h o a fonok. Mondom senki se vonja ketsegbe, de meg elmondom, hogy.. takarodj! Ok, akor ne hallgass vegig, az negoldas.Termeszetesen megtettem a szukseges lepeseket, de arrol majd kesobb. Elobb jojjon ossze
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz DigitXT #35471 üzenetére
Most fordult meg a fejemben az, hogy de jo is lenne most videken (Pecs <3 ) annyi penzt keresni, mint most itt.
Ha azt mondana egy pecsi ceg most, h ugyanazon osszeg es kozepvezetoi pozi korrekt kilatasokkal.. haaaaat, nem nagyon tudnek aludni, annyra elgondolkodnek...
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #35534 üzenetére
megoldható
GabN: gondolom, ingóságról van szó itt és nem ingatlanról. egy ingóságba (gondolom iphone 130k-ért) ne tetessünk már jelzálogjogot szóval itt nem lenne tul.jog fenntartás. meg egyébként is birtokba kerül a vevő (birtokában lesz a telefon...).. vagy addig vissztartja Balck, amig ki nem futnak a részletek?
szóval remélem, a tanácsadásért a 8k-t nem fizette ki...
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz Magnum_ #35545 üzenetére
ja és még annyi, hogy részletvételi szerződés nincs. (milyen részleteket adsz el, vagy veszel? részletfizetés (paying by installments) van, mint kifejezés) adásvételi szerződés van, ami azt rögzíti, hogy a vevő meghatározott részletekben teljesít így-úgy amúgy és addig tul.jog fenntartás.
no offense, mielőtt bárki félreértené, csak hogy vlamelyest tiszta legyen, de én se fogok belemenni a részletekbe.
ingyen[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gamer PC (I713700KF,RTX4070TI,1TB M.2,32gb D4,RGB) 2ÉV Garancia!Beszámitás OK!
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
- Thrustmaster T300 Ferrari alcantara t-lcm pedálal
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest