Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Joshi #9832 üzenetére

    Már háromszor leírtam Neked, privátban legalább kétszer, hogy miért van szükségem új lejátszóra és ha már veszek valamit - uram bocsá - szeretném a legidőtállóbb és igényeimnek legmegfelelőbb megoldást választani.

    Alapvetően lehet valami a DAC-mentesség nyújtotta előnyben, ezt a profi külföldi tesztek is kiemelték. Zaj/zavar pedig pontosan leginkább az analóg áramkörről szokott érkezni, ez elég egyértelmű, ahogy a többletfogyasztás és plusz SoC-terhelés is, ami ezen áramkör meglétéből adódik. Számomra nem az az érdemi infó, hogy valaki szerint ez csak marketing duma, hanem az, ha valaki már megtapasztalta a különbséget az Oppo DAC minősége és mondjuk a CXUHD által HDMI-n kiküldött jel és mondjuk az enyémhez hasonló kategóriájú AVR-ben levő DAC által produkált hang minősége között. A “szerintem” itt egy kicsit kevés.

    Senki nem mondta, hogy kizárólag videólejátszót keresek: mind az Oppo, mind a CA úgy hirdeti ezen készülékeit, hogy azok UNIVERZÁLIS lejátszók, benne is van a típusjelükben is és nekem pontosan arra van szükségem - ahogy azt már sokadszorra írom le neked -, hogy a CD-től/DVD-től az SACD-n át a 3DBD/4KBD-ig mindent magas minőségben kezeljen. Az meg egy jókora lózung, hogy x év múlva mennyivel nagyobb tudású lehátszót lehet majd venni - hát, őszintén: feltaláltuk a csövön a lyukat. Egyébként meg az is jogos félelem, hogy az Oppo eltűnésével viszi magával a CA ezen szegmensét is és lesz egy űr a minőségi lejátszók piacán. Részben ezért is vásárolnék most - ahogy azt korábban már szintén leírtam.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák