- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
Sziasztok!
Láma kérdés: tudnátok olyan cukrászdát ajánlani BP-n, ahol kapni finom hókiflit? Vaniliás-diós verzió.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Petyyyyy
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan boltot, ahova elég csak besétálnom vagy max 1-2 napra előrendelni új, lehetőleg gyári Macbook akkut?
-
Petyyyyy
addikt
Sziasztok nép!
Vegyetek überfantastische törhetetlen napszemügét.
-
Petyyyyy
addikt
válasz MasterMark #128258 üzenetére
Nagyon jó. Valid, én sem próbáltam még így, de van egy másik ami elég sokat kibírt már.
-
Petyyyyy
addikt
Sziasztok!
Valami időszakos ajánlat lehetett ez a jégkrém, de ha valaki esetleg látja még valahol BP-n, LIDL-ben vagy bárhol máshol, pls jelezzen. Irtó finom.
-
Petyyyyy
addikt
válasz FoxiestFox #128444 üzenetére
Nem.
szerk.: rushty - elég gyanús
[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
Sziasztok!
Minden tapasztalat/info érdekelne azoktól, akik dolgoztak már csomagfeldolgozóként az MPL-nél.
Így év végére maradt egy zsák szabadnapom, gondolkozom egy beugrós munkán náluk.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Petyyyyy
addikt
válasz macilaci78 #128967 üzenetére
Bármi IS érdekel, csak könyvboltos opcióról épp nem hallottam.
Akár PM is jöhet link/info.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Petyyyyy
addikt
Sziasztok nép!
Vegyetek jóképű bevásárlószatyrot! D Corsa 1.7CDTI
[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
válasz radi8tor #129072 üzenetére
Az árban van X forintnyi alku, a többiért személyesen kell megvívni.
macilaci78 - Nekem eddig nem tűnt fel az alapján amit látok.
tibbike01 - Bizo'mány, én is csak pislogtam. Mondjuk dízelnél nem értem a létjogosultságot. Gáz nélkül, óvatosan szállsz le a pedálról, a nyomaték elindít.
-
Petyyyyy
addikt
válasz werszomjas #129275 üzenetére
Meglepettségem már elillant, ebédnél láttam 0.25-ös üdítőt 650Ft-ért.
De kb minden süti 600+ áron volt. (Infopark random földszinti kajláda)Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Petyyyyy
addikt
Sziasztok nép!
Tudnátok olyan festékboltot ahol kevernek színkód alapján, flakonba? Autófestékre lenne szükségem.
szerk.: és ma is nyitva van
[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
válasz MasterMark #129517 üzenetére
Köszi szépen, kaptam mindent.
-
Petyyyyy
addikt
-
Petyyyyy
addikt
Sziasztok nép!
Vegyetek f.sza házimozit!
Egy nagyon jó pajtásom hirdeti.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Petyyyyy
addikt
Jövő hét végéig a városban vagyok és szeretnék megválni 800€-tól. Hogy minden fél jól járjon, középárfolyamon átadnám 1€ - 380Ft.
Aki élne a lehetőséggel, privátban keressen.
-
Petyyyyy
addikt
Hölgyek, urak - ha láttok a városban vagy akár az országban 355ml kiszerelésben Coca Cola (Zero) Vanilla című löttyöt, pls jelezzetek privátban, füstjellel, téglával, ami épp nálatok van.
A méret itt is számít, ugyanis a kisebb 330ml jellemzően UK verzió és egészen más az íze, mint a US gyártásnak.Ezer köszi.
-
Petyyyyy
addikt
válasz macilaci78 #130966 üzenetére
Egy kis nyugalmat.
-
Petyyyyy
addikt
válasz macilaci78 #131174 üzenetére
Nagy meglepetés nem érhet a Hertz-nél. Mondta az egyik dolgozójuk hogy minden autójukat csak egy évig tartanak meg, aztán eladják.
-
Petyyyyy
addikt
válasz radi8tor #131188 üzenetére
Rádióban hallottam ma, megvolt az instant agyvérzés.
A másik kései felfedezésem a Blaha-Rákóczi út kereszteződésben a zebra. Most lehetetlen elkanyarodni jobbra. Fel nem fogom az aluljáró miért nem volt jó.
[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
válasz FoxiestFox #131201 üzenetére
Nem is fognak, mert homeofficeban pont el lehet menni bárhova, intézheted dolgodat. Telefon, notebook nálad van, Teams meetingek is mennek mobilról, szóval abszolút mobilis vagy - bármikor.
-
Petyyyyy
addikt
válasz cattus #131216 üzenetére
Éjszaka. A többi még nem voltam. De amennyire láttam majd' négy éven keresztül, teljesen jól ment az előtt is hogy ott zebra lett volna. Vagy mondhatjuk hogy azokat az eseteket meg nem láttam, amikor nem ment jól.
Astorián amúgy a kiskörútról hány autó kanyarodik jobbra a Rákóczira? Tapasztalatom alapján az éjszakai buszon kívül kb. senki.
Biztos az? Legjobb (múlt heti) emlékeim szerint ott pont van egy jobbra kanyarodó sáv a Rákóczira.
Tapasztalataim alapján a zebra elkészülte előtt a Blaháról a Rákóczira kanyarodni rendkívül egyszerű volt, most meg 2-3 lámpaváltás kell, akkor is ha csak két-három autó van előttem. Emiatt cirmogok a hír hallatán.
-
Petyyyyy
addikt
válasz FoxiestFox #131217 üzenetére
Ezt abszolút osztom, én is próbálom az eddig ismert erősebb órákon kívülre időzíteni az utaimat. Szerintem a hasonlóan eljárókból is elég nagy tömeg össze tud verődni, lehet ezt vetted észre.
-
Petyyyyy
addikt
Még akár az is rendben lenne, csak akkor lehessen haladni a belvárosban rendesen, mert ahogy feljebb is írják a megbénítás sem jön be. Pl. hiába lett a körúton bringasáv a külső, nem változott semmi.
Meg volt róla szó hogy összehangolják a lámpákat a kevesebb állás érdekében, aminek rendkívül kevés nyomát érzem/látom.Ettől függetlenül én is osztom hogy legyen kevesebb az autó, amikor csak tehetem nem azzal megyek a dolgomra.
-
Petyyyyy
addikt
Sziasztok nép!
Itt sem múlt el nyomtalanul az utóbbi pár nap. Az első nagyobb vihar letört egy ~három embernyi ágat a fáról, a garázs tetején landolt. Viszonylag olcsón megúszta, de két helyen is léket kapott a pala, emiatt beázik.
Olyan szakit keresek, aki vállal egy ilyen javítást is (nem túl/elég nagy aka nem megérős).
Van esetleg bevált emberetek?Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Petyyyyy
addikt
válasz macilaci78 #131352 üzenetére
Nem saját garázsom, bérlemény. Ennél fogva egyelőre nem tudom maradt-e abból, ami felkerült és azt sem hogy azbeszt meg aszpartámmentes-e. Viszont minden megoldás érdekel, csak ne ázzon be újra.
Köszi az ötlet'!
-
Petyyyyy
addikt
Nyaralásra készülők figyelmébe - 700€ váltanék forintra, napi portfolio.hu szerinti középárfolyamon. Hogy mindenkinek jó legyen, kezelési ktsg és egyéb BS nélkül.
Ha valakinek érdekes lehet, privátban egyeztessünk.
-
Petyyyyy
addikt
400€ váltanék HUF-ra, hétvégi portfolio záró árfolyamon (1€/400HUF) ma délután/este BP-n. Aki átvenné, kérem jelentkezzen valamilyen formában.
Köszi.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Petyyyyy
addikt
Segítségeteket szeretném kérni.
Tudtok olyan fedett parkolót a Duna plaza/Marina part közelében, ami ingyenes vagy pár ezresért ott lehdt hagyni az autót éjszakára?Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest