- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz Amartus #12949 üzenetére
Hát igen, nekem se nagyon tetszik hogy kb ugyanazoknak az alapötleteknek a különböző feltupírozott változatait kapjuk újra és újra. Így van ez már 3 játék óta és úgy tűnik ez most sem fog változni sajnos:
Lopakodós karakter: Lilith, Zer0
Melee karakter: Brick, Krieg, Zer0
Valami harmadik "szereplőt (robotot/turretet/hologramot) megidéző karakter: Roland, Gaige, Axton, Wilhelm, Jack
Valami chain-damage jellegű izét megidéző karakter: Mordecai, AureliaAmi egyedi az Salvador (de zéró fantázia, 2 stukker wow), Nisha (aimbot plusz megint zéró fantázia 2 pisztoly wow), Athena és Maya (my love forever lasting ), meg Clappy de ő meg nem számít mert csak az előbbiek mix-e a random action skilljével.
Szóval az első gondolatom nekem is az, hogy unalmas ez már és igazán kitalálhatnának valami mást. Mondjuk azt én sem tudom mit. Másrészről azért egyéb skill-ek eléggé egyedivé és mássá teszik ezeket a karaktereket (mennyire más egy Axton mint mondjuk egy Gaige), van amelyik eleve egy mix (ebben a csoportosításban pl Zer0) stb-stb.
Szóval nem feltétlenül rossz ez. És lehet mindegyiknél lesz valami twist, pl kétlem hogy ha a Siren tényleg melee fókuszú lesz, akkor lenne egy Phasepunch képessége és ennyi.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
[Prolixus]
addikt
-
[Prolixus]
addikt
válasz Drizzt2123 #12960 üzenetére
Ha 69 eljutottál akkor valóban, biztosan megvan az UVHM2. Ilyen bug-ról még nem hallottam, de neten se találni ilyesmit. De 69 az gyanúsan a BL1-es max szint, biztos BL2 játékról van szó?
-
[Prolixus]
addikt
válasz Hzoltan969 #12969 üzenetére
Hiányzik nekem is a játék. Akár össze is egyeztethetnénk néha egy-egy co-op kört, bár én is elég random és hektikus módon vagyok elérhető. :/
-
[Prolixus]
addikt
válasz Hzoltan969 #12976 üzenetére
Igen saccperkábé nekem is jó úgy.
-
[Prolixus]
addikt
Na és akkor milyen szintű karit hozzunk?
-
[Prolixus]
addikt
válasz vitaro #12993 üzenetére
Amúgy igen, nekem is ott van a félsz. Gearbox egyelőre úgy tűnik csak árnyéka régi önmagának, Randy meg maga a két lábon járó botrány. BL2 óta nem sok értékelhetőt tettek le az asztalra.
Igazából azért bízom kicsit a játékban mégis, mert szerintem ők is nagyon jól tudják, hogy ha ezzel most nem szakítanak, akkor eléggé megnézheti a stúdió magát.
-
[Prolixus]
addikt
válasz vitaro #13003 üzenetére
Jah. Hát igen. Az kemény menet volt nekem is. Meg utána volt még egy pár...mára már nagyrészt kiölték belőlem ezt a várakozás meg hype érzést. A sorozatos csalódások megteszik a hatásukat. ME:Andromeda előtt megint ezerrel tombolt bennem a hype, hatalmas nagy csalódás lett belőle. Be sem fejeztem a játékot, annyira kiábrándító volt. Aztán volt még egy kisebb hypefelfutás Destiny 2 kapcsán. Azzal is belebuktam a Földbe.
BL3-at várom, de nincs már meg bennem az a gyermeki izgatottság mint régen. Egyedül talán a Cyberpunk 2077 hozhatja azt vissza, ha majd közeledünk a megjelenéshez és minden további amit látunk biztató és ígéretes lesz.
-
[Prolixus]
addikt
Nincs, de valószínű, hogy 1 éven belül megjelenik (egy leak alapján). Az eddigi megjelenésekhez ha igazodnak, akkor idén összel jön, de ez nyilván csak vad spekuláció a részemről.
Április 4-én lesz érdemes a Gearbox-ra figyelni, akkor lesz valami újabb dolog.
-
[Prolixus]
addikt
válasz TESCO-Zsömle #13017 üzenetére
-
[Prolixus]
addikt
válasz Hzoltan969 #13024 üzenetére
Stimmel, a 4K pack 8 giga. Külön kell tölteni.
-
[Prolixus]
addikt
válasz Hzoltan969 #13028 üzenetére
Bizonyos textúrák szebbek lettek, mások nem változtak. Pl. én direkt megnéztem, ahogy bespawnolsz Sanctuary-ban a fast travel station mellé, annak az épületnek a beltere alacsonyabb felbontású textúrákkal futott eddig, most már tűéles.
De nagy változásokra nem kell számítani valóban. Bl1-ben látványosabb a változás youtube vidik alapján, de az sem drámai. Nem egy "tisztességes" remaster lett az sem, hanem egy sima graphic update. Mondjuk ez r
várható is volt, ha full remastert kapunk valszeg promózták volna előtte meg lenne valami felára.[ Szerkesztve ]
-
[Prolixus]
addikt
válasz Csokishurka #13030 üzenetére
Hát egyszer megéri végigjátszani, már csak a sztori miatt is, de van pár gond a játékkal ami miatt nem anynira népszerű.
Szerintem sokkal gyengébb a humor (ausztrál akcentus sokszor idegesítő), a játék kb ugyanaz mint a BL2, kevés az új fegyver sok a régi-áthozott-de-elrontott gear, a double jump mechanika meg az egyik legrosszabb amit FPS-ben látni, a mellékküldik nem olyan fantáziadúsak mint a Bl2-ben.
-
[Prolixus]
addikt
válasz KisTücsök #13050 üzenetére
üdv a rajongók klubjában. Néha átesik a talajon a fegyver, igen. De azért nem tipikus szerintem.
Eyébként soloban játszva azt mondják sokan hogy viszonylag nehéz az eleje, akkor érdemes lehet talán 1-2 kulcsot ellőni, hogy ne legyen sok halás/kelés. De a kulcsok nagy részével én mindenképpen várnék UVHM-ig.
-
[Prolixus]
addikt
Az elején próbálgasd saját ízed szerint, igazából magas szinteken kezdenek el nagyon fontosak lenni a build-ek.
Skine-k a lootként potyognak ellenségektől. Skint cserélni a Quick Change station-nél tudsz, ott lehet újrarakni a pontjaidat is ha valami nem tetszik. Fejet is ott lehet cserélni. Az alábbi pályákon vannka ilyen Quick Change állomások:
Alapjáték:
Lia's Berg
SanctuaryDLC:
Badass Crater Bar
Oasis
Flamerock Refuge
Hayter's Folly
Pyro Pete's Bar
Washburne Refinery (near raid boss)
Hallowed Hallow
Frost Bottom
Wam Bam Island
Gluttony GulchRaid boss arenas (isolated):
Candlerakk's Crag
The Winged Storm[ Szerkesztve ]
-
[Prolixus]
addikt
Sajnos ebben a játékban még shared loot van (a 3-ban már nem így lesz), ergo ha esik egy skinvagy bármilyen más tárgy azt csak egy ember veheti fel és ezáltal használhatja. Ugyanez igaz tehát a fegyverekre.
A skineket "be kell váltani" mondjuk, szóval mielőtt ez megtörténne lehet cserélni. Amúgy igen random potyognak a legtöbb esetben.
A backpack eridium-mal növelhető Earl feketepiacán. Ugyanitt lehet ammo capacityt is növelni, szintén eridiumért cserébe.
[ Szerkesztve ]
-
[Prolixus]
addikt
True Vault Hunter Mode és Ultimate Vault Hunter Mode.
Nem lehet addig fejlődni hogy minden skill meglegyen. 72-es szint a max amit el lehet érni.
A játéknak igazán egyébként UVHM-ben van a legnagyobb értelme. Az ellenfelek és a küldetések ott már hozzád skálázódnak szintben, és a nehézség is általánosságban úgy van hogy UVHM>TVHM>normal mode, és nem csak a mindenképpen veled egy szinten lévő ellenfelek miatt. Központi szerepet kap a slag, a korábbi ellenfeleknek valamennyire módosított, táposabb változatai jelennek meg (pl normál mode-ban nem sok Ultimate Badass Loaderrel futsz össze), és jobb a drop rate, menőbb fegyverek esnek (amik kellenek is a nagyobb nehézség miatt persze).
Egy karit legalább érdemes kipörgetni UVHM végégig. És új karit mindig normal mode-ban kezdesz, szóval nem lehet olyan hogy valakivel eljutottál UVHM-ig, aztán kezdesz egy új karit és az új karit onnan folytatod (legalábbis hivatalosan nem lehet, PC-n persze save editorral meg lehet csinálni).
[ Szerkesztve ]
-
[Prolixus]
addikt
válasz dioka7 #13076 üzenetére
Egen ez egy jó taktika. De másrészt tényleg legeslegelső végigjátszás során (első kari ever, normal mode) szerintem érdemes teljes mértékben megtapasztalni a játékot, ergo minden küldit megcsinálni meg ilyenek.
-
[Prolixus]
addikt
Mozdulatok alatt mit értesz?
Gyökeresen új ellenfelek nem lesznek, inkább egy adott pályán az ellenfelek összetétele változik, meg adott ellenfél típus más variánsai jelennek meg.
Olyan téren nem lesz más a játék, hogy milyen küldetések lesznek, azok hogy zajlanak le, milyen a szöveg, milyen a humor stb. A változás inkább ott lesz, hogy te hogy lépsz interakcióba a játékkal, ugyanazokat a lehetőségeket ami már normal mode-ban is megvan hogyan használod ki/fel. Az időközben megszerzett skill-ek is eleve másfajta játékstílusra ösztönözhetnek mint amit még a játék elején csináltál, a grenade damage-ről mondjuk lemondasz mert inkább azt mondod hogy többet ér neked hogy slaggel a gránát (és cserébe téged nem nagyon sebez), vagy éppen külön lesz nálad egy tüzes pisztoly meg egy savas shotty amit felváltva kell használni, nem lesz olyan fegyvered ami mindent visz, több grenade launcher lőszert fogsz találni stb-stb. Ezek ugyanúgy adva vannak normal mode-ban is, csak mondom máshogy állsz a játékhoz és más dolgokat használsz, szóval az egész dinamikája változik valamilyen szinten.
(#13080) gbors
Jó a szó Akimbooo
Amúgy nekem ez is a szépsége a játéknak, kitapasztalni/kitanulni hogy melyik skill működik meg melyik nem. Amúgy a nagymesterek olyan kombinációkat tudnak, hogy adott skill-ekről egyeséve azt gondolná az egyszeri user hogy rossz, de bizonyos helyzetekben megfelelő kombinációban brutális dolgokra képesek. Kedvencem a Javelin Krieg bield, sosem használtam de amikor először láttam akkor azt mondtma hogy "wow. na ezt biztos nem találtam volna így ki sosem". De az se kutya hogy Krieg-gel 2 másodperc alatt ki lehet nyírni Invincible Pete-et ha jó a build.
[ Szerkesztve ]
-
[Prolixus]
addikt
válasz l.skywalker #13097 üzenetére
fuck yeah
-
[Prolixus]
addikt
Nekem sincsenek OP szintek. Pont ezen filóztam, hogy lehetséges lenne hogy eddig egyetlen karival sem jutottam el OP szintekre úgy hogy aktív volt a releváns Digistruct Peak-es mission? Főleg, hogy több karinál is OP8-as gear van...
De akkor csak jól emlékeztem...és nem lehet állítani.
-
[Prolixus]
addikt
válasz sanya53 #13218 üzenetére
Eladásra gondolt.
TVHM-ben nem szinteződnek veled a dolgok, az csak UVHM-ben van. Vagyis amikor először mentél arra a teürletre akkor 50 körüli szint vol,t de nem nőtt, hiába közben a te szinted nőtt. UVHM_ben ez nincs így, minden veled szinteződik.
Fegyverek terén ez nem azt jelenti hogy mindig kivétel nélkül pontosan ugyanolyan fegyvert kapsz mint ami a szinted, lehet 1-2 szinttel alatta és felette is. Utóbbi meg inkább jó, mert ha kapsz egy jó fegyit de magasabb szintű mint te, akkor félrerakod de cserébe tovább fogod tudni használni.
A backpack mérete meg növelhető. Ha már a max tárkapcitáson vagy, akkor bizony nem tudsz mást tenni mint régi, már gyengre vagy simán csak nem hazsnált fegyvereket eladsz vagy kilököd az inventory-ból.
-
[Prolixus]
addikt
válasz sanya53 #13223 üzenetére
Van so olyan legendary fegyver ami alapból szar, szinttől függetlenül. De amúgy jah, ha már alulszinteződtek akkor el kell adni őket, mást nem tudsz sinálni velük. Ebben a játékban még nincs olyan masinak amivel fegyverekből más fegyókat lehet "kovácsolni".
Milyen karival tolod amúgy?
-
[Prolixus]
addikt
válasz sanya53 #13236 üzenetére
Szerintem emiatt ne hagyd abba. Axton is tud nagyon jó lenni, csak jól kell használni. [link]
Nincs olyan hogy legjobb karakter. Olyan van hogy legkönnyebb, erre Salvador (legerősebb) vagy Maya-t (mob control) szokás mondani. Krieg vagy Gaige több odafigyelést igényel, ők valamivel speciálisabbak mint a kezdeti 4 VH.
Kezdésnek Axton teljesen jó választás volt szerintem.
-
[Prolixus]
addikt
válasz sanya53 #13238 üzenetére
UVHM-en már érdemes farmolni, és valamennyire specifikusan. Szóval dobatsz magadnak egy DPUH-ot és egy darabig elvagy.
Vagy érdemes tudni, hogy a splash damage-et asszem boostolják a grenade damage skill-ek, Axton-nak meg van olyan. Vagy érdemes jó gránátokat beszerezni emiatt a hapsinak, pl Storm front már a játék elején farmolható.
-
-
[Prolixus]
addikt
válasz sanya53 #13301 üzenetére
Nem láma kérdés, én nem voltam egyértelmű.
Úgy általánosságban igaz lesz ez az összes raid boss-ra. Akkor tudsz velük harcolni miután végigvitted a sztori-t (legyen az a fősztori mint Terramorphus esetén, vagy DLC sztori mint a többi DLC boss esetén), majd felvetted a hozzájuk tartozó küldetést.
-
[Prolixus]
addikt
-
[Prolixus]
addikt
válasz sanya53 #13318 üzenetére
Anniy amúgy a mechanikája, hogy amíg nem sebzed meg a kis csatlós robotjait eléggé, akkor lesz rajta pajzs amivel bizonyos spéci dolgokat leszámítva sebezhetetlen. Ha az összes robot átmegy healing módba akkor sebezhető Hyperius.
Na meg persze a nova-jatól távol kell magad tartani mert az hamar kinyír. Így meg a harc addig amíg el nem éred asszem az életerejének a harmadát. Na akkor bedurvul a csávó, megnő, küld előtte egy bazinagy novát és elkezd ugrálni meg izomból neked jönni (mármint a közeledbe ugrik és dögönyöz). Ez a legnehezebb része a harcnak.
-
[Prolixus]
addikt
válasz sanya53 #13323 üzenetére
Igen, én is csak megerősíteni tudom hogy Gearbox patch-csel nem farmolható a Sandhawk csak a read-only módszerrel PC-n.
Amúgy a Bee+Sandhawk kombót úgy hívják hogy a notórius Beehawk. Természetesen az sem mindegy hogy milyen Bee és milyen Sandhawk...ha komolyan akarsz játszani akkor ideje lesz megtanulni a fegyverek/pajzsok alkotóelemeit is. Sandhawk-ból pl érdemes olyat találni aminek a prefix-e "Flying" de ez eléggé kemény és időrabló farmolást jelent sajnos.
-
[Prolixus]
addikt
válasz sanya53 #13333 üzenetére
Nem is azért írtam hogy már tudnod kellene. Csak van ilyen része is a játéknak, mármint még ha esik is az adott fegyver, magas szinteken már nem is mindegy hogy milyen részekből áll.
A vidi kapcsán: Ez csak Community patch-csel működik, ártalmatlan meg fun dolog, de nem hivatalos. Persze ha felrakod akkor te is tudod farmolni rendesen a fegyvert, de alapesetben ez nem lehetséges ebben a formában.
-
[Prolixus]
addikt
válasz [Prolixus] #13356 üzenetére
Mégsem jó ma, de ha holnap is toljátok csatlakoznék majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest