- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- A Blackview tudja, hol szeret a cápa
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
Uj csaj a cegnel. Kell.
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
peaches szép hely, jó zenével, csak valamiért 20 alatti, újpalotai alul reprezentált réteg jár s azok kísérői (tudjátok, régi 7es BMW, kokszolt, kigyirt test, kevés haj, sok fux és tetoválás, nem az igényes fajtából )
de legalább +1000Ft-ért nem kell sorban állni
-
-
Magnum_
nagyúr
2012-ben elég hideg tél volt, tavaly sokkal kevesebb volt a fűtésszámlám, meg jobban is éreztem magam. nem bánnék egy ilyen telet megint.
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
'gelt
-
Magnum_
nagyúr
Ugy agonizaltok ezeken a gumikon.. pedig feltetelezem,hogy egy tel alatt (nem bitporkra gondolok, o poweruser) max 5000km-t mentek es max ket videku ut lesz es ne felejtsuk, hogy altalaban az utak takaritva vannak es a futomu meg a vezetesi stilus is soka szamit.
De persze, ki tudja mikor autoztok az alpokban, bar ketlem, hogy bitporkon kivul nagyon elindulna barki a legnagyobb hoban egy tobb ezer km-es utra
En, amig kurva sokatbautopalyaztam az 1tonnas, de 106lovas cliommal, megelegedtem a matador teligumikkal, es abban rendes futomu se volt...
A mostani teligumijaim faszak, de az jart az autohoz. Meg a nyari bridgstone potenza is. De ha vennem kell, tuti megint Nankang NS-2t fogok
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz radi8tor #32725 üzenetére
Hidd el, h en nem kezelem lazan a biztonsagot, sose kezeltem, a tavaly januari balesetem ota plane nem. Csak tok felesleges a - altalanossagban - szutyok futomuvel rendelkezo bevasarlo autok ala olyan draga gumi, ami nek all aranyban az auto kepessegeivel.
Nekem annyira szamit a biztonsag, higy szerintem az en autom bizzonsagosabb, mint a tied.
Pont azert vettem tavaly nyaron azt, ami van. Ellenben azzal, h anyukamek a ford kokuszt preferaltak volna, de a biztonsag keyword oket is meggyozte, pedig idosebb, mint amilyen kokusz kikerult volna.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #32729 üzenetére
Tovabbra is: nekem nincs gagyi szettem. Csak a az 1.4 varosi focus tulajnak nem kell arra az evi 4000km-re a conti wintercontact 3 szerintem, eleg lehet egy olcsobb (de jo) gumi is, inkabb tudja vezetni az autojat.
Es hidd el, inkabb en autozzak mogotted, mint mas
Radi: nekem tok mindegy. Reagalhatsz nyugodtan, ha tudsz, de szerintem nemntudsz, ezert zarod ezzel. Szerintem kozvetve ez is h9zzatartozik.
Pont tegnap dumaltuk ezt Qru-val, h az en automba nyugodtan mehet mar utangyartott olajszuro, ugyis mindig elviszem 10k km-en belul olajcserere. (Najo, majusban 500km-t kicsusztam)
Tovabba gumik: en innen vasarolok: www.gumik.com
Szivesen
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
Amugy nem tom, miert veszitek tamadasnak, leirtam a velemenyem. Sot, jo vagyok hozzatok, feljebb a link, hogy ha a 800cm3-s seicentora premium gumi kell, sporoljatok valamennyit. Par szettet vasaroltunk mar a fenti weblapon keresztul.
Eu-s afas szamla is van, vallalkozas konyveleseben elfer.
Defranco: ismerem a nankang nyari gumijat, nem a levegobe beszelek. Es nem driftelesrol beszelek.
Vezetoi kepessegrt irtam fentebb is.
En azt mondom tovabbra is, hogy nem feltetlenul annyival jobb az A gumi a B-tol. Foleg, ha a kocsi maga nem feltetlenul up-to-date. Pl fekek
Vagy bizt.technikai berendezesek. Pl szar az abs jelado. Akkor nincs abs
Akkor baszhatja a premium uberdraga gumival is.(Egy uj 330i-re en se vennek nankangot persze)
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #32732 üzenetére
Itt leszolasrol szo sincs, ne misztifikald mar tul. Inkabb nezd meg a linket, hogy olcsobb e a gumi, mint a kis pista bt-nel, aki abbol akar meggazdagidni, hogy elad evi 5 garniturat. (Es meg is gazdagszik a sok nem-tudatos vasarlo miatt )
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #32736 üzenetére
Senki. Egy peldat hoztam fel. Ami viszont barmelyik 10ev koruli autonal elofordulhat.
bocsanat a kokusz peldaert, menet kozben jutott eszembe, h neked az van, ertem, h nem tetszik, de suzukit se akartam irni. Vedd ugy, higy F Astrat irtam (bar az pont egy jo auto )Igen, vannak tesztek fekutakrol, hangossagrol, stb. Ezekre is gondoltam amikor irtam a velemenyemet, nem hagytam ki a szamitasbol, de annyit feltelezhettek, hogy en nem AR, hanem AR/Ertek alapjan vasarolok a sajat preferencia rendszeremnek megfeleloen. For the record. Igy mertem leirni nyari guminak a Nankangotm es anno a Matadort se blindre vettem.
De pl a michelint nem szeretem, akarnilyen tularazott is.
De azt tudjatok, higy a premium markaknak vannak b vonalas markai is, ugye? Csak zarojelben jegyzem meg (bridgstone potenza tulajkent, ami egy audi kereken feszul es atlagon felul torodok az autommal)
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #32738 üzenetére
Nagyon nem akarod ma latni a lenyeget. 1: nem szoltam le senkit, sot segito szandekkal kuldtem a linket a gumivasarlashoz.
Amugy en lehet, h elsiklottam afelett, h a hegyekbe akar menni. Ha ez ugy van, akkor good luck, ha hosszu tavon akar az alpokba menni, akkor lehet, h az auto cseret is megfontolnam
2: az en autom se uj, megis karban van tartva. (13 eves baze, de 6nak gondolnad)
3: vegig azt irtam, hogy olcsobb, DE JO gumik is vannak. Fentebb irtam, h az A-kat. Markaknak van B markaja is. Tehat az allaspontomat megerositendo, ha radi nem aston martinra keres gumit, nezze meg az alternativakat. Marad tobb gempa eco cafera.
Szivesen!
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #32744 üzenetére
Nem. 4 eves mindketto.
Nankangot probaltad mar? Azt a nankangot, ami a yokohama b markaja?
Nekem is van neminemu ralatasom a dolgokra auto kedvelokent. Nem sok, csak egy pici, ami sok utana jarasbol es sajat tapasztalatbol adodik. Nekem bejott a nankang. Olvass utana, hanyan szarozzak le, mint te. Teves az a feltetelezesem, h neked meg nincs amugy tapasztalatod vele?
Ja es meg vmi. Apam csak premium gumit vesz. Nem hasznalja ki, de nem enged belole
Beszelgettem qruval. Neki is tobbszor mondtam h nem vagyok 4evszak parti. Es gumit hasznaltan sose vettem. Csak ujonan. Tudod, gumik.com es majd' 1.5t a biztonsagos autom. Fr the rexord.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #32746 üzenetére
Otthon meg fogom nezni a linket, de azt lattam, anno, h nedves uton nem a legjobb. De szaraz uton parade. Most a nyari gumi szezonban az a 20 esos nap nekem elenyeszo, ami szerinted s tobbseg (marmint az esos ido. De amugy nem angliaban vagyunk. Tudtommal te se onnan forumozol, csak 1-2 kerulettel arrebb )
De a futomu meg mindig szamiiiiiiiitttt!!!!! Foleg nyari guminal!!!! Sot, az szamit a legtobbet!!! Meg a fek!!!
Nekem a legfontosabb a szaraz tapadas.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz bitpork #32769 üzenetére
Na. 3 nap melo, ellatas, utazas, kapok a markomba ezer eurot. Meg ket masik ph-s tarsam. Deal?
Amugy ha van valami tenyleg erdekel, mondom, van meg boven szabadsagom. A novemberem szabad.
Radi: en ketto + 1 napot voltam szabin, a tobbi 4ben ugyeket inteztem.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
Akkor mar ketten vagyunk.
Tenlyeg krvara nem tudok mit kezdeni a szabimmal, ha ugy alakulna, karacsonyi zsebpenznek is orulnek. Raadasul nem derogal nekem a pakolos melo jatszos ruhaban es szerintem egesz jo kondiban vagyok. Meg ha nem is latszik
-
Magnum_
nagyúr
ELADÓ:
Dell Inspiron 1501
viszonylag megkímélt állapot, zsanérok parádésak, utángyártott töltő, AMD Sempron (3500+), 1,8ghz, 896MB RAM, és ha jól láttam, 40GB-s HDD (ilyen lehet?), DVD RW.
Bal egérgomb nem működik, de ugye touchpaden a koppintást érzékeli.
Ajándék egér és táska.
(Lehet, hogy teszek rá egy Linux Mint-et, ha lesz kedvem, az XP elég lassú rajta, talán azért, mert nem egészen gyári, vagymifene.)Ár: 16.500,-Ft
ELADÓ:
Sony Cybershot DSC-W120 fényképező gép, lemerült, kábel nincs meg, nem tudom feltölteni.
A színe elég idegbeteg, talán mentazöld.Ár: 2.500,- Ft.
Eladni szeretném őket, nem árulni, átvehető napközben a Banknegyedben, munkaidő előtt és után Újlipótváros.
Kérésre képeket küldök. Örülnék, ha a hirdetéssel se kellene bajlódnom, és innen elvinné valaki
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #32852 üzenetére
Szamomra pont kedves pozicioban fekszik a kisholgy
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #32854 üzenetére
Eza kislany biztosan szep reggel felebredve is
-
Magnum_
nagyúr
Szerintem jo poen volt
Szerintem elfernek ezek itt, tobbet pillantok ra a forumra is a telefonomrol, mint a fcukbookra.
Ha csinalnatok fb zart csoportot, oda meg csak a csocs meg a meme menne. Igy legalabb egy helye van minden
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
Tudjatok mit? Inkabb tavozom en, na?
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #32918 üzenetére
En tenyleg udvarias vagyok, hatso szandek nelkul
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gamer PC (I713700KF,RTX4070TI,1TB M.2,32gb D4,RGB) 2ÉV Garancia!Beszámitás OK!
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
- Thrustmaster T300 Ferrari alcantara t-lcm pedálal
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest